Chelsea FC

Bane u stilu Gerda Milera :worth::worth: ... Čelsi na iskustvo prošao, Napoli je verovao da je prošao nakon prve tekme i to im se obilo o glavu ...

Drogba dobru utakmicu odigrao, sjajan gol i asistencija Banetu, i gluma za četiri oskara :worth: ... Potvrdio da vodi na listi najvećih dajvera u zadnjih n-godina :rotf: ... Busktets bi se postideo večerašnje Drogbine predstave :lol: ...

Nisam ljubitelj teorije zavere, niti previse verujem u ovo sto cu vam ispricati al ajde. Sinoc negde bas pred utakmicu (pred Zvezdu) sastavljam sa ortakom tiket i slusam neke ljude do mene, vidi se, iskusne kladionicare. Objasnjavali su svima redom kako je nemoguce da se desi da jedna tako bogata liga sa tako bogatim vlasnikom jedinog preostalog kluba iz te zemlje ne prodje dalje. Abramovic je navodno osetio da mu jedino problem mogu praviti spanski klubovi (Real i Barsa) i krenuo je u ofanzivu tako sto ce prvo proci (Napoli) zabare pa zatim u zrebu vesto izbeci spance pre finala tako sto ce pustiti velikane da se medjusobno posatiru. Sinoc sam gledao utakmicu i nisam primetio bas neko namestanje, ali nije ni bilo prevelike potrebe da do toga dodje. Mada jedno je sigurno - Celzi ove godine u LS nikada nece biti ostecen...sto zbog starih dugova, sto zbog ambicioznog vlasnika. Zivi bili pa videli :)

p.s. Inace to koliko su ljudi bili ozbiljni vidi se i po tome sto su stavili po 10 000 na prolaz Celzija - kvota okruglo 3. Ja budala verovao u Kavanija, Lavecija i ekipu.

Bane u stilu Gerda Milera :worth::worth: ... Čelsi na iskustvo prošao, Napoli je verovao da je prošao nakon prve tekme i to im se obilo o glavu ...

Drogba dobru utakmicu odigrao, sjajan gol i asistencija Banetu, i gluma za četiri oskara :worth: ... Potvrdio da vodi na listi najvećih dajvera u zadnjih n-godina :rotf: ... Busktets bi se postideo večerašnje Drogbine predstave :lol: ...

Realno Buskets je nikakav glumac, decko je amater,diletant....meni nije jasno kako mu to prolazi kod sudija...Drogba sa druge strane mnogo bolje to radi, mada mnogo smesno deluje kad onakva strvina padne ko pokosen kad neko prodje pored njega...

Sa ovim prvim se u potpunosti saglasavam....

Realno Buskets je nikakav glumac, decko je amater,diletant....meni nije jasno kako mu to prolazi kod sudija...Drogba sa druge strane mnogo bolje to radi, mada mnogo smesno deluje kad onakva strvina padne ko pokosen kad neko prodje pored njega...
Nije Buskets toliko veliki dajver, osim one sramote sa Interom i još par sitnih, on uopšte ne pada tako lako (kao Alveš npr.), ali je tako etiketiran jer je ceo svet video onu sramotu protiv Intera i teško će to oprati sa sebe ... Iako je igrama davno potvrdio da je svetska klasa i jedan od najboljih i najtalentovanijih veznjaka u poslednjih 10-15 godina, i dalje će prva asocijacija na njega biti ono brukanje ... E na to sam mislio kad spomenuh Drogbu, nisam ih generalno poredio (jer je Drogba daleko konstantniji dajver, i nema mu ravnog), nego ukazah na sličnost tih dvaju izvedbi :D ...

A i razlika je da je Buskets dobio udarac za razliku od Drogbe ...

buskets je dobar igrac, onako, al nista iznad prosijeka mnogo ...

a drogba je dajver. to stoji.

odlicna utakmica,napeta, provukli smo se na iskustvo jer napoli i mi smo sada u kvalitetu jednaki...tores bijezi od lopte ko djevojcica na casu fizickom, nekako jedva ceka da je se otarasi, bane savrsen,savrsen i savrsen. i ostatak ekipe, ramirez i luish dobri, esijen isto tako. ima nade za nas.
teri je briljirao danas...generalno,sjajna igra.
oni dobro igraju po zemlji, mi smo ih s prekidima ujebali.

:gace:

Poslednja izmena:
buskets je dobar igrac, onako, al nista iznad prosijeka mnogo ...
Predobar igrač, već 2-3 godine standardan u najboljoj ekipi i najboljoj repki na svetu ... A konkurencija u repki atomska :eek: ...

Skoro se i ne primeti ono što Buskets radi na terenu, ali odrađuje jebbački posao, i bez njega Barsina igra ne bi bila toliko tečna, a ogromnu ulogu obavlja i u defanzivi i vezi između odbrane i napada ...

bolji je bio jaja ture

"On je pametan i zna da ovakvi potezi pomažu ekipi. Takođe taktički igra savršeno, zna da ubrza igru sjajnim i brzim pasovima. Međutim, mngo insistira na kartonima protivničkih igrača kod sudija, simulira povrede, teatralan je. To je "moralna slabost", ali i vid inteligencije jer realno pomaže timu." rekao je trener Arsenala.

venger je bog . takvog igraca kao buskets ne bi nikad imala u svom timu :). radije bi nekog ko je nesot malo slabiji , a nije takav.
plus, ima boljih veznjaka od njega. i to podosta.ne mislim da je ramires ista gori od njega (a obojica ce da budu jos bolji i bolji), jos je ramiresu teze jer igra u objektivno slabijoj ekipi

bolji je bio jaja ture
Istina, Jaja je fizički daleko jači, i bolji šut ima, no u svemu ostalom su podjednaki ...

venger je bog . takvog igraca kao buskets ne bi nikad imala u svom timu :). radije bi nekog ko je nesot malo slabiji , a nije takav.
plus, ima boljih veznjaka od njega. i to podosta.ne mislim da je ramires ista gori od njega (a obojica ce da budu jos bolji i bolji), jos je ramiresu teze jer igra u objektivno slabijoj ekipi
Ne radi Buskets to samoinicijativno u najvećem broju slučaja, nema on još taj autoritet da bi smeo sebi toliki luksuz da dozvoli, on to radi u skladu sa celom ekipom, kad svi nagrnu na sudiju ko nezdravi i traže kartone ... Teatralan jeste, ali ne previše, popravlja se vremenom, i ne baca se više toliko očito ...

Biće polufinale verovatno Čelsi - Barsa, i kuću dajem da će Buskets da odigra bolji nego ijedan veznjak Čelsija :D

Ipak Ramireš nije toliko dobar, niti verujem da će dostići nivo Busketsa, koji je na svojoj poziciji i u svojoj ulozi jednako dobar kao Ćavi i Iniesta na svojim ...

Tores je odličan, i kad nije davao golove, videlo se da ima osećaj, falilo mu je sreće mnogo puta, pa mu je to uticalo na psihu. On za razliku od Ševčenka, nikad nije pokazao manjak volje.

to je istina sto ti kazes i naravno da sam srecna zbog Toresa i zbog cinjenice da smo u polufinalu i da imamo shansu za dva trofeja ove sezone :D ,ali sagledaj malo kako je Tores igrao na pocetku sezone-cetiri gola u cetiri utakmice,dva protiv Genka.Svi su mislili da ce se reinkarnisati pa opet, nista. Postigao je dva gola protiv Lestera i to jeste bitna stvar-ali ne znaci da cemu se vratiti samopouzdanje, narocito ne ako ga Robi baci na klupu vec u sledecoj utakmici protiv Mnacester Sitija (sto je realno da ce se desiti)

lijep gest Geri Kejhila, kome je ovo prvi gol za klub...

Gary-Cahill-celebrates-sc-007.jpg

nije zaboravio svoje saigrache stare...nit ' da pokaze svoju razvijenost torza :zper:

Poslednja izmena:
Mislim da Tores trenutno nema problem sa samopouzdanjem, ako mu se da prostor, he will deliver kako kažu Britanci. Drogba i on mogu da igraju, čak vidim da Tores donekle i preferira igranje široko, na krilu. Staridž je u padu forme i pravo je vreme da Tores iskoči u prvi plan.

Mislim da Tores trenutno nema problem sa samopouzdanjem, ako mu se da prostor, he will deliver kako kažu Britanci. Drogba i on mogu da igraju, čak vidim da Tores donekle i preferira igranje široko, na krilu. Staridž je u padu forme i pravo je vreme da Tores iskoči u prvi plan.

NE volim ovog igraca,previse sebican,prototip danasnjeg fudbalera....... like a nani,like a bambi,like a cr7 iz ranijih vremena,like a hulk itd........
Tores je kvalitet,mozda Celsi treba da proba 4-4-2 formaciju,mozda i da Tores bude centralni spic a Drogba konkurencija ali to se nije bas pokazalo do sada......

benfiku mozemo pobijediti-realno je. slabiji su od nas,al ' su dobar tim. mi smo u dobroj fromi, osjeca se svijezina prouzrukovana novim trenerom po enti put. ja bih voljela da nas milan zadesi.mislim da niko ne bi volio normalan barsu.glupo je dokazivati se bespotrebno.znamo da su sve sudije ionako protiv nas,jos protiv barse...pa nemamo sansi.

evo najboljeg igraca ove sezone i najboljeg transfera ne znam ni sama odkad...uz ramiresa naravno

i hot je.

i jos nesto-kolicina srece koju zoze murinjo ima je stvarno nenormalna.

Sinoc nije bila losa utakmica, izgubili smo na nesrecu, mogli smo da damo vise golova, samo da je bilo manje gresaka na sredini terena konkretno se odnosi na Ramiresa i Mierelesa koji su pravili totalno nejasne greske tipa kratki pasovi i sl. Ramires je posle izvukao igru na kraju. Da je bio tu Bane nema sumnje da bi bilo drugacije , odbrana je briljirala ali opet sigurno bi sa njim igrali malo ofanzivnije . tores je onako smekerski odigrao ... sve u svemu ja sam zadovoljan i igrom i igracima osim Boswinge i Mierelesa kojima igleda nije bio dan.. To je moje misljenje

Sinoc nije bila losa utakmica, izgubili smo na nesrecu, mogli smo da damo vise golova, samo da je bilo manje gresaka na sredini terena konkretno se odnosi na Ramiresa i Mierelesa koji su pravili totalno nejasne greske tipa kratki pasovi i sl. Ramires je posle izvukao igru na kraju. Da je bio tu Bane nema sumnje da bi bilo drugacije , odbrana je briljirala ali opet sigurno bi sa njim igrali malo ofanzivnije . tores je onako smekerski odigrao ... sve u svemu ja sam zadovoljan i igrom i igracima osim Boswinge i Mierelesa kojima igleda nije bio dan.. To je moje misljenje

link.png

Ovo je problem koji perzistira citave sezone i uopste najveci Toresov problem, sto nema igraca iza sebe od kog ce da dobija kvalitetne lopte. Milion puta sam video ove sezone kako se Tores vraca pa mozda ne do pola terena, ali na sigurno 30 metara od protivnickog gola samo da bi primio loptu.

'He deserved that goal' - Ivanovic reveals delight for Torres

The Serbian defender hailed the attitude of his team-mate during his recent scoring drought and believes low expectations of Chelsea in the Champions League will favour them

174039hp2.jpg

Branislav Ivanovic has revealed his delight for Fernando Torres after the Spaniard struck his first Premier League goal since September in Chelsea's win over Aston Villa on Saturday.

The Serbian international hailed the recent performances of the striker and says that his team-mates never doubted his quality.

He told reporters: "It was an important goal for him. Fernando has been going well and playing well all over the pitch.

"He's been doing everything for the team and I think he deserved that goal. He is a great player. Of course he has felt the pressure and so it was important for us to support him.

"We know how good he is. We've seen that every day in training. But at the same time, for him to score a goal was very important.

"But for us, we know how much he has given us. He doesn't just play for himself but he plays for the team.

"After the game, he didn't really say anything. But I went up to him and said: 'Thank you for the two assists!"'

The Blues face Benfica on Wednesday night in the second leg of their Champions League semi-final tie and hold a 1-0 aggregate lead.

Despite holding a crucial away goal, Ivanovic feels people’s low expectations of Chelsea in the competition could work in their favour.

"If people think like that it can be good for us because we will feel less pressure, which in games like this can be very important," he said.

"But we have to go game by game and prepare everything. We will see how we go.

"In truth, the story before the game is not that important. What matters is the story of the game, the matches themselves, and we have to be focused on that.

"Wednesday is a huge game for us. It is a big opportunity and a big chance. We got a great result in Lisbon but it is not over because they don't have anything to lose.

"We have to be careful and ready for what we need to do."

http://www.goal.com/en-gb/news/2896...that-goal-ivanovic-reveals-delight-for-torres

Back