Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508

Poslednja izmena: 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 -
 - Bosingva je brzi i ofanzivniji. Mada Bane je stvarno dobar.
To si u pravu zbog toga Bosingva i ima prednost kod Ancelotija u odnosu na Ivanovica jer je i u milanu dosta nade Anceloti polagao na bekove

ochekivano’Plavci’ su u londonskom derbiju savladao Totenhem 3:0, a Bane Ivanović presedeo je ceo meč na klupi.

Pa ja se trudim da uvek budem iskrena.jao jeko ti si pravi navijac celsi
ja mnogo postujem navijace kao sto si ti koji lepo priznaju sta se desava a ne samo da krive sudije
Pa ja se trudim da uvek budem iskrena.
Zar nije debilno gubiti bodove od Wigana? Na kraju ce nam glave doci upravo takvi bezvezni porazi...

A samo mi recite šta je debilno izgubiti bodove u jednoj od najjačih liga na svetu, i to od veoma solidne ekipe na gostovanju? Kao kad bi sad Murinjo rekao debilno je izgubiti ibodove protiv Sampdorije, ili Juve protiv Đenove ...
Pa nije ovo kolubarski okrug pa da se Čelsi prošeta do titule sa svim pobedama ... Do sada su imali sreće u nekim tekmama da pobede u nadoknadi, a sad su izgubili od ekipe koja je tukla i Vilu na strani, tako da i dalje ne vidim katastrofu ... Katastrofa će biti kad vežu 3-4 tekme bez pobede na svom stadionu ...
Videćeš sad ako izgube protiv Liverpula na kojim se utakmicama gubi titula, jer u slučaju eventualne pobede Liverpula imaće isto bodova, a ako bi Čelsi pobedio imao bi 6 bodova prednosti ... Još ako ovakvo stanje bude u drugom delu sezone, onda je više nego očigledno da su derbiji podjednako važni (ako ne i važniji) ...pa dobro malo je debilno pogresna rec ali se na ovakvim utakmicama gube titule a ne u derbijima
Videćeš sad ako izgube protiv Liverpula na kojim se utakmicama gubi titula, jer u slučaju eventualne pobede Liverpula imaće isto bodova, a ako bi Čelsi pobedio imao bi 6 bodova prednosti ... Još ako ovakvo stanje bude u drugom delu sezone, onda je više nego očigledno da su derbiji podjednako važni (ako ne i važniji) ...
Čelsi prošle sezone nije pobedio nijedan derbi (u stvari jesu Arsenal kad je sve već bilo gotovo), pa nisu uzeli titulu, jer od mogućih 12 bodova u mečevima sa Mančesterom i Liverpulom oni uzeli svega jedan ....