Chelsea FC

Bice cupavo ovo sa Arsenalom i Sitijem...Pogotovo sa Arsenalom koji ima Ozila koji kao da ih je preporodio...Inace, polako se kockice sklapaju, polako to pocinje da lici na nesto...Doduse, sa ekipom koja ovoliko vredi, ceo taj proces bi trebao malo brze da ide...Jos uvek se mucimo protiv ekipa koje bi trebalo da dobijamo lagano...Odlican prvenac Vilijana inace.. :)

Pogotovo sto sa Arsenalom igramo samo dva dana posle meca sa Sitijem. Inace Murinjo je izjavio da ce, buduci da je u pitanju kup utakmica a i tako brzo nakon meca sa Sitijem, u tom mecu neki mladji igraci iz U21 tima dobiti sansu od prvog minuta.

Bice cupavo ovo sa Arsenalom i Sitijem...Pogotovo sa Arsenalom koji ima Ozila koji kao da ih je preporodio...Inace, polako se kockice sklapaju, polako to pocinje da lici na nesto...Doduse, sa ekipom koja ovoliko vredi, ceo taj proces bi trebao malo brze da ide...Jos uvek se mucimo protiv ekipa koje bi trebalo da dobijamo lagano...Odlican prvenac Vilijana inace.. :)
Gledao sam Arsenal i da iskren budem,nisu nista posebno,cak i sa Ezilom.Neka ozbiljnija ekipa u LS ili PL ce ih otresti...

Murinjov predgovor u autobiografiji Didijera Drogbe:

23kyv74.png

2ib2q04.png

2po5dmg.png

Ovo je da covek ostane bez teksta.

Briljantna partija šmekerski odigrana od početka do samog kraja... nismo im dali nikakve šanse.
Raduju me golovi Toresa. Samo da nastavi u istom ritmu za vikend :D
Imao je Šalke jako lepih šansi, ali je Čeh majstor pa je sve skinuo ... Daleko je ono od briljantne igre, briljantnu igru Čelsija očekujem tamo negde u martu/aprilu, tad Murinjo igra najbolje, a još će se i Eto i Vilijan uhodati ... Do sada je to promenljivo, ali guraju na individualni kvalitet Azara i Oskara pre svega ...

Imao je Šalke jako lepih šansi, ali je Čeh majstor pa je sve skinuo ... Daleko je ono od briljantne igre, briljantnu igru Čelsija očekujem tamo negde u martu/aprilu, tad Murinjo igra najbolje, a još će se i Eto i Vilijan uhodati ... Do sada je to promenljivo, ali guraju na individualni kvalitet Azara i Oskara pre svega ...
Oskar je fenomenalan. Postao je jos bolji od kako je Zozica dosao... Neverovatan igrac i neverovatno mlad. Nadam se da ce dugo ostati u klubu...

Moram da prokomentarisem nacin na koji je Zozica proslavio Toresov gol.. :D Lepo je rekao "I'm one of you." :) Koliko znaci kad umes da motivises igraca, preporodio je Toresa... Inace, cula sam neke glasine da je Tores vec prodat Napoliju i da nas napusta januara... U tom slucaju, Levandovski bi nam legao kao 1 na 11.. :)

Moram da prokomentarisem nacin na koji je Zozica proslavio Toresov gol.. :D Lepo je rekao "I'm one of you." :) Koliko znaci kad umes da motivises igraca, preporodio je Toresa... Inace, cula sam neke glasine da je Tores vec prodat Napoliju i da nas napusta januara... U tom slucaju, Levandovski bi nam legao kao 1 na 11.. :)
I ja sam čuo - čitao, međutim ne verujem. Ako ga nisu prodali na leto, zašto bi ga prodavali na polusezoni kad već igra jako dobro.
Mada voleo bih kad bi nam Leva došao. :D

U oktobru 6 pobeda na 6 utakmica uz gol razliku 18:3. Arsenal smo sa drugim timom razbili. U gostima. Siti kuci isto dobili. Mozda sam previse entuzijastican u ovom trenutku ali ovo izgleda jako dobro.

Ako cemo iskreno, i drugi gol VBA je usledio posle nedosudjenog faula nad Ivanovicem na sredini terena. Da li je sudija osecao potrebu da to ispravi ili je jednostavno oba puta pogresio ne znam. Ali penal svakako nije postojao.

Back