@Sherlock Ko osim Terija voli? Pa znas kako posto ih ne znam licno ne mogu da ti dam bas precizan odgovor ali recimo Ceh, Dzo Kol. Ne budi smesan! Koliko igraca prelaze iz kluba u klub iz ljubavi? Mislis da je Ronaldo u Junajtedu iz ljubavi? Uvek je voleo Real i stalno govori kako mu je san da zaigra za Real. Malo je igraca i trenera koji su u klubu samo zato sto ga vole. Totliko ih je malo da se mogu na prste izbrojati: Raul, Sir Aleks,Anri, Dzerard,Teri, posto je sklopio dozivotni ugovor sa Arsenalom mogu da ubrojim i Wengera, Gigs,Ceh,Dzo Kol, Nevil,Solser....
Mozda sam nekog zaboravila ali u svakom slucaju 90% je zbog para u nekom klubu. Sto je na neki nacin i normalno. Oni zive od fudbala, pa kao i svi ljudi idu tamo gde su najbolje placeni. ali to ne znaci da oni ne vole svoj klub i da ne vole svoje suigrace. Mislis da su u barsi svi zbog ljubavi? Klub sa dusom yeah right... Ako bi realno gledali taj epitet (klub sa dusom) ako se moze nekom dodeliti ja mislim da ga jedino Junajted i mozda jos dva kluba sa pravom mogu nositi. Statisticki gledano Junajted ima najvise igraca koji su potekli iz njegove skole i koji jos uvek igraju za Junajted. Mada ja i dalje mislim da takav klub ne postoji jer novac je dobroj vecini najbitniji.
I ne vidim zasto Celzi ne bi mogao da osvoji LS? Zato sto po tvom misljenju nije klub sa dusom?

Ne znam sada ko lupa gluposti...