Panamaman
Iskusan
- Poruka
- 5.615
daj boze Barsa.
@tekma
Bane Igrac utakmice
@tekma
Bane Igrac utakmice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bane u stilu Gerda Milera... Čelsi na iskustvo prošao, Napoli je verovao da je prošao nakon prve tekme i to im se obilo o glavu ...
Drogba dobru utakmicu odigrao, sjajan gol i asistencija Banetu, i gluma za četiri oskara... Potvrdio da vodi na listi najvećih dajvera u zadnjih n-godina
... Busktets bi se postideo večerašnje Drogbine predstave
...
Nije Buskets toliko veliki dajver, osim one sramote sa Interom i još par sitnih, on uopšte ne pada tako lako (kao Alveš npr.), ali je tako etiketiran jer je ceo svet video onu sramotu protiv Intera i teško će to oprati sa sebe ... Iako je igrama davno potvrdio da je svetska klasa i jedan od najboljih i najtalentovanijih veznjaka u poslednjih 10-15 godina, i dalje će prva asocijacija na njega biti ono brukanje ... E na to sam mislio kad spomenuh Drogbu, nisam ih generalno poredio (jer je Drogba daleko konstantniji dajver, i nema mu ravnog), nego ukazah na sličnost tih dvaju izvedbiRealno Buskets je nikakav glumac, decko je amater,diletant....meni nije jasno kako mu to prolazi kod sudija...Drogba sa druge strane mnogo bolje to radi, mada mnogo smesno deluje kad onakva strvina padne ko pokosen kad neko prodje pored njega...
Predobar igrač, već 2-3 godine standardan u najboljoj ekipi i najboljoj repki na svetu ... A konkurencija u repki atomskabuskets je dobar igrac, onako, al nista iznad prosijeka mnogo ...
"On je pametan i zna da ovakvi potezi pomažu ekipi. Takođe taktički igra savršeno, zna da ubrza igru sjajnim i brzim pasovima. Međutim, mngo insistira na kartonima protivničkih igrača kod sudija, simulira povrede, teatralan je. To je "moralna slabost", ali i vid inteligencije jer realno pomaže timu." rekao je trener Arsenala.
Istina, Jaja je fizički daleko jači, i bolji šut ima, no u svemu ostalom su podjednaki ...bolji je bio jaja ture
Ne radi Buskets to samoinicijativno u najvećem broju slučaja, nema on još taj autoritet da bi smeo sebi toliki luksuz da dozvoli, on to radi u skladu sa celom ekipom, kad svi nagrnu na sudiju ko nezdravi i traže kartone ... Teatralan jeste, ali ne previše, popravlja se vremenom, i ne baca se više toliko očito ...venger je bog . takvog igraca kao buskets ne bi nikad imala u svom timu. radije bi nekog ko je nesot malo slabiji , a nije takav.
plus, ima boljih veznjaka od njega. i to podosta.ne mislim da je ramires ista gori od njega (a obojica ce da budu jos bolji i bolji), jos je ramiresu teze jer igra u objektivno slabijoj ekipi
Tores je odličan, i kad nije davao golove, videlo se da ima osećaj, falilo mu je sreće mnogo puta, pa mu je to uticalo na psihu. On za razliku od Ševčenka, nikad nije pokazao manjak volje.
Mislim da Tores trenutno nema problem sa samopouzdanjem, ako mu se da prostor, he will deliver kako kažu Britanci. Drogba i on mogu da igraju, čak vidim da Tores donekle i preferira igranje široko, na krilu. Staridž je u padu forme i pravo je vreme da Tores iskoči u prvi plan.
Sinoc nije bila losa utakmica, izgubili smo na nesrecu, mogli smo da damo vise golova, samo da je bilo manje gresaka na sredini terena konkretno se odnosi na Ramiresa i Mierelesa koji su pravili totalno nejasne greske tipa kratki pasovi i sl. Ramires je posle izvukao igru na kraju. Da je bio tu Bane nema sumnje da bi bilo drugacije , odbrana je briljirala ali opet sigurno bi sa njim igrali malo ofanzivnije . tores je onako smekerski odigrao ... sve u svemu ja sam zadovoljan i igrom i igracima osim Boswinge i Mierelesa kojima igleda nije bio dan.. To je moje misljenje