Chelsea FC

Dobar je, ali jesi li primijetio da mu je svaku sansu stvorio Silva ?

Moze i on sto se mene tice...na osnovu ovoga sto sam vidjela.

Problem je sto ga niko nece primjetiti iz Chelsea...od Romana,Kenjona,Ancelotija pa ni do Arnesena.

Di Santo ce biti odlican igrac,oteli smo ga Realu i Mancesteru ali poceo je samo jednu utakmicu za prvi tim i nekoliko puta ulazio u 80 i nekom minutu...

I MIROSLAV STOCH je dobar pa ga niko ne ubaca...to je jedina pozitivna strana Skolarija...sto je ubacivao Di Santa i Stocha...

Dobar je ovaj Mata...ali zbog navedenih problema ...mislim da je malo vjerovatno da dodje u Chelsea...

Prica se da smo zainteresovani za 90 % malo poznatijih igraca...a evo sta ja kazem

Dzeko bi bio sjajna kupovina, izjavio je da smo pregovarali sa njim...ne bi trebali da propustimo tu sansu!Snajder takodje, mada se ne suska nista o njemu, sto me nervira, posto je to SJAJAN IGRAC...aNDREA pIRLO ...ima sto godina+sindrom Deko

Juri Zirkov-To je vrlo moguce i bilo bi jako dobro da dodje, ali ja ne vjerujem nista dok ne vidim na zvanicnom sajtu, posto je prije nekoliko dana izgledalo da je sve zavrseno...samo je pitanje sta bi bilo sa Esli Kolom...koji sjajno igra.

dANIEL Staridz...da, jako je talentovan.mARKO Arnautovic...ne znam nista o njemu,kazu da je talentovan, sa you tubea ne izgleda lose...

Mnogo se toga priac,ali nista se ne radi...sto je malo bezveze, no dobro.

DZEKO...! Bila bi sramota kad bi propustili tog igraca...

Mislim da bi nas kupovina Adebajora ili Dzeka mnogo ojacala u svakom smislu...i ovako su nasi napadaci nocna mora...a da se pridoda neki od ove dvojice...ihaaaa(mogu samo da kazem da ne bih volio da budem u kozi onoga koji ih zaustavlja!)

Definitivno je da je jedina prednost drugih velikih klubova u odnosu na nas ta sto imaju driblere kao sto su Kaka, Kristijano, Mesi, Ibrahimovic(mada smo i tu njihovu prednost cesto lako nadoknadjivali)...
Nama bi zato Riberi mnogo znacio...unio bi tu zivost...

Vilja je neopjevani majstor...covjek koji kod mene ima neopisivo pokrice!:hvala:

Kao englesko pojacanje...definitivno prvi pik - Esli Jang! Ima sve sto je potrebno...brzinu, dribling, centarsut, slobodnjake i mlad je! Izvanredan!:okok:

Nikako ne smijem da zaboravim Agera!

Snajder je sjajan igrac(divim mu se) ali ocekivati da dodje kod nas je isto ocekivanje kao da ce nama Real da uzme Esijena...nema sanse!

Zirkov ne bi imao nikakav problem...jer bi se borio sa Maludom za mjesto u prvom timu(Esli Jang je ipak bolji izbor, izmedju ostalog i zato sto je Englez)...

Andrea Pirlo je nevjerovatan igrac...ali nece doci kod nas...

Mata - nema sanse...

P.S. Covjek koji bi se sigurno uklopio u nas tim...u kojeg uopste ne sumnjam(nimalo)...je Kaka...jedini takav na svijetu...
Izgleda da on kod nas nece doci...
Svaki milion bi se isplatio! Ali svaki... Velika steta!

P.P.S. Sta god da se desi...znam da nam je uprava izvanredna! I sigurno cemo uraditi pravu stvar!

Poslednja izmena:
Odlicno,. :)
Jaooo sto bi bilo dobro da ostane posle kao trener. :)

Sansu nije dobio Clarke, bivsi igrac i koji je bio fantastican asistent i svi igraci, pogotovu eNGLEZI iz Chelsea kazu da je on dosta zasluzan za uspijeh tima i kad je on otisao , sve je poslo u tri lijepe ...(to je bilo kad je Skolari dosao)... zOLA je bio legenda velika koliko i Lampard (ja bih rekla malo veca...ali to je diskutabilno) pa evo ga sad biljezi sjajne rezultate sa WEST HAMOM ...rivalima.

Roberto Di Mateo je trener MK Donsa...

A kod nas je ANCELOTTI ...eto. Dakle....dok god se prati Romanova politika , zajebali smo se. Legende ce trenirati rivale,a mi cemo zaglaviti sa ''fancy'' trenerom.

Mislim da bi nas kupovina Adebajora ili Dzeka mnogo ojacala u svakom smislu...i ovako su nasi napadaci nocna mora...a da se pridoda neki od ove dvojice...ihaaaa(mogu samo da kazem da ne bih volio da budem u kozi onoga koji ih zaustavlja!)

Definitivno je da je jedina prednost drugih velikih klubova u odnosu na nas ta sto imaju driblere kao sto su Kaka, Kristijano, Mesi, Ibrahimovic(mada smo i tu njihovu prednost cesto lako nadoknadjivali)...
Nama bi zato Riberi mnogo znacio...unio bi tu zivost...

Vilja je neopjevani majstor...covjek koji kod mene ima neopisivo pokrice!:hvala:

Kao englesko pojacanje...definitivno prvi pik - Esli Jang! Ima sve sto je potrebno...brzinu, dribling, centarsut, slobodnjake i mlad je! Izvanredan!:okok:

Nikako ne smijem da zaboravim Agera!

Snajder je sjajan igrac(divim mu se) ali ocekivati da dodje kod nas je isto ocekivanje kao da ce nama Real da uzme Esijena...nema sanse!

Zirkov ne bi imao nikakav problem...jer bi se borio sa Maludom za mjesto u prvom timu(Esli Jang je ipak bolji izbor, izmedju ostalog i zato sto je Englez)...

Andrea Pirlo je nevjerovatan igrac...ali nece doci kod nas...

Mata - nema sanse...

P.S. Covjek koji bi se sigurno uklopio u nas tim...u kojeg uopste ne sumnjam(nimalo)...je Kaka...jedini takav na svijetu...
Izgleda da on kod nas nece doci...
Svaki milion bi se isplatio! Ali svaki... Velika steta!

P.P.S. Sta god da se desi...znam da nam je uprava izvanredna! I sigurno cemo uraditi pravu stvar!

Slazem se za dZEKA, sa Adebajora ne. dZEKO bi bio fantasticna kupovina, ali moramo biti aktivniji ako hocemo ISTA da kupimo ...jer dok mi jurimo npr. Pata ,na kraju ga necemo dobiti i Dzeko ce da podje -u najgorem slucaju, ARsenal.Robinho situation, anyone?

Riberi ,apsolutno.Samo da nije MNOGO skup, ono pretjerano. Mislim da bi 30 miliona funti bilo sasvim razumno sve iznad, pretjerano. Jeste on odlican igrac, i jedan od najboljih na toj poziciji, ali ipak...mi gradimo ekipu :) .ne znam sta da mislim u stvari oko njega...to je FANTASTICAN IGRAC.

Snajder najvjerovatnije odlazi iz Reala, za njega su zainteresovani Milan i Juventus. izgleda da se on ne uklapa u Perezov projekat Galaktikos 2 ...Imao je slabiju sezonu,ali je to fantastican igrac.

Zirkov moze da igra i lijevo krilo i lijevog beka...bilo bi sjajno pojacanje,ali kao sto si ti rekao...Esli Jang , jedino zato sto je Englez,inace su slicnog kvaliteta (nema nista nacionalisticki i rasisticki u vezi toga, ali Blater hoce 2011 da sprovede pravilo oko stranaca u timu...a mi ovog ljeta gradimo tim za buducnost)

Andrea Pirlo...super je to igrac bio, sad vise nije...

Mata-slazem se, nema sanse.

Trebamo da poslujemo kao Ranijeri...koji je zapravo i stvorio ovu ekipu ( za trofeje nije, ali je idealan da napravi tim) umijesto da kupujemo kojekakve zvijezde ovo bi nam trebao biti cilj. oVAKO je bilo nekad -

Duff umijesto Zidana, Makelele umijesto Ronaldinha (ne igraju na istim poziicijama,ali poenta shvacena), Cech umijesto Buffona i Robben umijesto Beckhama.

Ovo je neko na Engleskom sajtu napisao, i potpuno se slazem sa njim. Duff je sjajno igrao dok Murinjo nije dosao, Makelele je bio ...savrsenstvo od zadnjeg veznog, Cech jedan od najboljih golmana na svijetu (imao slabiju sezonu,ali ipak je to odlican golman) a Robben je isto bio odlican, osim sto se povrijedjivao.

Pato bi bio bolji...od Dzeka...

Nije mi pao na pamet...

Dobili bismo brzinu...ionako pucamo od snage...

P.S. Ove godine ce bilo koji dobar igrac morati da se plati zestoko...nema cjenkanja, jer nijednog dobrog igraca ne trazi samo jedan klub...

P.P.S. Potpuno sam siguran da cemo napraviti pravi potez!
I glasam za sto mladjeg igraca ili za majstora(a najbolje i jedno i drugo)...nije bitno ko, samo da se uklapa u ovaj profil!:D

Poslednja izmena:
Pato je fatalan. Tako mlad, a odlican. Sa pravim trenerom i zalaganjem eto nam rasnog igraca. Kako bi bilo dobro da ga dovedemo. Ajmo Anceloti, uradi nesto per favore! :D

zamisli za 20god Lampard trener Celzija, a Dzerard trener Liverpula
To bi bilo savrsenstvo. :)

A kod nas je ANCELOTTI ...eto. Dakle....dok god se prati Romanova politika , zajebali smo se. Legende ce trenirati rivale,a mi cemo zaglaviti sa ''fancy'' trenerom.
Pa Roman nikom nije naredio da trenira rivale... Osim toga, Roman je gladan uspeha (a zar nismo svi?) i mislim da je razmisljao o nekoj sigurici..Zola mu nije izgleda kao sigurica, nije ni meni da budem iskrena, zato je angazovao Skolarija. Ocekivao je da ce ovaj nesto doneti. Zaj.ebo se, ali ko ne reskira - ne profitira.
Videcemo kako ce biti sa Ancelotijem. Nadam se bolje.

Dobili bismo brzinu...ionako pucamo od snage...

P.S. Ove godine ce bilo koji dobar igrac morati da se plati zestoko...nema cjenkanja, jer nijednog dobrog igraca ne trazi samo jedan klub...
Slazem se.

Pa Roman nikom nije naredio da trenira rivale... Osim toga, Roman je gladan uspeha (a zar nismo svi?) i mislim da je razmisljao o nekoj sigurici..Zola mu nije izgleda kao sigurica, nije ni meni da budem iskrena, zato je angazovao Skolarija. Ocekivao je da ce ovaj nesto doneti. Zaj.ebo se, ali ko ne reskira - ne profitira.
Videcemo kako ce biti sa Ancelotijem. Nadam se bolje.

Nije naredio, to je tacno. Romanova politika je lsedeca...ako nisi fensi i popularan trenre, dzabe ti znanje. Primjer je Dejvid Mojs ,koji je fantastican trener,a nije dolazio u obzir. Da bi nekad a Chelsea imao trenera kao Ferguson, moraju se pruzati sanse nekim ljudima kojim Chelsea stvarno znaci...Zola , Clarke , DI Matteo. A Clarke je otisao u West Ham sa Zolom, jer je vidio da se nece micat dok je Rus sef ,sa mjesta asistenta.

ko ne reskira - ne profitira.

Bas tako. Zato je trebao da dovede Zolu i Clarkea. Ili Deschampsa proslog ljeta. Ali ne...

Mi moramo da refreshujemo sredinu, pucati pare za napadaca ,a ostaviti sredinu netaknutu je ...bezveze.

Dzeko kosta oko 20 miliona funti, a Pato oko 45. Biram Dzeka, a Riberija mozemo platiti ZESTOKO jer nam takav igrac treba...kreativac. mada ako dodje pATO i isplati se...dobro je.Ipak...ne znam.

Frka me oko sindroma Shevchenko

Back