Chedomir 'Charlie' Stoykovitsch: будући председник Србије

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
С обзиром да је пораз Русије неминован, а нестанак Србије готово осигуран према људима на овом форуму -- молимо користите ову тему да објавите похвале за нашег будућег лидера Чедомира Стојковића

Pogledajte prilog 1322362Pogledajte prilog 1322363Pogledajte prilog 1322364
Gde ćeš bolji dokaz da je Srbija okupirana zemlja od toga da SBU i GUR (ukrajinski DB i KOS) organizuju razne “lobi grupe” (grupa Oktobar) i “usmeravaju” šire pokrete (Rusi, Ukrajinci, Belorusi, zajedno protiv rata).

Auuu pahahahaha :hahaha:
Extra temica da se vidi primjer klasicnog retardiranog natodebila a toe upravo ovaj Chedolino.Eto,umjesto da mu ovi zapadnjaci kazu ajde bezi bre debile nemoi da nas brookas i sramotis,jer se opet ovi prodaju za normalne i uctive,njih predstavljaju samo neki frustrirani i sizofrenicni retosi kao ovaj Chedox.
Akoe pak neki prijedstavnik zapada slucajno neko imalo mormalan ondae kržljav.E toe zato sto im te gazde uopste nisu normalni i uctivi kako se zele pedstaviti nego upravo ko i predstavnici im,mentalno i dusevno poremeceni debili.
Na ovog Chedolina sam na TVu naletio mozda 3 puta od toga je 2 puta napustio ili htio da napusti emisiju gdje gostuje.Jedan od tih primjera koji sam gledao je upravo prvi video sa Kurčir TV koji je priložio postavljač teme.
Taj video prvi put nisam ni mog'o odgledat do kraja jer sam se iskid'o od smijeha kako se godpodin Glisic bukvalno izasr'o po mentalno poremecenom Chedolinu sto i nije tesko a opet ovaj Chedox načisto odlepio i hoce da pobjegne iz studija 😂
Kakav suptjitj.
Toe ta zapadna ili prozapadna cooltoora,otmenost,prisebnost,smirenost,
uctivost itd...aha kako da ne.
E sad,ocigledno je,na osnovu video snimaka i satanistickih fotografija,da se lik nečim udara ali ovo nie ni alkohol ni neka droga koja obitava medj' svijetom.Ovo je poremecenost na visem nivoJu stoga cenim da se roka nečim mnogo gorim,npr mozda nekim petrolejom, bojnim otrovom ili nesto slicno ajd ti znaj sta kandžija ta nakaza.
Za kraj mog inspirativnog i nadahnutog izlaganija, 'edna swikica kao slag na tortu a.k.a. dodatak na vec nesebicni dobrinos tijemi 😊
IMG_20230407_001951.jpg

A tek koliko polupani Chedox siri natofasiSSticku propagandu i sluzi se lazima toe nemjerljivo.Ne samo on nego svi slicni.
Ali takav je zapad,pokvaren i lazan i takvi su mu predstavnici.Zapad je zapravo takav kroz istoriju uvijek i bio.
Mnogo je covjecanstvo propatilo zbog raznih posasti koje su skoro sve do jedne bile produkt i dolazile sa zapada.Sada kada se stvari ne odvijaju u svijetu onako kako su navikli i Bogu hvala,od bijesa i poremecenosti ne znaju sta ce a ko su i sta su zapravo, ni ne stide se da pokazu.Posto ne mogu vise tek tako po bijelom svijetu da sprovode nacifasizam...ajd mogu jos ponegdje preko svojih proxija,no to im nije dovoljno a i polako ali sigurno biva uničtoženo od strane nirmalnih kao i za vrijeme WWII ,onda praktikuju fasizam nad sopstvenim normalnim,radnim narodom.Stoka ostaje stoka i dobro je sto normalan narod na zapadu to primjecuje.
Samo jedan u dugackom nizu primjera :aha2:

Prvu bračnu noć proveo u ćeliji

Novopečeni suprug Čedomir Stojković (32), direktor Demohrišćanske stranke Srbije, posle svadbenog veselja završio je u samici valjevske policijske stanice.

Screenshot_20230407-133842_Chrome.jpg

Umesto da prvu bračnu noć provede sa suprugom, ovaj beogradski advokat je sproveden u pritvor jer je, navodno, odbio da uradi alko-test i izađe iz automobila, a pri tom je i vređao policajca.

Stojković se sa suprugom Milenom u valjevskoj Gradskoj upravi venčao prošle subote, nakon čega je u selu Mrčić, odakle su mu roditelji, priredio svadbeni ručak za porodicu i uži krug prijatelja. Međutim, nakon odlaska sa veselja, njega je dok je vozio „folksvagen pasat“ u centru Valjeva, u Ulici Vuka Karadžića, u rutinskoj kontroli zaustavila patrola saobraćajne policije.

- Par je bio neformalno odeven i nije odavao utisak da se upravo venčao. Vozač je, međutim, bio pod uticajem alkohola i odbio je da uradi alko-test. Govorio je da je „mladoženja sa ženom u drugom stanju i da ne želi da duva“. Nakon toga je zaključao automobil zbog čega smo u pomoć pozvali interventnu jedinicu. I tada je odbio da izađe. Sve vreme nas je psovao i vređao - prepričava izvor „Blica“ nemio događaj.

Naš sagovornik dodaje da su tri policijska vozila „opkolila“ advokatov „pasat“ nakon čega su pripadnici interventne jedinice uspeli da ga izvuku iz vozila i odvezu u stanicu. Pošto je proveo noć u ćeliji za trežnjenje, mladoženja je po skraćenom postupku priveden sudiji za prekršaje koji, takođe, nije imao „milosti“ prema njemu.

Zbog prekršaja koje je učinio, odbijanja da uradi alko-test i da postupi po naređenju službenog lica, što Zakon o bezbednosti saobraćaja tretira kao teško pijanstvo, sudija je Stojkoviću odredio kaznu od 95.000 dinara, 11 meseci zabrane vožnje i 20 kaznenih poena. Valjevska policija će, takođe, protiv njega podneti prijavu zbog vređanja i ometanja policajaca.

S druge strane, Stojković za „Blic“ odgovara da smatra da se radi o „osveti“ valjevske policije zbog ranijih krivičnih prijava koje je podnosio protiv njenih službenika.

- Jedino je tačno da je supruga, koja je u šestom mesecu trudnoće, bila pored mene. Te večeri, međutim, meni ni u jednom jedinom trenutku nije bio ponuđen alko-test, već je policajac naredio da izađem iz vozila. Pokušao sam da mu objasnim da Zakon o bezbednosti saobraćaja zabranjuje izlazak iz vozila tokom kontrole pa sam ostao u automobilu koji nije bio zaključan. Iz njega su me izvukli pripadnici interventne jedinice. Ni nakon privođenja u stanicu nije mi nuđeno da uradim alko-test ili da izvadim krv, a zapisnik je sačinjen tri sata kasnije, dopunjen 11 časova kasnije ali bez mojih primedbi. To je kriminal jer je reč o falsifikatu. Takođe, policajci su pred sudijom priznali da ih nisam vređao, da sam se ponašao uljudno i da nisam pružao otpor - priča Stojković.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back