Sredina nam je fantasticna...Zasto bi je dirali? Esijen, Lampsi, Balak, Mikel etc....Sasvim ok..Napadac nam je potrbniji... I zato za kvalitetnog napadaca moramo da puknemo malo vise...
Balak je star... treba KREATIVAC u ekipi...Ja obozavam Esijena i Mikela, volim Balaka i LAMPARDA ali treba KREATIVAC, ako bih morala da zrtvujem igraca iz sredine ...to bi bio Balak.
45 miliona funti za PATA...covjek slomi nogu ili ostane na nivou kao ovaj. Zato se ne trebaju pucat' pare za toliko mlade igrace...Ali dobro, ne bi mi smetalo ...samo je malo bezveze, taman smo se smirili i za jednog igraca dajemo 45 miliona funti + obaramo Britanski rekord...koji drzi Mancester Junajted, a voljela bih da ostanem tako.
Ali dobro...vidjecmeo.
Ja se bojim sindroma Sevcenko.
Napadac nam je apsolutno potrebniji,ali moramo i mi da profitiramo.
Drogba je ponovo poceo da s.ere...te voli Celzi, te ne voli...U Celziju je cast igrati, ako mu se ne svidja zna gdje su vrata. Uostalom, mator je + igrac koji ima sto kila,snazan, a pola sezone povrijedjen...i onda dok udje u formu ovo -pno i tek onda kad nam stvarno pomogne...desi se nesto kao st ose desilo protiv Barselone.
I sad je suspendovan...
Ovo je poslednja sansa da profitiramo od njega...neko od dvojice mora da ide ako dolazi Pato-on ili Anelka.
Da li znate d a87 % nasih prihoda ide na igrace?A 13 % nam je zarada...to nije bas dobro.