Chelsea FC

Što govori da nema nikakve razlike između velikih i malih tekmi, nego da su svepodjednako važne ... I čini mi se da je Liverpul bio drugi, da su se do par kola pred kraj borili za titulu, a u borbu su se uključili nakon pobede u derbiju ...

@Caballero
heheheh :D
Hvalaaaa... :cmok:

@Walken
Kazem da je debilno, dobro mozda malo pogresan izbor reci, zato sto je to ekipa koju smo mogli 'ladno da dobijemo sa bar 2 gola razlike. Ako zelimo da budemo sampioni, moramo da pocnemo da se ponasamo sampionski. Sto znaci, da se od nas ocekuje da dobijemo ili bar ne izgubimo od ekipa u duelu sa kojima smo apsolutni favoriti.

A ne samo da smo izgubili nego i Ceha nece biti protiv Liverpula. Sto je dvostruko sr.anje. Sampionat se gubi upravo na ovakvim mecevima. Bod tamo, dva ovamo i eto ti.
Ako racunamo da dozvolimo sebi luksuz da remiziramo ili ne daj Boze igubimo u nekom od derbija onda moramo da pobedjujemo slabije ekipe.

Poslednja izmena:
@Walken
Kazem da je debilno, dobro mozda malo pogresan izbor reci, zato sto je to ekipa koju smo mogli 'ladno da dobijemo sa bar 2 gola razlike. Ako zelimo da budemo sampioni, moramo da pocnemo da se ponasamo sampionski. Sto znaci, da se od nas ocekuje da dobijemo ili bar ne izgubimo od ekipa u duelu sa kojima smo apsolutni favoriti.
Pa po toj logici, onda bi Čelsi imao sve pobede osim par nerešenih u duelima sa konkurentima ... Čelsi je imao 6 uzastopnih pobeda, i posle prvog neuspeha vi vičete katastrofa, treba da počnemo šampionski da se ponašamo itd. Kao da su ovih 6 pobeda pali sa neba, i da je to najnormalnija stvar u PL, a smak sveta ako se izgubi u gostima ...

Toga nema u današnjem fudbalu, jedino u menadžeru možeš imati sezonu sa svim pobedama i to jedino ako 100 učitavaš ...

A ne samo da smo izgubili nego i Ceha nece biti protiv Liverpula. Sto je dvostruko sr.anje. Sampionat se gubi upravo na ovakvim mecevima. Bod tamo, dva ovamo i eto ti.
Ako racunamo da dozvolimo sebi luksuz da remiziramo ili ne daj Boze igubimo u nekom od derbija onda moramo da pobedjujemo slabije ekipe.
Pa neće samo Čelsi kiksati, nego i Manu i Liverpul ... Neće oni imati sve pobede do kraja, pa da je ovaj poraz od veoma solidne ekipe Vigana ravan katastrofi ... Ovo je jedna od najjačih liga na svetu, gde sve ekipe grizu ne bi li ispunile svoj cilj, i očekivati sve pobede Čelsija u toj ligi osim u derbijima je malo nerealno ... Pa i sam Ančeloti je rekao da poraz mora doći kad tad, i da ne mogu doveka pobeđivati ...

Šampionat se možda gubi na takvim mečevima, ali se takođe i dobija pobedama u 90+ minutu, a Čelsi je takvih imao nekoliko ove sezone, i prema tome nema razloga paničiti i nazivati katastrofom poraz na gostovanju ... Katastrofa je kad npr. u FA kupu ispadu od trećeligaša na svom stadionu, a ovo sa Viganom je u neku ruku očekivano ... I drugi igraju fudbal ...

Šampionat se možda gubi na takvim mečevima, ali se takođe i dobija pobedama u 90+ minutu, a Čelsi je takvih imao nekoliko ove sezone, i prema tome nema razloga paničiti i nazivati katastrofom poraz na gostovanju ... Katastrofa je kad npr. u FA kupu ispadu od trećeligaša na svom stadionu, a ovo sa Viganom je u neku ruku očekivano ... I drugi igraju fudbal ...
Dobro, utesio si me. :) :cmok2:

Vecerasnji sastavi:

1532ps4.jpg

Ja sam ocekivao da moze biti nerijeseno...jer nas ceka derbi za vikend( falili su nam i Bosingva, Balak i Drogba - vracaju se sva trojica za vikend:super: )...
Gol je bio sjajan...Beleti za Anelku...:klap: :ok: Imali smo mali pad u drugom poluvremenu...ali sveukupno je bilo veoma dobro...
Koreografija na stadionu je bila izvanredna...:super:

Prvi u grupi - 6 bodova... Ocekuju nas 2 dobra meca sa Atletikom...;)

Poslednja izmena:
Bane bi svuda mogao da igra u prvih 11, i rekao bih da je bolje rešenje za Čelsi od Bosingve iz razloga što je Bosingva ofanzivan, a Čelsi ima več jednog takvog beka na drugoj strani ... Tačnije dva ... Bolje je napraviti neki balans, a ne da oba beka budu ofanzivni ...

Ali nije to ni tako lose. Ako su ofanzivniji stvara se visak u napadu sto je odlicno.
Bane igra odlicno, ali ja bih njega koristila kao centralnog defanzivnog - znaci pored Terija, a bekove bih ostavila ovako.

Ali nije to ni tako lose. Ako su ofanzivniji stvara se visak u napadu sto je odlicno.
Ali onda se stvara manjak u odbrani što i nije tako odlično ...

Bane igra odlicno, ali ja bih njega koristila kao centralnog defanzivnog - znaci pored Terija, a bekove bih ostavila ovako.
E pa to i jeste Banetova, tj. Čelsijeva prednost - imaju igrača koji je fenomenalan na dve pozicije, i kao desni i kao centralni bek ... To je ogroman plus u timu, i Juventusu bi jedan takav sad bio neophodan zbog silnih povreda ... Takav je pre bio Ferara ili Tiram u Juveu, a sada su Bane i Pujol takvi igrači ...

Opet, na Karlovom mestu ja bih i Baneta i Bosingvu držao u prvoj postavi, Baneta nazad kao desnog beka, a Bosingvu kao desno krilo, jer mislim da bi on mnogo bolje igrap i imao više slobode kad ne bi imao toliko obaveza u odbrani, jer bi to Bane radio ... Sa druge strane Kol i Žirkov, po sredini Lampard i Esijen, i eto fantastične ekipe ...

Opet, na Karlovom mestu ja bih i Baneta i Bosingvu držao u prvoj postavi, Baneta nazad kao desnog beka, a Bosingvu kao desno krilo, jer mislim da bi on mnogo bolje igrap i imao više slobode kad ne bi imao toliko obaveza u odbrani, jer bi to Bane radio ... Sa druge strane Kol i Žirkov, po sredini Lampard i Esijen, i eto fantastične ekipe ...
Slazem se. I dobro je sto Bane moze da igra na dve pozicije.

Jel neko od vas uchlanjen na onom shedendu?
ja chitam tamo one britance, oni generalno imaju loshe mishljenje o banetu
Ma pusti ih, tamo retko naidjes na normalne ljude. Blogove izbegavaj u sirokom luku, tamo se sve neznalice okupljaju. Ja ti preporucujem forume.

P.S. Moje misljenje o Banetu je da moze biti sjajan centralni bek...:ok:
Grešiš, Bane već jeste sjajan centralni bek :D ... Ali potreban mu je kontinuitet da bi eksplodirao kao Vidić, jer po meni on nema ništa manje potencijala od Nemanje, i što češče Bane bude igrao (nebitno dal kao desni ili kao centralni bek) to će više sigurnosti dobijati, a po meni njegova granica je da bude najbolji bek Evrope jer za to ima potencijala ...

Back