Chelsea FC

@Walken
Reci mi definiciju straha...ne znam za tu rijec...

Sto se tice bilo kakvog odlaska Esijena...mogu samo da se nasmijem...
Dolazak Gatuza nije nemoguc...ne bi mi smetalo da igramo sa dva zadnja vezna...
To bi bila odbrana za uzivanje...a i Lampard bi dobio veci prostor...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa Bajern salje ponudu za Bosingvu... jao sto sad nisam Piter Kenjon... pa ovo je jedinstvena prilika da uzmemo Filipa Lama, najboljeg beka na svetu (bar po meni). Znaci damo Bosingvu i 10-ak miliona... steta sto ce to ostati samo san

Nešto mi Anćeloti i njegove taktike ne ulivaju previše poverenja,smrdi mi malo na ponavljanje cele situacije sa Skolarijem...
Samo se nadam da neće početi da dovlači svoje igrače iz Milana,tipa Pirla ili Seedorfa itd.

Bolje bi bilo kada bi se sa Interom dogovorilo nešto oko Maicona...navodno je nezdovoljan svojim statusom u klubu.Po meni je on definitivno najbolji desni bek na svetu.Strašan je kada krene napred,ima visinu,solidan je u defanzivi...

Bolje bi bilo kada bi se sa Interom dogovorilo nešto oko Maicona...navodno je nezdovoljan svojim statusom u klubu.Po meni je on definitivno najbolji desni bek na svetu.Strašan je kada krene napred,ima visinu,solidan je u defanzivi...

Slazem se, Maicon mi je drugi izbor za desnog beka. Kad bi on dosao to bi isto bio odlican transfer, Takodje, kad bi doveli bar jednog od trojke Villa / Aguero / Torres bio bih prezadovoljan

Deko hoće u Inter
Beta
Beta
Fudbaler Čelsija Portugalac Deko izjavio je da nije srećan u londonskom klubu i da bi sledeće sezone želeo da igra za milanski Inter.

"Imao sam tešku sezonu u Čelsiju. Bio sam ozbiljno povređen i nisam mogao da igram najbolje što znam. Nadao sam se da će biti drugačije", rekao je Deko za italijanski list Korijere delo Sport.

"Moj agent Horhe Mendes razgovarao je sa čelnicima Čelsija i rekao im da nisam srećan u klubu. Znam da me ugovor vezuje za tu ekipu, ali ipak bih želeo da odem", dodao je Deko.

Portugalski reprezentativac istakao je da bi želeo da zaigra za Inter.

"Da li je Inter moja prva želja? Da, ali sada ću morati da sačekam, ali voleo bih da se transfer u milanski klub ostvari", rekao je Portugalac.

Ukoliko pređe u Inter Deko će ponovo sarađivati sa trenerom Žozeom Murinjom. Oni su 2004. godine sa Portom osvojili Ligu šampiona.

"Želeo bih da igram u Interu jer je to klub sa velikom istorijom, ali i zato što volim da radim sa trenerom Murinjom. Imali smo dve i po fantastične sezone u Portu, tokom kojih smo osvojili sve trofeje", rekao je Deko.

Deko je rekao da bi Inter bio mnogo jači ukoliko bi napadač Zlatan Ibrahimović ostao u timu.

"Nadam se da će 'Ibra' ostati, jer je on važan igrač. Zlatan je jedan od najboljih igrača na svetu i voleo bih da postanemo saigrači", dodao je Deko.

Deko je u dosadašnjoj karijeri, pored Čelsija, igrao za Korintijans, Alverku, Salgeiroš, Porto i Barselonu.

Za reprezentaciju Portugala odigrao je 62 utakmice i postigao pet golova.

Slazem se, Maicon mi je drugi izbor za desnog beka. Kad bi on dosao to bi isto bio odlican transfer, Takodje, kad bi doveli bar jednog od trojke Villa / Aguero / Torres bio bih prezadovoljan

Ne bi bilo loše svakako u napadu imati jednog tehnički podkovanokg igrača...svakako umeće (eto jedan od te trojce) lepše stari od mišića (Drogba)

Kad sam već kod Drogbe red bi bio i njega se rešiti dok se još kakvi takvi novci mogu dobiti.

Još jedan interesantan napadač bi mogao biti Seviljin Fabiano...

Poslednja izmena:
Evo i nekih novosti...;)

1. Maluda je produzio ugovor do 2012. godine...:heart:

2. Stize nam Daniel Staridz iz Mancester Sitija...to je veoma dobro jer su nam potrebni engleski a dobri igraci...on je velika mlada nada...
Jos ce biti problema oko obestecenja...ali ocekuje se njegov brzi dolazak:ok:

Evo i nekih novosti...;)

1. Maluda je produzio ugovor do 2012. godine...:heart:

2. Stize nam Daniel Staridz iz Mancester Sitija...to je veoma dobro jer su nam potrebni engleski a dobri igraci...on je velika mlada nada...
Jos ce biti problema oko obestecenja...ali ocekuje se njegov brzi dolazak:ok:
Odlicne vesti za Staridza. Nema boljeg nego kad Englez dodje u Engleski klub. Sjajno.

Sto se ostalih tice, meni je drago sto Drogba ostaje - ima on jos sto sta da kaze. Ako Esijen ode, a ne mogu 100% da tvrdim da nece, to nece biti dobro...

P.S. Sto se tice Esijena...ima ugovor sa Celzijem do 2013. godine i voli Celzi...toliko o tome;) :ok:
Voleo je i CR Mančester, kao i Kaka Milan, pa sada vole neke druge stvari ...

Zašto misliš da bi Esijen odbio da voli Real kada bi mu sad stigla ponuda?

A to je...da neki igraci ne mogu promijeniti klub...iz vise razloga...;)
Sve se može, to što oni igraju u Čelsiju ne čini ih imunim na prelazak u drugi klub ...

Impossible is nothing ...

Hmmm...ako bi mu došla ponuda mislim da bi otišao uz naravno jednu transfer sagu punu zapleta i raspleta kakvih nema ni u većini španskih serija...ipak na jedan veoma sličan način je i došao.

Ali naravno nadam se da će ostati.Pa on je zajedno sa Lampardom naš najbolji veznjak i videlo se koliko nam je nedostajao dok je bio povređen prošle sezone.

Voleo je i CR Mančester, kao i Kaka Milan, pa sada vole neke druge stvari ...

Apsolutno. Nema nedodirljivih, ili ih bar nema u vecini slucajeva... Recimo da za nas tim mogu jedino da kazem da Teri i Lampsi 100% nigde ne idu. Za ostale - ne znam, ne mogu da tvrdim.

Pa on je zajedno sa Lampardom naš najbolji veznjak i videlo se koliko nam je nedostajao dok je bio povređen prošle sezone.
Slazem se. Bas nam je falio. Izuzetno dobar i zahvalan igrac koji moze odlicno da odigra na nekoliko pozicija.

Zgrozim se na samu pomisao Mikela kao njegove zamene...jedini igrači koji bi zaista mogli da ga odmene su Mascherano,De Rossi i možda Cambiasso...mada opet meni je Essien bolji od njih.
Nije Mikel los, jos je mlad - moze dosta toga da nauci. Naravno, nije na Esijenovom nivou, ali nije ni toliko los.
Moze da bude neka privremena zamena ako ovaj slucajno ode. Mada, Mikel nije tako flexibilan.

Mikel je izvanredan mladi igrac...pravo blago...:heart:
Esijen nigdje ne ide...:ljutko:

To je to...

P.S. Esijena je i ranije trazio Real Madrid pa nije nigdje isao...a nesto ne vjerujem da su spremni da nam ponude 70 do 100 miliona za najboljeg zadnjeg veznog na svijetu...toliko(jednostavno, to nije u duhu Reala...nemaju oni mozak za radne i borbene igrace, samo za ljepotu...oslobodili su se Makelelea kao da je krs od igraca...Jera uopste nijesu postovali...sada su zaboravili da im je Mamadu Dijara bio jedan od najboljih ako ne i najbolji igrac dok god je igrao)...

Nije Mikel los, jos je mlad - moze dosta toga da nauci. Naravno, nije na Esijenovom nivou, ali nije ni toliko los.
Moze da bude neka privremena zamena ako ovaj slucajno ode. Mada, Mikel nije tako flexibilan.

Nije ove sezone bio toliko loš koliko je ranije bio...ali i dalje nije ništa posebno i nije zamena za Essiena...jednog dana možda,ali trenutno ne.

@-Nemanja-
Jedino sto Mikelu za sada fali na njegovoj poziciji je bolji protok pasova...
Na mnogim drugim stvarima mu mogu pozavidjeti ostali Celzijevi igraci...

Esijen je polivalentan igrac i moze igrati na mnogo pozicija...zato ga ne mozemo poredjivati sa Mikelom jer ima drugacije karakteristike...
Mikel moze odigrati zadnjeg veznog i centralnog beka...i nista vise...barem za sad...
A Esijen moze pokriti skoro citav teren...a takvih igraca u Evropi nema ni koliko prstiju na jednoj ruci...

Back