bojci
Domaćin
- Poruka
- 3.488
mozda bi bilo drugacije da je sudija svirao penal
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rano,ovaj,rano je Munze za slavlje...ne bih ja Liverpul tako rano lako otpisivao.
Ni ja bogami.
I ja.очекујем да челзи освоји премијер лигу.................

очекујем да челзи освоји премијер лигу.................
Тренутно су најачи![]()

Balak ti je veliki baksuz Grizli, i ako si primetio, od kad je on došao, Čelsi nije osvojio titulu a izgubili su i finale LŠ-a ... Znači, Balak je u karijeri izgubio dva finala LŠ-a, finale svetskog, finale evropskog, i onu titulu sa Leverkuzenom koja se retko kad gubi ...Dobar tekst o Balaku...![]()
http://www.cfcnet.co.uk/2009/10/14/michael-ballack-diamond-geezer/
Volio bih da se nijednom ne povrijedi(teze) do kraja sezone...jer nam znaci i previse...![]()

Ali jednostavno ne mogu da ga ne gledam u ekipi jer ekipa ne dise punim plucima bez njega...previse je vazan, a covjek treba malo vise da se zagleda pa da stvarno shvati koliko je dobar...

...ubrzo se ocekuje isto i od Dzoa...
Čovek ima 33 godine, odavno je prošao zenit, i stvarno ne vidim zašto je on neophdan Čelsiju, kad bi Čelsi mogao da dovede minimum 5 igrača koji bi ga duplo bolje zamenili ... Ti si navikao na njega, pa ti se zato čini da je neophodan, ali sa Ćavijem npr. u timu umesto njega, Čelsi bi sada imao minimum dva velika trofeja više (PL ili LŠ) ... Rekao sam ti već odavno, njega je Čelsi prekasno kupio, kao i Ševčenka, jer su oni došli u Čelsi kad im je forma bila u silaznoj putanji, jer su pre toga gosinama bili ponajbolji igrači u Evropi, pa je bio red i da se istroše ...@Walken
Znam ja sve to...![]()
Ali jednostavno ne mogu da ga ne gledam u ekipi jer ekipa ne dise punim plucima bez njega...previse je vazan, a covjek treba malo vise da se zagleda pa da stvarno shvati koliko je dobar...
Da nije bilo Balaka, Čelsi bi imao još trofeja, jer ovakav Balak je bio nepotreban pored Lamparda i Esijena, i samo je zauzimao prostor nekom kreativnijem igraču, jer Balak je odavno izgubio na kreativnosti ...@Walken
Da nije bilo njega...mi ne bismo bili u igri ni za jedan od trofeja koje pominjes ... A to ti izgleda ne znas jer nijesi pratio Celzi(kljucne golove u tim takmicenjima je davao Balak)...
Jaja Ture je trenutno svetlosnu godinu ispred Balaka, jer je to igrač koji je savršen defanzivac, i savršen ofanzivac u isto vreme, i može fantastično da igra na tri potpuno različite pozicije - centralni bek, defanzivni vezni, ofanzivni vezni ... Gotovo identičan igrač kao Rajkard svojevremeno i siguran sam da će dostići njegov nivo, i da će biti jedan od najboljih ikada ...Cavi nije covjek koji moze da ga zamjeni... Jaja Ture je blizi tome ali nedovoljno blizu... Morao bih dobro da razmislim da se sjetim pravog igraca(a trenutno sam u cajtnotu)...
Zavisi šta ti uzimaš za prosek, jer po tvom kriterijumu onda retko koja ekipa iz vrha ima jednog prosečnog igrača ...U nasem timu nema prosjecnih igraca...jer svi rade ono sto se od njih trazi(jedino je Fereira znao da zakaze, ali je Fereira u svoje vrijeme bio medju 3 najbolja na svojoj poziciji u Evropi)...