Chelsea FC

Bas mi zao Lukakua... Mozda nije bila pametna Zozeova odluka da poslednji sutira, ipak ima samo 20 godina. U svakom slucaju, ja vidim gomilu pozitivnih stvari - odlicno smo igrali, Azar definitivno blista, a vrlo je mlad, ceka ga blistava buducnost. Cvrsta odbrana, Luiz fenomenalan. Ceh magican, igrac utakmice definitivno. Tores nesto on fire, me gusta. :D

Kada bude zaigrao i Eto..Ovo ce biti najgotivnija ekipa u poslednjih 10 godina.
Konacno pravi spoj iskustva i mladosti.

U svakom slucaju, ja vidim gomilu pozitivnih stvari - odlicno smo igrali, Azar definitivno blista, a vrlo je mlad, ceka ga blistava buducnost. Cvrsta odbrana, Luiz fenomenalan. Ceh magican, igrac utakmice definitivno. Tores nesto on fire, me gusta. :D
Ma daleko je ovo od odlične igre, Čelsi je imao odlične šanse, ali sve iz kontri i one greške Dantea ... Bajern je imao oko 40 šuteva na gol, sredina je dosta zakazala u defanzivnom delu ...

Bas mi zao Lukakua... Mozda nije bila pametna Zozeova odluka da poslednji sutira, ipak ima samo 20 godina. U svakom slucaju, ja vidim gomilu pozitivnih stvari - odlicno smo igrali, Azar definitivno blista, a vrlo je mlad, ceka ga blistava buducnost. Cvrsta odbrana, Luiz fenomenalan. Ceh magican, igrac utakmice definitivno. Tores nesto on fire, me gusta. :D

U svemu se slažem, još da pohvalim Širlea, prijatno me iznenadio...biće ovo jako dobra sezona :D

Atsu je presao iz Porta u Celzi za 4.1m eur. ali je odmah prosledjen Viteseu na pozajmicu..

BTApBLCCAAAsIfy.jpg

http://www.weaintgotnohistory.com/c...-rumor-christian-atsu-confirms-transfer-rumor

Zasto je Mata odjednom u drugom planu,kad je mozda i ponajbolji igrac ?

Kao sto sam vec napisao u ovoj temi i kao sto je Murinjo rekao vec 100 puta, nije u potpunosti spreman za igru. Da li je to jedini razlog sto ne igra, ne znam, ali cinjenica je da Murinjo vise voli radnike poput Sirlea nego igrace kao Mata koji uopste ne izvrsavaju defanzivne zadatke. Ali to ne menja cinjenicu da je Mata fantastican igrac, jedan od najboljih u ligi.

Drogba...licnost
Tek sad vidim kolika kad je otisao iz Celzija :) I velika je stvar st oje uradio ovo, a Lukaku je otisao da se kali u Evertonu jos jednu sezonu...nadam se da ce posle ove godine naci mejsto u prvom timu :)

Eto...uvijek sam ga gotivila...sjajna tehnika... 32 godine, al je besplatan i samo na godinu dana...valjace :) Nadam se da ce Lukaku dobiti sansu posle pozajmice...

Ne gledah utakmicu, bijah na putu...al nesto se ne nerviram... :D

Kada bude zaigrao i Eto..Ovo ce biti najgotivnija ekipa u poslednjih 10 godina.
Konacno pravi spoj iskustva i mladosti.
I ja ocekujem tako nesto. :D Ne svidja mi se sto je Lukaku pozajmljen, ali dobro... Jose knows :D

Ma daleko je ovo od odlične igre, Čelsi je imao odlične šanse, ali sve iz kontri i one greške Dantea ... Bajern je imao oko 40 šuteva na gol, sredina je dosta zakazala u defanzivnom delu ...
I to stoji, ali obzirom na igru od prosle sezone, ovo mi deluje kao da obecava. Treba tu jos rada, ali se nadam da smo napravili tim za buducnost i da cemo biti sve bolji i bolji kako vreme bude prolazilo...

U svemu se slažem, još da pohvalim Širlea, prijatno me iznenadio...biće ovo jako dobra sezona
icon_biggrin.gif.pagespeed.ce.g3F8dN-bDO.gif
Da, da - Sirle dobar... Mene najvise odusevio De Brujne, kakav igrac, kakva vizija, kakav pregled igre...

Danas na Gudisonu, bice cupavo, Everton je uvek bio tvrd orah, ali se nadam pobedi. Evertonu otisao Mojes i Felaini, pa se nadam da to mozemo da iskoristimo. Volela bih da vidim Matu i Eto'o-a u startnih 11, Eto'o-a ne gotivim nesto posebno - ali cisto da vidimo sta mozemo da ocekujemo. Mada, mislim da je vise doveden kao back-up Toresu, mislim da ce Murinjo forsirati Toresa bar dok ne dovedemo nekog pristojnog napadaca.

Murinjo o Mati na danasnjoj pres konferenciji:

'He can be the matchwinner. I liked [his performance at Swindon]. We are speaking, with all the respect, about a team who is two divisions below us, but it doesn't matter who you play against. His attitude was very, very good. He made a big effort to come in my direction, so when a player makes a big effort to come in my direction the only thing I can do is to go in his direction too.

'The last match against Fulham he was not selected and I can imagine that from now, if he keeps working that way and adapting to my way of thinking, the football that I want him to play, the natural tendency is the opposite one, to be in the team.'

Back