Chelsea FC

Guus Hiddink fined his Chelsea stars to restore discipline after he took over the club last season.

He said: "Before I arrived, players were not in the habit of strictly following a clearly-set timetable.

"After the first few days, I announced that disciplinary sanctions were in force.

Advertisement - article continues below »
Click Here!

"Being late for the bus or by less than five minutes was punished with a £250 fine, more than five minutes - £500. Those who missed a club event paid £1,000.

"A couple of such cases proved enough to put everything right."

Zna Guus kako se to radi :mrgreen:

Sredina nam je fantasticna...Zasto bi je dirali? Esijen, Lampsi, Balak, Mikel etc....Sasvim ok..Napadac nam je potrbniji... I zato za kvalitetnog napadaca moramo da puknemo malo vise...

Balak je star... treba KREATIVAC u ekipi...Ja obozavam Esijena i Mikela, volim Balaka i LAMPARDA ali treba KREATIVAC, ako bih morala da zrtvujem igraca iz sredine ...to bi bio Balak.

45 miliona funti za PATA...covjek slomi nogu ili ostane na nivou kao ovaj. Zato se ne trebaju pucat' pare za toliko mlade igrace...Ali dobro, ne bi mi smetalo ...samo je malo bezveze, taman smo se smirili i za jednog igraca dajemo 45 miliona funti + obaramo Britanski rekord...koji drzi Mancester Junajted, a voljela bih da ostanem tako.

Ali dobro...vidjecmeo.

Ja se bojim sindroma Sevcenko.

Napadac nam je apsolutno potrebniji,ali moramo i mi da profitiramo.

Drogba je ponovo poceo da s.ere...te voli Celzi, te ne voli...U Celziju je cast igrati, ako mu se ne svidja zna gdje su vrata. Uostalom, mator je + igrac koji ima sto kila,snazan, a pola sezone povrijedjen...i onda dok udje u formu ovo -pno i tek onda kad nam stvarno pomogne...desi se nesto kao st ose desilo protiv Barselone.

I sad je suspendovan...

Ovo je poslednja sansa da profitiramo od njega...neko od dvojice mora da ide ako dolazi Pato-on ili Anelka.

Da li znate d a87 % nasih prihoda ide na igrace?A 13 % nam je zarada...to nije bas dobro.

Ne smete da prodate nikoga ako zelite PL sledece godine. Cak i da ne dovedete neka zvucna pojacanja prvi ste favoriti. Manchester je pod pritiskom, treba dokazati snagu bez najboljeg igraca...Liverpool se ussere na kraju, fali im jos jedan Dzerard, Arsenal ce biti 4.

@Sara
Sto se sredine tice, ako bih morala nekog da zrtvujem to bi bio Balak svakako. Ali posto nema potrebe za tim, nije lose ni da on ostane. Ostali su sasvim ok. Slazem se da nam trreba kreativac, ali polako imacemo i takvog. :)

Sto se Drogbe tice, ja bi stvarno volela da ostane. Dokazao je da moze da bude odlican, skroz se vratio u formu i slobodno mogu da kazem da ja od njega ocekujem velike stvari. Ako bi neko morao da ode ako dodje Pato, onda bi bilo bolje da to bude Anelka a ne Drogba. Mada, i Anelka je bio fantastican ove sezone... A mogu i da ostanu.

Drogba je sam rekao da ostaje 100%(nema potrebe da izmisljamo)...
Anelka ostaje...
Balak ostaje 100% jos jednu sezonu...

Imamo mi kreativca...Lamparda!

Nemamo klasicnog driblera...

Dzo Kol nam je bio povrijedjen ali on se vraca...

Nijedan igrac u nasem timu nije star...
Ako to nije bio Makelele...ne znam zasto bi bio Balak...

Maldini je sa 40 godina igrao sjajno...
O Del Pjeru ili Pirlu ne moramo ni da pricamo...

Balak ubjedljivo najvise radi na nasoj sredini...to jednostavno mora da se postuje...

Problem je u tome sto bi svi voljeli da imaju Snajdera i Esijena...jer ne znaju da postuju ono sto imaju...

Nasa uprava ocigledno zna da postuje ono sto ima...i upravo zato...Balak je produzio ugovor...

Kakve veze ima Sevcenko? Anri? I Kaka?

Sve je potpuno sigurno sto napisem...
Sva trojca su govorila kako sigurno ostaju u svojim klubovima, kako nema šanse da napuste klub za koji navijaju odmale i ostale kurtoazne izjave ...

Po čemu je sigurno da Drogba 100% ostaje u klubu, i to samo zato sto si ti napisao? Uzmimo u obzir i da je Drogba ne tako davno izjavljivao ne tako lepe stvaro o njegovoj budućnosti u Čelsiju ...

U Čelsiju sam jedino za Terija siguran da će ostati, a za ove ostale mogu da garantujem da bi otišli kad bi došla bolja ponuda ... Te priče kako oni vole plavi dres i da su tu zbog navijača, ne vrede ni pišljiva boba ... Jedino za kapitena možete biti sigurni da ima plavu krv ...

@Walken
Balak ostaje zato sto je prije mjesec dana potpisao ugovor...
Drogba je odbio ponudu Sitija i Marseja...i rekao da ostaje u Celziju...
Anelka je pod ugovorom...

Ne znam ja ostaju li oni jos 20 godina...

Ja pricam samo za iducu sezonu...

Drogba je odbio ponudu Sitija i Marseja...i rekao da ostaje u Celziju...
Anelka je pod ugovorom...

Ne znam ja ostaju li oni jos 20 godina...

Ja pricam samo za iducu sezonu...
Pa i Kaka je nedavno odbio Siti, i rekao da želi da bude kapiten Milana, da ostaje sigurno i sledeće sezone, pa ništa od toga ... Ništa nije sigurno Grizli, Dorgbi sutra da dođe ponuda od Murinja, eto njega opet u plavom dresu ... Al sa crnim prugama preko njega ...

Back