Chelsea FC

Kao odbrambenu snagu Barse zaboravih dodati Turea, koji je protiv Čelsija dokazao da na poziciji štopera nije ništa lošiji od ovih iz reda najboljih ...

Koliko je to fantastičan igrač pokazuje činjenica da je sa uspehom igrao i ofanzivnog veznog pre nego što je došao u Barsu ... Ne zna se dal je bolji u napadu ili u odbrani ...

Evo jedan video koji sam našao dok je bio ofanzivac :worth: -
-

Kad vec hvalis odbranu, nisi pomenuo Cingriskog, koji je 5 puta bolji od one rupcage Markeza.
Najjace oruzje Barsi u odbrani je napad, odnosno to sto zbog njihovih konstantnih napada, protivnik nema kad da stvori sansu. Ti pricas o imenima, a ne znam da li si gledao suplju odbranu protiv Hetafea?
Koliko god ja ne voleo Mancester, ne mozes da poredis te dve odbrane.

Markez rupčaga? Pa taj čovek je fantastičan fudbaler, koji i def. veznog odigra sjajno ... Za ovo njegovo vreme u Barsi bio je jedan od najboljih bekova na svetu, i nema šanse da je rupčaga ... Ja sam ga gledao još u Monaku, a tek tada je razbijao kako igra ...

Nisam gledao sve protiv Hetafea, ali koliko sam video tada je debitovao Čigrinski, te su možda zbog tog uigravanja sa njim delovali šuplje ...

Inače slažem se da im je najjači odbrambeni adut napad ... Ture radi presing čim protivnik dobije loptu, i u 80% slučajeva je osvoje, te ovi ne mogu poštenu šansu da stvore ...

Srbin debituje za Čelsi?

00010450.jpg

Sve su izgledi da će Nemanja Matić debitovati za Čelsi večeras u šesnaestini finala engleskog Liga kupa protiv Kvins Park Rendžersa, pošto je trener Karlo Anćeloti rešio da uvrsti srpskog reprezentativca među 18 fudbalera.

- Posle treninga u utorak Anćeloti me je pozvao i rekao da ozbiljno računa na mene i da sam na spisku fudbalera koji će igrati protiv Kvins Park Rendžersa. Mojoj sreći ne bi bilo kraja kada bih zaigrao za Čelsi od prvog minuta - rekao je Matić za "Sportski žurnal".

A samo mi recite šta je debilno izgubiti bodove u jednoj od najjačih liga na svetu, i to od veoma solidne ekipe na gostovanju? Kao kad bi sad Murinjo rekao debilno je izgubiti ibodove protiv Sampdorije, ili Juve protiv Đenove ...

Pa nije ovo kolubarski okrug pa da se Čelsi prošeta do titule sa svim pobedama ... Do sada su imali sreće u nekim tekmama da pobede u nadoknadi, a sad su izgubili od ekipe koja je tukla i Vilu na strani, tako da i dalje ne vidim katastrofu ... Katastrofa će biti kad vežu 3-4 tekme bez pobede na svom stadionu ...

Ah...kakav je merak voljeti Celzi...i kad se gubi i kad se dobija...
Svaki poraz me jos vise vezuje za klub... Svaka pobjeda mi ispunjava srce... :heart:

Vidio sam odmah(vec u Americi) da nam ide sjajno i znao sam da tome mora doci privremeni kraj kao sto ce vec od srijede krenuti nova serija...

Momci su nevjerovatni...uvijek spremni da preokrenu rezultat...uvijek spremni da dokazu vec mnogo puta dokazano...
Ta glad za uspjesima mora svakoga da inspirise...a pozrtvovanost nasih igraca i hemija koja ih spaja cini ih nevjerovatnim timom...velicanstvenim timom od golmana do napadaca...zakljucno sa trenerom...predsjednikom...i vlasnikom...

Posljednje sto sam napisao je bilo pred utakmicu sa Barnlijem...
Slomili smo ih!
3-0...nije bilo lako jer smo tek u nadoknadi 1. poluvremena dali gol prije svega zahvaljujuci sjajnom golmanu Jensenu...

0,,10268~7026121,00.jpg

Anelka, Balak i Esli Kol su bili strijelci...
Svaka akcija koja je prethodila golu je bila sjajna...Lampard i Drogba su bili izuzetni... :klap:

U srijedu nas ocekuje Liga sampiona...gostovanje Apoelu i fenomenalnom golmanu Kjotisu...
Opet cemo biti bez Drogbe i Bosingve...
Balak nam je neophodan! Njegovo prisustvo uliva sigurnost i daje dodatnu snagu...
Trebalo bi i Deko da se oporavi do Liverpula...
Ocekuje nas tezak period...ali nasi igraci znaju sta ih ceka i sta mi ocekujemo od njih! Sigurno ce dati sve od sebe!:heart:

Believe In Blues ! ! !

Poslednja izmena:
A samo mi recite šta je debilno izgubiti bodove u jednoj od najjačih liga na svetu, i to od veoma solidne ekipe na gostovanju? Kao kad bi sad Murinjo rekao debilno je izgubiti ibodove protiv Sampdorije, ili Juve protiv Đenove ...

Pa nije ovo kolubarski okrug pa da se Čelsi prošeta do titule sa svim pobedama ... Do sada su imali sreće u nekim tekmama da pobede u nadoknadi, a sad su izgubili od ekipe koja je tukla i Vilu na strani, tako da i dalje ne vidim katastrofu ... Katastrofa će biti kad vežu 3-4 tekme bez pobede na svom stadionu ...

pa dobro malo je debilno pogresna rec ali se na ovakvim utakmicama gube titule a ne u derbijima

pa dobro malo je debilno pogresna rec ali se na ovakvim utakmicama gube titule a ne u derbijima
Videćeš sad ako izgube protiv Liverpula na kojim se utakmicama gubi titula, jer u slučaju eventualne pobede Liverpula imaće isto bodova, a ako bi Čelsi pobedio imao bi 6 bodova prednosti ... Još ako ovakvo stanje bude u drugom delu sezone, onda je više nego očigledno da su derbiji podjednako važni (ako ne i važniji) ...

Čelsi prošle sezone nije pobedio nijedan derbi (u stvari jesu Arsenal kad je sve već bilo gotovo), pa nisu uzeli titulu, jer od mogućih 12 bodova u mečevima sa Mančesterom i Liverpulom oni uzeli svega jedan ....

Videćeš sad ako izgube protiv Liverpula na kojim se utakmicama gubi titula, jer u slučaju eventualne pobede Liverpula imaće isto bodova, a ako bi Čelsi pobedio imao bi 6 bodova prednosti ... Još ako ovakvo stanje bude u drugom delu sezone, onda je više nego očigledno da su derbiji podjednako važni (ako ne i važniji) ...

Čelsi prošle sezone nije pobedio nijedan derbi (u stvari jesu Arsenal kad je sve već bilo gotovo), pa nisu uzeli titulu, jer od mogućih 12 bodova u mečevima sa Mančesterom i Liverpulom oni uzeli svega jedan ....

pa liverpul je najvise uzeo u derbijima pa je bio tek 3

Back