@sarabubasara
Sto Serlocka? Nije on los kad ga bolje upoznas,veruj mi. Sto se one majmunolike zirafe tice naravno da nije lako napraviti mu prekrsaj zato i sudije sviraju penal kad ga neko takne a ovaj se opruzi koliko je visok. Ali zayebo se malo, THIS IS ENGLAND!!!! A osim toga bas sam zelela da ga Teri malo zakaci (pokvarena sam,ali sta cu?

)[/QUOT

ti rece da ne volis da gledas nikoga kad je povrijedjen jel' da???i...izgleda kao majmun u pravu si.I nije ENGLAND nego SPAIN.Chelsea su bili gosti sa manje od 100 navijaca!BTW ja volim formaciju 4-3-3.Tako igram u football manageru Cech,po lijevoj strani Wayne Bridge,Terry,Carvalho i Dani Alvesh(kupila sam ga za 91M).Isto idem po lijevoj strani ovaj put:Ashley Cole,a ponekad i Robben,Makelele i Balack.Lijevo krilo je Robben ili Joe Cole,desno Lampard a u napadu Shevcenko,kome dosta dobro ide,a Drogba je povrijedjen 3 mjeseca.Essien je na pozajmici u Milanu vraca se u Julu,jer je trazio da promijeni klub.Naljutio se covjek

.Inache Makelele je postigao hat-trick!Moj omiljeni igrac

.
nije sherlock los ...samo ono citiranje naseg voljenog druga donalda mi je ugrozilo dan...
mada je fino rekao sherlock da prica gluposti(ne bi bio donald da ne prica gluposti).