Chelsea FC

Juce je katastrofalno odigrao Lampard(kao sto i igra vecinu utakmica ove sezone osim kad igra Balak)... Bosingva je bio izuzetno los(jer mu niko nije pokrivao stranu kada ode naprijed) a onda ga je zamjenio Ivanovic koji je odigrao jos gore...

Mnogo lose odigrano iako smo veliki dio utakmice igrali viktorije sa Aston Vilom...
Utakmica protiv Vigana je bila izuzetna pri ovoj...

Vrijedi pomenuti jedan pogresan potez Ancelotija... Izbacio je Maludu umjesto Deka da bi ubacio Kola(a Maluda je bio jedan od najboljih)...
Solidan gol Drogbe...mada je Fridel slabo reagovao iako je bio iznenadjen...
Jedan lijep pokusaj loba od strane Deka...
Dobra sansa Drogbe... I 100%-tna Anelke...

Golovi za Aston Vilu su pali nakon asistencije Lamparda za Dana...i nakon plivanja u prazno Ceha(gol odlicnog Kolinsa)...

Ne mozemo gore od ovoga... Sredina je igrala tuzno...i Lampard i Esijen... Deko je imao taj jedan bljesak ali slabo... Maluda dobar... I napadaci dobri ali nijesu iskoristili sve prilike...

Odbrana je bila losa...prije svega bekovi...

Teri i Karvaljo su bili odlicni... Nijesu pogrijesili nista u toku cijele utakmice... Teri je bio izuzetno nervozan kod prvog gola(2-3 puta je opalio loptu u nasu mrezu)...
Ocekivao sam da ce Lampard da se mrdne nakon te greske...ali on je cijelu utakmicu bio blijed... Mislim da nijednom nije ni sutnuo...

Ancelotijeva izjava nakon meca mi se ne svidja...previse je opustena... Ipak, siguran sam da u svlacionici nije bio tako opusten...

Utakmica protiv Atletiko Madrida ce sigurno biti odigrana na vrhunskom nivou...jer ovo juce je bila tuga, cemer i jad!

P.S. Balak nam je neophodan...

Balak nista znacajno ne bi promenio. On je u svakoj utakmici prosecan. Nista vise od toga. Trudi se - to stoji. Radi - i to stoji. Ali njegova najbolja utakmica je prosek. Nista spektakularno.

Ova formacija je najteze pala Lampsiju. Ne znam sta se Anceloti glupira. Ok, pobedjivali smo, ali bolje da malo promeni formaciju zbog nase sredine koja je izuzetno bitna. Ne snalaze se bas svi sa ovom novom.

A za golove iz kornera vise ne treba ni komentarisati. Tu smo najtanji. Ali najtanji. Kad god se izvodi korner meni se stomak veze. Ceh, u poslednje vreme ima obicaj da nesto mnogo pliva u prazno. Nikada nije bio siguran kod kornera i slobodnjaka. Na tome treba dosta da se radi.

Sa meca protiv Barnlija

seakuw.jpg

btw..Za sada triling! 2x Kalu i LAMPARD! :D

Kalou mi je krajnje zanimljiv igrac. Nikad ga nisam smatrao preteranom kvalitetnim, ali zna da pogodi u vrlo vaznim utakmicama, iako nema neku veliku minutazu

Martin O`Nil nas je pohvalio...:ok: Tu je i jos jedna interesantna statistika vezana za prekide...
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...feat-setback-says-Martin-ONeill.html?ITO=1490

Sto se tice ovih problema sa prekidima, ne znam sta da kazem... i prosle sezone je Ceh imao problema sa tim, ali je Hiddink sredio stvar. Ne znam sta mu je rekao, ali je sredio stvar. Nadam se da ce i Ancelotti uspeti u tome

Inace evo jos jedne zanimljive fotografije, sa utakmice protiv Liverpool-a, pozdrav prvog i rezervnog golmana

2crotoi.jpg

Cestitke Celziju od srca na demoliranju Atletika :)Ako ne moze moj Inter voleo bi da Celzi osvoji Ligu Sampiona,stvarno mislim da su zasluzili to.2008 u finalu onako izgubili na penale od Mancestera,2009 ih sudije pokrale protiv Barse u polufinalu,a i pre toga su redovno igrali polufinala.Ovaj klub je zasluzio da uzme taj trofej jer konstantno igraju vec godinama u ligi sampiona i uvek im fali malo srece.Ne govorim to zato sto ih gotivim nego to je realnost

Poslednja izmena:
Zaista Čelsiju fali malo sreće da dođe do kraja, ali ako gledaš celu sliku videćeš i da su oni imali te sreće u dosta utakmice, te da je i njima sudija pomagao a ne samo štetio ... Sve u svamu izbalansirano im je, nit su oštećeni nit su povlašćeni, a dal su zaslužili je pitanje, jer nikad mi misu bili preterano ubedljivi u završnici, sve je išlo na gurku ...

Cestitke Celziju od srca na demoliranju Atletika :)Ako ne moze moj Inter voleo bi da Celzi osvoji Ligu Sampiona,stvarno mislim da su zasluzili to.2008 u finalu onako izgubili na penale od Mancestera,2009 ih sudije pokrale protiv Barse u polufinalu,a i pre toga su redovno igrali polufinala.Ovaj klub je zasluzio da uzme taj trofej jer konstantno igraju vec godinama u ligi sampiona i uvek im fali malo srece.Ne govorim to zato sto ih gotivim nego to je realnost
Hvala na cestitkama. :D

Zaista Čelsiju fali malo sreće da dođe do kraja, ali ako gledaš celu sliku videćeš i da su oni imali te sreće u dosta utakmice, te da je i njima sudija pomagao a ne samo štetio ...
Apsolutno.

Walken ne kazem da Celzi nije imao srece,ali realno stalno su tu u zavrsnici lige sampiona,uvek bar polufinale...Zaista mislim da su zasluzili taj trofej,mozda najvise od svih koji ga dosad nisu osvojili.

Znam ja to sve Gari, pratim Čelsi odavno, navijao sam za njih 5-6 godina i mogu ti samo reći da su sami krivi što ga nisu uzeli (tačnije Roman) ... Da je Čelsi zaslužio trofej uzeo bi ga, to malo što im fali je Romanovo neiskustvo i loše poznavanje fudbala ... Prvo je oterao trenera koji je stvorio kostur Čelsija (Ranijeri), onda je oterao trenera koji je stvorio hemiju u ekipi i poboljšao je na psihološkom planu (Murinjo) a onda je oterao Granta iako je ovaj imao odlične rezultate i umesto njega doveo Skolarija samo zato što je veće ime ...

Čelsijevo 'malo' da osvoji LŠ su konstantna menjanja trenera, jer kostur tima je uglavnom isti godinama, ali to pada u vodu ako moraju svaki čas da se prilagođavaju novom načinu rada ...

I da, Čelsiju fali igrač koji je sposoban da napravi razliku, jer oni su veoma jak kolektiv ali nemaju takvog igrača, i ako pogledaš unazad nekoliko godina videćeš da je LŠ uglavnom osvajala ekipa koja je imala nekog takvog igrača u punoj formi - Milan sa Ševom i Kakom 2003-e i 2007-e, Ronaldinjo 2006-e, Zidan 2002-e, CR 2008-e itd. ... Juve je takvog igrača imao 2003-e, ali nije igrao finale nažalost zbog sopstvene gluposti ...

Vidis po meni je Ranijeri ogranicen da tako kazem.On jeste dobar da stvori kostur ekipe,ali slabo osvaja trofeje i fali mu to "nesto"da bi bio bas veliki trener,jer trofeji stvaraju velike trenere,to je surova istina.Po meni to sto je on najuren,i nije neka greska Romana.Ali po meni njegova velika greska jeste sto je oterao Murinja,jer sam siguran da bi sa njim na celu Celzi osvojio tu Ligu Sampiona.Grant po meni nije dobar trener,nista nije osvojio i ostao je upamcen kao gubitnik,a istorija takve ne pamti.To sto je dosao do finala Lige sampiona je imao dosta srece i to su mnogo vise zasluzni sami igraci nego on.Apsolutno se slazem sa tobom kad kazes da je to malo sto fali Celziju menjanje trenera.Po meni su trebali da ostave Murinja da radi na miru i mislim da bi ta liga sampiona kad-tad dosla...

U pravu si i ovo za igraca-lidera,koji je sposoban da odluci utakmicu kad ekipi ne ide.Moje misljenje je da bi Celziju jako dobro dosao Riberi i to je ta karika koja im nedostaje....

Poslednja izmena:
Vidis po meni je Ranijeri ogranicen da tako kazem.On jeste dobar da stvori kostur ekipe,ali slabo osvaja trofeje i fali mu to "nesto"da bi bio bas veliki trener,jer trofeji stvaraju velike trenere,to je surova istina.
OK, Ranijeri jeste ograničen nekim stvarima, ali ne slažem se da trofeji stvaraju velike trenere, jer nije isto trenirati Inter i Kjevo ... Vidiš, Del Neri nikad nije trenirao veliki klub, ali po meni je on veliki trener jer radi odlične stvari sa malim klubovima ... Sampdoria igra fantastično ove godine pod njegovom palicom, a verujem da se sećaš da je jednog 5-ligaša držao u samom vrhu serije a dosta dugo ...

Po meni to sto je on najuren,i nije neka greska Romana.Ali po meni njegova velika greska jeste sto je oterao Murinja,jer sam siguran da bi sa njim na celu Celzi osvojio tu Ligu Sampiona.
Ja nisam siguran da bi osvojio, ali prerano je oterao Murinja ... Već sam milion puta rekao da je Murinjo u onoj osvojenoj tituli LŠ imao previše sreće, i da je zbog toga precenjen trener od kojeg se očekuju čuda, jer je sa malim Portom uzeo LŠ ... Murinjo sa Interom ima 5x jači tim nego sa Portom, a imao ga je i sa Čelsijem, a opet nije ušao čak ni u finale sa njima ... I Ranijeri i Mančini su mu ostavili ekstremno jake timove, od gazda je dobio skoro nograničen budžet i slobodu, a opet nije bio uspešan u LŠ u tim okolnistima ... A imao je dosta prilika da pokaže da ono sa Portom nije tolika slučajnost nego njegova majstorija ... On jeste odličan trener, vrhunski za neke stvari, ali kao i Ranijeri ograničen u nekim, previše sujetan da vidi spostvene greške i zbog toga je po meni precenjen ...

Grant po meni nije dobar trener,nista nije osvojio i ostao je upamcen kao gubitnik,a istorija takve ne pamti.
Da ti ne gledaš sve crno na belo, video bi da je Grantu to prva sezona na klupi gde je morao da vadi kestenje iz vatre, a da bi ga istorija upamtila kao pobednika morao bi da ima nekog vremena da dokaže da je odličan trener i da dobije šansu ... Grant je bio na pravom putu za to (možda bi i omanuo, niko to ne zna), ali tu šansu i vreme nije dobio ... Na osnovu jedne nepune sezone gde je uleteo u tim u jako lošoj formi i na kraju ih doveo borbe za obe titule, ti procenjuješ njegovo mesto u istoriji? Malo površno Gari, jer fudbal nisu rezultati u novinama i ime na trofeju, ima tu još mnogo stvari ...

To sto je dosao do finala Lige sampiona je imao dosta srece i to su mnogo vise zasluzni sami igraci nego on.Apsolutno se slazem sa tobom kad kazes da je to malo sto fali Celziju menjanje trenera.Po meni su trebali da ostave Murinja da radi na miru i mislim da bi ta liga sampiona kad-tad dosla...
OK, ali da je imao te sreće i da se Teri nije okliznuo (za to je Teri zaslužan a ne trener), on bi za tebe sad bio veliki trener kao Murinjo ... Trebali su ostaviti Murinja dok ne počne potpuno da se gubi u radu, a ne nakon prve serije loših rezultata ... Da je Murinjo ostao do kraja i potpuno podbacio trebali su ga smeniti, i taman završiti sa njim ciklis od četiri godine i dovesti novog ... Grant je tu imao ulogu Hidinka ove godine, i ako izbrojiš, ovo je Čelsiju šesti trener za šest godina Romanove vlasti i to je malo mnogo ...

Walken po meni da bi neko bio veliki trener,on mora da osvaja najvece trofeje.Moze trener da bude odlican kao sto su to naprimer Ranijeri,Del Neri ali oni nisu veliki jer nemaju trofeje iza sebe...U tome je razlika izmedju Kapela,Lipija,Murinja,Fergusona sa jedne strane i Ranijerija,Del Nerija,Spaletija sa druge strane.Ovi prvi su veliki treneri jer su osvajali najvece trofeje,dok su ovi drugi "samo" odlicni treneri...

Sto se tice Murinja slazem se da je imao srece,ali opet je uzeo Ligu sampiona sa jednim Portom sto je stvarno ogroman uspeh.I pre toga je uzeo Kup uefa sa Portom i naravno titule u portugalskom prvenstvu.Posle toga je sa Celzijem prekinuo dugogodisnju dominaciju Mancestera i Arsenala u premijer ligi,osvojivsi dve titule zaredom,sto nikako nije bilo lako bez obzira sto je imao veliki budzet i dosta dobrih igraca.Trebalo je sve te igrace koji su dosli u Celzi uklopiti u jednu skladnu celinu i usaditi im pobednicki mentalitet.Murinjo je to uspeo i dosli su rezultati.U ligi sampiona nije imao ni srece i trebali su mu dati jos nekoliko godina jer je jako tesko osvojiti to takmicenje.I posle toga Murinjo je nastavio svoj niz osvajanja trofeja,uzeo je titulu u kalcu sa Interom,sto isto nije bilo lako,koliko se god to nekima cinilo.On jeste nasledio dobar tim od Mancinija,ali bio je veliki pritisak na njemu da u prvoj godini osvoji neki bitan trofej(ligu sampiona ili kalco),sto je na kraju uspeo.A nije bilo lako jer je Inter vec tri godine zaredom bio sampion Italije i Juve i Milan su bili gladni trofeja i zarko zeleli titulu u kalcu,a ipak je na kraju Inter pod palicom Murinja osvojio cetvrtu zaredom.

Sto se tice Granta bez obzira na to sto je on imao solidne rezultate sa Celzijem,na kraju nista nije osvojio a surova realnost je to da,kad se na kraju svode racuni pamti se samo ko je sta osvojio.Istina je da je Celzi dobro igrao pod njegovom palicom i borio se do kraja sa Mancesterom za titule u LS i Premijer ligi,ali dzaba kad nista od toga nije materijalizovao.U fudbalu se samo to na kraju pamti Walken svidjalo se to tebi ili ne...I ne bi on za mene bio veliki trener cak i da je osvojio tu ligu sampiona,jer da bi neko po meni bio veliki trener,mora da ima vise velikih trofeja.Za mene bio on bio veliki trener da je te godine uzeo tu Ligu sampiona i premijer ligu,a posto nije...

Jeste previse 6 trenera za 6 godina,treba sad da ostave Ancelotija na miru da radi bar 3-4 godine,pa da vidimo sta ce uraditi...

Poslednja izmena:
Walken po meni da bi neko bio veliki trener,on mora da osvaja najvece trofeje.Moze trener da bude odlican kao sto su to naprimer Ranijeri,Del Neri ali oni nisu veliki jer nemaju trofeje iza sebe...U tome je razlika izmedju Kapela,Lipija,Murinja,Fergusona sa jedne strane i Ranijerija,Del Nerija,Spaletija sa druge strane.Ovi prvi su veliki treneri jer su osvajali najvece trofeje,dok su ovi drugi "samo" odlicni treneri...
Vidiš, ja ne cenim trener samo po papiru, tj. koliko su trofeja osvojili, nego uzimam više kriterijuma - rad sa mladima, formiranje tima, revulicuju igre, izvlačenje potencijala iz igrača, vođenje igre, rezultati u specifičnim situacijama itd.

Ima daleko trofejnijih trenera od Rinusa Mihelsa, ali on je po mnogima najveći jer je uneo ogromnu revoluciju u fudbal ... Ferguson ima bar duplo više trofeja do Mata Bazbija, ali po mnogima Bazbi je veći trener od njega, jer sabirajući trofeje neće pisati da su Bazbijeve Bebe mogle da naprave revuluciju poput Reala 50-ih da nisu izginuli u minhenskoj tragediji ...

Bobi Robson nema tu LŠ, ali mi je bolji trener i od Murinja i od Guardiole koji je imaju ... Ančeloti je bolji od Kapela jer ima dvre LŠ-a, naspram jedne fabiove ...

Sto se tice Murinja slazem se da je imao srece,ali opet je uzeo Ligu sampiona sa jednim Portom sto je stvarno ogroman uspeh.I pre toga je uzeo Kup uefa sa Portom i naravno titule u portugalskom prvenstvu.
Da, geldajući tako ogroman je uspeh uzeti sa Portom LŠ, ali gledajući celu sliku nije iznenađenje, jer su skoro svi bili reprezentativci Portugala (koji je tada bio drugi u Evropi) i imali su lak raspored u nokaut fazi (izuzimajući Manu kog su prošli uz sudijsku pomoć) ... Rekoh već, gledao sam Porto u BG i ničim me nisu impresionirali, a Real ih je razbio u Portugalu ...

Posle toga je sa Celzijem prekinuo dugogodisnju dominaciju Mancestera i Arsenala u premijer ligi,osvojivsi dve titule zaredom,sto nikako nije bilo lako bez obzira sto je imao veliki budzet i dosta dobrih igraca.
Uz onakav budžet i super ostavljen tim to nije bilo toliko teško ako uzmeš u obzira da je Manu tada bio prosečan (Ferguson je menjao tim, i bili su poslednji u laganoj grupi LŠ-a), Venger je u to vreme počeo sa smenom generacije, dok je Čelsi bio klub u uzlaznoj putanji ...

Trebalo je sve te igrace koji su dosli u Celzi uklopiti u jednu skladnu celinu i usaditi im pobednicki mentalitet.Murinjo je to uspeo i dosli su rezultati.U ligi sampiona nije imao ni srece i trebali su mu dati jos nekoliko godina jer je jako tesko osvojiti to takmicenje.
Pa ne može večno imati sreće u LŠ i oslanjati se stalno na nju ... Nakon te tiitule sa Portom, on je imao još 4-5 šansi da je osvoji, sa daleko boljim timovima ... Međutim, ko što si rekao sreća ga nije poslužila, i to meni govori da on nije toliko dobar trener koliko je prikazano u medijima ...

I posle toga Murinjo je nastavio svoj niz osvajanja trofeja,uzeo je titulu u kalcu sa Interom,sto isto nije bilo lako,koliko se god to nekima cinilo.On jeste nasledio dobar tim od Mancinija,ali bio je veliki pritisak na njemu da u prvoj godini osvoji neki bitan trofej(ligu sampiona ili kalco),sto je na kraju uspeo.A nije bilo lako jer je Inter vec tri godine zaredom bio sampion Italije i Juve i Milan su bili gladni trofeja i zarko zeleli titulu u kalcu,a ipak je na kraju Inter pod palicom Murinja osvojio cetvrtu zaredom.
I sam znaš koliko sam video klipova ostavio koji dokazuju koliko je Inter bio povlašćen kod sudija u kalču, te ne bih više o tome kad je i vrapcima na grani jasno da oni nisu imali nikakvu impresivnu igru, nego su rezultati bili plod očajnog suđenja u ligi ... U LŠ je suđenje bilo normalno, i tu se kroz razne protivnike videlo da Inter uopšte nije dominantna sila, niti je Murinjo čudotvorac (sa ovom tekmom protiv Kijeva, to im je čini mi se osma tekma bez pobede, i prošle godine su jedva prošli najlakšu grupu) ...

Juve jeste bio gladan trofeja, ali ta glad je nebitna ako ti neko otima hranu sa stola i daje drugima ...

Sto se tice Granta bez obzira na to sto je on imao solidne rezultate sa Celzijem,na kraju nista nije osvojio a surova realnost je to da,kad se na kraju svode racuni pamti se samo ko je sta osvojio.Istina je da je Celzi dobro igrao pod njegovom palicom i borio se do kraja sa Mancesterom za titule u LS i Premijer ligi,ali dzaba kad nista od toga nije materijalizovao.U fudbalu se samo to na kraju pamti Walken svidjalo se to tebi ili ne....
Samo mi kaži kako da Grant materijalizuje Terijvo izvođenje penala, i da materijalizuje pravilo gol razlike (jer da te podsetim, on je imao bolji skor od Mančestera u ligi, ali Murinjo je usro motku i ostavio mu negativan početak) ...

I ne bi on za mene bio veliki trener cak i da je osvojio tu ligu sampiona,jer da bi neko po meni bio veliki trener,mora da ima vise velikih trofeja.Za mene bio on bio veliki trener da je te godine uzeo tu Ligu sampiona i premijer ligu,a posto nije...
Znači po toj uvrnutoj logici, Grant bi po tebi bio najbolji trener da se Teri nije okliznuo i da ne postoji glupo pravilo po kom titulu odlučuje gol razlika a ne majstorica, i to za samo 7-8 meseci bavljenja trenerskim poslom?

Jeste previse 6 trenera za 6 godina,treba sad da ostave Ancelotija na miru da radi bar 3-4 godine,pa da vidimo sta ce uraditi...
Ne smatram ga dovoljno kvalitetnim da uradi stvari koje Roman očekuje, a i ne verujem da će ostati više od dve godine ...

Walken ni ja ne cenim trenera samo po tom koliko ima trofeja,ali na kraju to je ipak najbitnije,jer klubovi igraju da bi pobedjivali i osvajali trofeje,zar ne?A ne da bi gubili...Naravno da je senzacija bila sto je Murinjo uzeo LS sa Portom,nema veze sto si ih gledao protiv Partizana u BG-u i sto su tad igrali lose,to je samo jedna utakmica...Sto se tice Celsija opet ti kazem nije to sve tako kao sto ti kazes.Nije bilo lako uklopiti sve te igrace i uzeti odma na pocetku premijer ligu,koliko god se tebi to cinilo lako.Sto se tice njegovog rada u Interu apsolutno je zasluzeno uzeo skudeto,bez obzira na te klipove sto si ti postavljao.Ok aj da kazem da je bilo nekih utakmica gde su sudije gresile u korist Intera,ali isto tako je bilo gresaka na stetu Intera,kao i gresaka u korist Juventusa,samo sto ti to ne mozes da prihvatis...Ali da se ne vracamo na ovu temu vec je izlizana...

Sto se tice Granta moje misljenje o njemu je takvo da nema kvalitet za vodjenje Celzija i to je to....A Anceloti je po meni dobro resenje,mislim da ce sa njim Celzi osvajati titule...

Walken ni ja ne cenim trenera samo po tom koliko ima trofeja,ali na kraju to je ipak najbitnije,jer klubovi igraju da bi pobedjivali i osvajali trofeje,zar ne?A ne da bi gubili...Naravno da je senzacija bila sto je Murinjo uzeo LS sa Portom,nema veze sto si ih gledao protiv Partizana u BG-u i sto su tad igrali lose,to je samo jedna utakmica...
Ja i dalje ne vidim senzaciju u tome što je mao prelagan raspored, fantastične igrače i pomoć sudija protiv Mančestera ... Porto je veoma stabilna ekipa, već je bio na vrhu Evrope pre Murinja, tako da mi nije to senzacija ... Senzacija je kad bi Unirea osvojila LŠ, ili kad trećeligaš razmonitra Reala ...

Sto se tice Celsija opet ti kazem nije to sve tako kao sto ti kazes.Nije bilo lako uklopiti sve te igrace i uzeti odma na pocetku premijer ligu,koliko god se tebi to cinilo lako.
NIsam ni rekao da je bilo lako, nego lakše nego što izgleda ... Murinjov najveći kvalitet je da pokupi kajmak, i u tome je zaista majstor, ali ne treba gledati samo to ...

Sto se tice njegovog rada u Interu apsolutno je zasluzeno uzeo skudeto,bez obzira na te klipove sto si ti postavljao.Ok aj da kazem da je bilo nekih utakmica gde su sudije gresile u korist Intera,ali isto tako je bilo gresaka na stetu Intera,kao i gresaka u korist Juventusa,samo sto ti to ne mozes da prihvatis...Ali da se ne vracamo na ovu temu vec je izlizana....
Apsolutno nezasluženo i po svim kriterijumima Inter nije trebao biti šampion ... To su videli svi osim navijača Intera, i to govoti dovoljno o Interovoj dominaciji u kalču ... Ogromna protekcija (posebno u derbijima) koju su imali baca mrlju na te titule, a to su potvrdili i očajnim igrama u LŠ-a ... Ja prihvatam da ima grešaka u korist Juventusa, ali prihvatam i da se te greške plate, jer Juventusu titule nisu oduzete tek tako ... I nije bilo 'nekih' utakmica gde su pogurani, nego svaka jebbena druga tekma u kojoj Inter dolazi do bodova ... Golovi rukama, iz ofsajda, smešni penali, nedosuđeni očigledni protivniku, smešni crveni kartoni itd. su jedine stvari u kojim je Inter dominirao u kalču, i za to postoji mali milion dokaza koje su svi videli, a ne samo ja pa da ispadnem neki paranoik ...

Sto se tice Granta moje misljenje o njemu je takvo da nema kvalitet za vodjenje Celzija i to je to....A Anceloti je po meni dobro resenje,mislim da ce sa njim Celzi osvajati titule...
Ja mišeljenje o Grantu još nemam, jer je za mene osam meseci malo da bi procenio nekog trenera,nego sam mišljenja da mu treba dati šansu jer je očigledno zaslužio vadeći tim iz govana u koja su bili upali ...

*** ako tebi nije senzacija da Porto uzme ligu sampiona pored svih onih velikih timova,onda sta da ti kazem...

A ovo za skudeto su opet prazne price,Inter je apsolutno zasluzeno uzeo titulu i to je to.Sad sto se tebi to ne svidja to je druga prica.Sama cinjenica da po tebi Inter nijednu od ove 4 titule nije zasluzio.govori koliko si objektivan,ili bolje reci neobjektivan.Svako ce reci ovo sto ja pisem,sem tebe i jos par ljudi ovde,poput Jony tarabe,Pinturicia i slicnih koji preziru Inter...Jedan gol je dat rukom Adrijano i to je to.Isto vazi za ofsajde,mozda jedan ili dva gola su tako data...A koliko toga ima za Juventus samo sto ja nemam vremena da trazim to po netu...Eto naprimer prosle godine je Juve dao jedan gol iz cistog ofsajda,pisalo se o tome ovde.I bilo je jos takvih situacija ali naravno o tome ne zelis da pises...Mene je stvarno smorila ova prica koju ti guras uz podrsku jos par ljudi koje sam naveo vec,ako je to tako kao sto ti kazes,ond nemas brige otkrice se potplacivanje sudija(kao sto je tvoj Juventus radio) pa ce Intеru biti oduzete titule kao Juventusu.Ako se to desi ja obecavam da cu ti se ovde javno izviniti.I molim te da zavsrimo sa ovom pricom vise...Eto i ove godine smo prvi zasada i jer opet imamo pomoc sudija?Unakazili smo Milan u derbiju 0-4 i cudi me da i tu nisi nasao neku zamerku :)Ah da kriv je Stankovic sto je dao onakvu golcinu:)

Grant mi je nekako pogubljen i zato mislim da nije za trenera Celzija,mada to je samo moje misljenje mozda gresim...;)

Poslednja izmena:
*** ako tebi nije senzacija da Porto uzme ligu sampiona pored svih onih velikih timova,onda sta da ti kazem...
Svi ti veliki klubovi su izbačeni od strane Monaka (Real i Čelsi u naletu) i Deportiva (Milan i Juve), tako da Porto nije imao nikog od njih za protvinika osim Mančestera (kog su dobili srećnim golom u 90 minutu, a sudija im je poništio čist gol) ... Protiv Depotiva sudija je isključio Andradea za glupost, a u finalu se Monaku povredio najbolji igrač na početku tekme ... Kad sve ovo saberem za mene to nije senzacija, nego najpovoljniji mogući splet okolnosti koji je Porto mogao da ima, a uz onako odlične igrače (Deko, Karvaljo, Maniš, Koštinja i ostali reprezentativci Portugala) i takvu situaciju, jedan ozbiljan klub (poput Porta ili PSV-a) je kadar da uzme LŠ, a da to ne bude senzacija ...

A ovo za skudeto su opet prazne price,Inter je apsolutno zasluzeno uzeo titulu i to je to.Sad sto se tebi to ne svidja to je druga prica.Sama cinjenica da po tebi Inter nijednu od ove 4 titule nije zasluzio.govori koliko si objektivan,ili bolje reci neobjektivan.
Sama činjenica koja pokazuje da je Inter go qrc u Evropi pokazuje koliko si ti objentivan prema toj 'dominantnoj sili' ... Rekoh ti već, tvoje viđenje fudbala je crno na belo, što znači da je Bojan Krkić igračina na kvadrat za Ibru jer ima LŠ a Ibra nema, Paolo Ferira za Zanetija ...

Svako ce reci ovo sto ja pisem,sem tebe i jos par ljudi ovde,poput Jony tarabe,Pinturicia i slicnih koji preziru Inter...Jedan gol je dat rukom Adrijano i to je to.Isto vazi za ofsajde,mozda jedan ili dva gola su tako data...A koliko toga ima za Juventus samo sto ja nemam vremena da trazim to po netu...
Možda jedan ili dva, jedan gol rukom :rotf: ... Ako tebi onoliki video snimci gde se gura Inter nisu dovoljni, onda ja više nemam šta da kažem ...

Da toga ima za Juventus ti bi se potrudio i našao kao ja za Inter, ali pošto je situacija takva kakva jeste, sve ostaje na tvom nagađanju i paranoji da svi mrze 'dominantnu silu', a da u stvari sudije pomažu Juve i Milan ... Uzevši u obzir da je i Murinjo pričao to što i ti (samo na konferenciji), ne čudi me uopšte takav stav, jer što bi rekao Điđi Bufon ili Ranijeri tada 'To je Interov stil' ...

Eto naprimer prosle godine je Juve dao jedan gol iz cistog ofsajda,pisalo se o tome ovde.I bilo je jos takvih situacija ali naravno o tome ne zelis da pises...
Kad god je Juve imao pomoć sudija to je dokumentovano da bi se na kraju napravio bilans sudijskih grešaka ... Fora je u tome što ih je Inter imao 10x više u svoju korist ...

Mene je stvarno smorila ova prica koju ti guras uz podrsku jos par ljudi koje sam naveo vec,ako je to tako kao sto ti kazes,ond nemas brige otkrice se potplacivanje sudija(kao sto je tvoj Juventus radio) pa ce Intеru biti oduzete titule kao Juventusu.Ako se to desi ja obecavam da cu ti se ovde javno izviniti.I molim te da zavsrimo sa ovom pricom vise...

Eto i ove godine smo prvi zasada i jer opet imamo pomoc sudija?Unakazili smo Milan u derbiju 0-4 i cudi me da i tu nisi nasao neku zamerku :)Ah da kriv je Stankovic sto je dao onakvu golcinu:)
Za ovu godinu nisam ništa rekao, i nema šta da te čudi jer su ih pošteno odrali, kao i Đenovu ... Kad god su pošteno odrali nekog, niko im ništa nije zamerio ... NIsam paranoik da u svakom meču Intera tražim sudijske greške, ali prošlih godina one su bile toliko očigledne da ih je i svaki slepac na svetu video ... Osim navijača Intera naravno ...

Stanković godinama igra fantastično protiv Milana, tako da me onaj gol ne čudi, i uz onako dobre igrače, više je i red bio da Inter neku jaku utakmicu dobije bez sudijske pomoći ... Još samo da zablistaju i u LŠ i biće super ekipa ...

Poslednja izmena:
Opet ti kazem kad god neki klub poput Porta uzme LS to je senzacija,zato sto ulazu neupordivo manje pare u tim,oni u stvari stvaraju igrace,tako su i napravili tu generaciju koja je uzela Ligu sampiona...

E vidis Walken ti poredis igranje u nacionalnom prvenstvu i evropu,to su drugacije takmicenja i to nema veze sa tim sto pricas.Mnogo je teze igrati u Ligi sampiona jer tu svaka utakmica moze da bude odlucujuca,dok u kalcu imas vremena da ispravis poraze u narednim utakmicama,jer je prvenstvo dugo...Plus tacno je da Inter ima tu neku blokadu u evropi koju ce verujem probiti uskoro i napraviti neki veci rezultat u LS...

I nikad nisam rekao to da je naprimer Krkic bolji od Ibre je ima Ls a ovaj nema,ne gledam ja to tako iako se tebi to cini...

Nisam ja Walken paranoican nego si upravo to ti,jer stalno se tripujes i trazis neke stvari kao sudije pomazu Interu...Ja stvarno nemam vremena da trazim po netu takve stvare.Jedan od najboljih mojih ortaka je veliki fan Juvea,a moj rodjeni brat je veliki fan Milana,i kad mi njih dvojica priznaju da je Inter zasluzeno osvojio skudeto prosle godine,meni je to dovoljno(iako znam da obojica mrze Inter).Ti si Walken jedan od onih navijaca Juvea sto jednostavno NE MOZES da se pomiris sa novom raspodelom snaga u italijanskom fudbalu,zbog prevelike mrznje....Tebi ce svako prvenstvo koje uzme Inter biti nezasluzeno sto je jako smesno...

Sto se tice Bufona,ja bih podsetio doticnog gospodina(koga inace jako cenim kao golmana,jedan od najboljih),da je upravo njegov klub potplacivao sudije i mene bi bilo sramota da sam igrac Juventusa u tom periodu kad su placali sudijama.Tako da pre ce biti da je to "Juveov stil",posto izgleda gospodin Bufon ima kratko pamcenje,pa ga treba podsetiti na neke stvari...

Stvarno mi cudno da zasad nemas zamerki u kalcu,kao sto si rekao Deki je uvek busio gol Milana i zbog toga mi je posebno drago...
Ne brinem se ja nacices ti nesto do kraja sezone,ukoliko Inter opet uzme skudeto,snacices se ti sa novim informacijama tipa-"Inter imao pomoc sudija,Juve je sampion":lol:]

Na kraju da ti kazem da te cenim kao sagovornika,iskreno to kazem,mislim da se dobro razumes u fudbal generalno.Ali kao sto rekoh u nekim stvarima si izuzetno neobjektivan,pogotovo kad je u pitanju kalco i ono sto se desilo Juveu pa si besan zbog toga i svu krivicu svaljujes na Inter...Stvarno ne bi voleo da se ova diskusija zavrsi kao ona koju si imao sa onim navijacem Reala:)

Back