Gold Roger
Domaćin
- Poruka
- 4.073
Težak raspored, jedino što je sigurno je da dobijamo KardifDobra forma se nastavlja, u poslednjih 5 meceva skor je 4 pobede i jedan remi. Do kraja oktobra protivnici su: Kardif, Salke, Siti, Arsenal.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Težak raspored, jedino što je sigurno je da dobijamo KardifDobra forma se nastavlja, u poslednjih 5 meceva skor je 4 pobede i jedan remi. Do kraja oktobra protivnici su: Kardif, Salke, Siti, Arsenal.

Gledao sam Arsenal i da iskren budem,nisu nista posebno,cak i sa Ezilom.Neka ozbiljnija ekipa u LS ili PL ce ih otresti...Bice cupavo ovo sa Arsenalom i Sitijem...Pogotovo sa Arsenalom koji ima Ozila koji kao da ih je preporodio...Inace, polako se kockice sklapaju, polako to pocinje da lici na nesto...Doduse, sa ekipom koja ovoliko vredi, ceo taj proces bi trebao malo brze da ide...Jos uvek se mucimo protiv ekipa koje bi trebalo da dobijamo lagano...Odlican prvenac Vilijana inace..![]()
Briljantna partija šmekerski odigrana od početka do samog kraja... nismo im dali nikakve šanse.Golovi od sinoc
Imao je Šalke jako lepih šansi, ali je Čeh majstor pa je sve skinuo ... Daleko je ono od briljantne igre, briljantnu igru Čelsija očekujem tamo negde u martu/aprilu, tad Murinjo igra najbolje, a još će se i Eto i Vilijan uhodati ... Do sada je to promenljivo, ali guraju na individualni kvalitet Azara i Oskara pre svega ...Briljantna partija šmekerski odigrana od početka do samog kraja... nismo im dali nikakve šanse.
Raduju me golovi Toresa. Samo da nastavi u istom ritmu za vikend![]()
Oskar je fenomenalan. Postao je jos bolji od kako je Zozica dosao... Neverovatan igrac i neverovatno mlad. Nadam se da ce dugo ostati u klubu...Imao je Šalke jako lepih šansi, ali je Čeh majstor pa je sve skinuo ... Daleko je ono od briljantne igre, briljantnu igru Čelsija očekujem tamo negde u martu/aprilu, tad Murinjo igra najbolje, a još će se i Eto i Vilijan uhodati ... Do sada je to promenljivo, ali guraju na individualni kvalitet Azara i Oskara pre svega ...
Koliko znaci kad umes da motivises igraca, preporodio je Toresa... Inace, cula sam neke glasine da je Tores vec prodat Napoliju i da nas napusta januara... U tom slucaju, Levandovski bi nam legao kao 1 na 11.. 
Apsolutno... Zaista ne vidim ko bi moga da nam "pripreti" uopšte.Uzimamo titulu.
I ja sam čuo - čitao, međutim ne verujem. Ako ga nisu prodali na leto, zašto bi ga prodavali na polusezoni kad već igra jako dobro.Moram da prokomentarisem nacin na koji je Zozica proslavio Toresov gol..Lepo je rekao "I'm one of you."
Koliko znaci kad umes da motivises igraca, preporodio je Toresa... Inace, cula sam neke glasine da je Tores vec prodat Napoliju i da nas napusta januara... U tom slucaju, Levandovski bi nam legao kao 1 na 11..
![]()

...i nećemo do kraja godineNiste jos naisli na pravog protivnika![]()