GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
Katastrofa...
Debi*no gubimo bodove, a posle ce nam opet biti krive sudije...
Nama su odmah krive sudije...nije to poslije...
Npr. Sudija koji je sudio utakmicu protiv Vigana je Fil Daud...
Prvi gol Vigana nije bio regularan...a crveni karton za Ceha je mogao da se da ali bi ga dao samo onaj koji bas to i zeli...
Prosle godine je taj isti sudija sudio kada smo igrali u gostima protiv Evertona...i tada smo trebali da predjemo na 1. mjesto...a sjecas se sta se desilo? Dao je direktan crveni karton Teriju koji uopste nije bio ni zuti(pogotovo kad uzmemo u obzir da zadnji penal koji je sudjen Kristijanu nije penal...posto su to veoma slicni startovi)...
A pretprosle godine je sudio kada smo igrali kuci protiv Aston Vile...i znas sta se desilo? Dosudio je u zadnjem minutu penal za Aston Vilu zbog igranja rukom Eslija Kola koje se uopste nije ni desilo...i zbog toga je bilo 4-4...
Zakljucak - Isti sudija nas unistava kontinuirano... Da li je to koincidencija?
Onda pogledas kakve crvene kartone dobijaju igraci kada igraju protiv Mancestera...a zatim pogledas da Deni Marfi iz Fulama moze da zakolje svakog naseg igraca i na kraju da sudiji pane na pamet da mu da zuti...
Nijesu to uopste dobre stvari...
Desavaju se konstantno i onaj ko to bas prati...moze samo da se zgrazava...
Mi da bismo osvojili titulu moramo da odigramo fantasticnu sezonu...sa minimalnim brojem kikseva(sto za Mancester ne vazi)...
Danas nas ocekuje tezak derbi koji sigurno necemo izgubiti...ali kada pogledas da je Mancester juce kiksao...takodje sam siguran da ni sudjenje za nas danas nece biti korektno...
Moracemo da odigramo vise nego fantasticnu utakmicu da bismo uzeli 3 boda...jer tu su sudije i tu je Liverpul...
Zna se koliko je Liverpul motivisan uvijek kada igra protiv nas iako su nas na nasem stadionu dobili u zadnjih 15 i vise godina samo 2 puta...
Penal ne mozemo da ocekujemo, dok na drugoj strani penal za Liverpul moze biti dosudjen...isto vazi i za crvene kartone...
P.S. Potpisao bih odmah da mi ne osvojimo titulu nego da to bude i Liverpul(koji uopste ne volim, svjetlosnim godinama daleko od toga)...samo da odahnem od Mancestera... Jer imaju prejak sudijski lobi(o tome je Benitez pricao prosle godine i covjek je potpuno u pravu)...

... Ali potreban mu je kontinuitet da bi eksplodirao kao Vidić, jer po meni on nema ništa manje potencijala od Nemanje, i što češče Bane bude igrao (nebitno dal kao desni ili kao centralni bek) to će više sigurnosti dobijati, a po meni njegova granica je da bude najbolji bek Evrope jer za to ima potencijala ...
 ... Ali potreban mu je kontinuitet da bi eksplodirao kao Vidić, jer po meni on nema ništa manje potencijala od Nemanje, i što češče Bane bude igrao (nebitno dal kao desni ili kao centralni bek) to će više sigurnosti dobijati, a po meni njegova granica je da bude najbolji bek Evrope jer za to ima potencijala ...

...
 ...