Charmed

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Flea.RHCP:
Ljudi nije mi jasno sto se palite na tu seriju kad je to ubedljivo najgora serija koje se emituje na TV-u posle meksikanskih serija (naravno).
Mislim nerazumem!
Znas kako,svako stotinu ljudi,stotinu cudi,a inace o ukusima ne treba raspravljati.Inace malo maste nikom ne skodi.Serija je vrlo originalna i licno meni se mnogo svidja.Ipak nije samo tu u pitanju magija.Kada se malo dublje analizira,ima u njoj i dosta poucnih stvari. :D

he he, nisam skoro svracao na forum TV... vidim raspreli ste raspravu o ovoj 'seriji'... Jao kako je ono glupo... Ne mogu da verujem da toliki broj ljudi prati ovo... Pa to je gore i od Bafi :lol:

Inace, krilaticu 'o ukusima ne vredi raspravljati' su izmislile i koriste osobe bez ukusa!

Sasha85:
VictorySun:
absonic:
VictorySun:
SANNI:
Da li postoji neki sajt na nasem jeziku o ovoj seriji? :?:

ne

E,a kada ce tvoj da bude gotov?
A ono o textovima-pa vecina je na srpskom,tj.ja sam ih preveo

Neznam jos nisam pocela da ga pravim trazim neki dobar free hosting i jos uvek spremam materijal...
Potrajace, ali hocu da bude super :wink: :wink: :wink:

Imas dobar free hosting na dzaba.com...

Jos cu videti ;)

VictorySun:
Sasha85:
VictorySun:
absonic:
VictorySun:
SANNI:

ne

Neznam jos nisam pocela da ga pravim trazim neki dobar free hosting i jos uvek spremam materijal...

Jos cu videti ;)

probaj na www.freewebs.com daju 100mb prostora.
Jeste da ti ime ispadne www.freewebs.com/tvojdsajt
ali uzmi redirekciju na www.dot.tk i bude ti www.tvojsajt.tk
i sve super!

VictorySun:
Sasha85:
VictorySun:
absonic:
VictorySun:
SANNI:

ne

Jos cu videti ;)

probaj na www.freewebs.com daju 100mb prostora.
Jeste da ti ime ispadne www.freewebs.com/tvojdsajt
ali uzmi redirekciju na www.dot.tk i bude ti www.tvojsajt.tk
i sve super!
Imas na www.svet.co.yu i idfi na bravo tamo odaberi Moc trojstva ce te osloboditi ili sl i imas biografije i podatke na srpskom :arrow:

Incognito:
he he, nisam skoro svracao na forum TV... vidim raspreli ste raspravu o ovoj 'seriji'... Jao kako je ono glupo... Ne mogu da verujem da toliki broj ljudi prati ovo... Pa to je gore i od Bafi :lol:

Inace, krilaticu 'o ukusima ne vredi raspravljati' su izmislile i koriste osobe bez ukusa!
Dobro bi bilo kada bi svi znali kao ti,sta je sa ukusom,ne bi bilo onda ovoliko kica. :D
Smanji dozivljaj

Evo mene sa novim tracevima:
Da tacno je da je po Alisinoj slici radjen lik male sirene.
Alisa je takodje visoka 160cm
Holi je dobila ulogu pomocu Senen koja joj je javila za audiciju,a takodje (Holi) je bila kuma Alisi na vencanju.
Senen je bila verena sa Judom Nelsonom.Po epizodi
Charmed-a dobijala je 75.000 $.
8)

Hvala svima koji mi pomazu u pravljenju sajta. Ako zelite, vase ime(mpr absonica pogotovo i sashe85, a videcemo mozda i jos nekog)
moze biti na sajtu.... ako zelite posaljite mi PP

VictorySun:
E ljudi u ovoj epizodi je Kol izgubio moci, a zasto ce ga onda ubiti fibi... kad postane zao... kako bre to....

Ne znam o tome nista...
Ali mislim da ce mu se moci vratiti da bi zastitio Phoebe...

A ona ce ga ubiti zbog deteta... Pisala sam o tome vec jednom...

absonic:
Evo mene sa novim tracevima:
Da tacno je da je po Alisinoj slici radjen lik male sirene.
Alisa je takodje visoka 160cm
Holi je dobila ulogu pomocu Senen koja joj je javila za audiciju,a takodje (Holi) je bila kuma Alisi na vencanju.
Senen je bila verena sa Judom Nelsonom.Po epizodi
Charmed-a dobijala je 75.000 $.
8)
Da to nije iz nekih teen novina? :twisted:
A i promaklo ti ono oko tetovaza, Holi i Alisha su oslikane ko sikstinska kapela!

Kada je Kol izgubio moci,to nisam gledao,da li ce ih povratiti?Malo je glupo to da ga Fibi ubija,sa obzirom na to,koliko joj je pomogao.Oni su mi pravi par.Inace gledao sam neke isecke iz serija koje ce biti u 6 epizodi i mogu reci da je novi styling Phoebe uzasan.Barem za moj ukus.Kako je serija tuzna bez Pru. :cry:

Pa ne mogu da ignorisem temu koja non-stop skace vasim komentarima o istoj...

Ovo pocinje da mi lici na diskusiju iz koje je pre dugog niza godina izrodjen 'Pokret za oslobodjenje Kasandre', pa su jos i uspeli da ubace jednog odbornika u skupstinu Jagodine (valjda bese Jagodina)...

Zatupljivanje sirokih razmera pred kojim ne mogu ostati ravnodusan...

Incognito:
pre dugog niza godina izrodjen 'Pokret za oslobodjenje Kasandre', pa su jos i uspeli da ubace jednog odbornika u skupstinu Jagodine (valjda bese Jagodina)...

Pokret je postajao, gde ne znam, ali u Jagodini cak nije imao ni ogranak, a kamoli odbornika.

Sto se tice zaglupljivanja stvarno preterano lici na Kasandru mada pre bih svrstao u rang Mocnih Rendzera. Najvise se odusevim kad je kanal Charmed na PIK, jedan od najposecenijih. Moram koji put da svratim da vidim o cemu chat_uju toliko. Nije valjda o toj Seriji?

Pozdrav,
Tasić

Izvinjavam se ako sam uvredio Jagodince, ne znam sto mi je Jagodina pala na pamet...

Evo, proverio sam, isti pokret (koji je godinu dana pre toga organizovao potpisivanje peticije za oslobodjenje Kasandre i koju je potpisalo vise hiljada gradjana), a kasnije i koalicija 'Kasandra-Ljovisna' na lokalnim izborima u Kucevu je nastupao pod sloganom 'Bez Kasandre i Ljovisne srpski narod ce da svisne'. Dobili su 1408 glasova, ali su se bunili da su 'svetski mocnici koji su zatvorili Kasandru' izdejstvovali ponistavanje jos oko 5000 glasova. U svakom slucaju, imali su i odbornika u kucevskoj supstini :lol:

E to je isto i ovo, samo sto nije produkcija iz Venecuele i glumi Shannen Doherty. Inace sve ostalo odgovara algoritmu spanskih serija:

- Glavni likovi nista ne rade (sem ponekad kad treba da se popuni minutaza), a zive lepo i raskosno
- Obavezno ima tu nekih ljubavnih prica kao dvoje se vole a 'zle sile' im nedaju...
- Dobro UVEK pobedjuje zlo
- Bez obzira na tragicnost situacije, uvek ima nekog happy end-a
- Ciljna populacija: deca, usedelice i ljudi niskog intelekta i podvodljivih shvatanja
- Scenario prilagodjen da se svako nadje u nekom problemu iz serije kako bi ista delovala realisticno

itd. itd.

Naravno, ocito je da se to prima, i evo imamo temu gde raspravljaju 'E bas mi je zao sto je taj i taj izgubio moci', ili idu utehe: 'Ma ne brini, to ce posle da se sredi, ne mogu zlobnici pobediti!', ili pak predvidjanja: 'A sta ako taj i taj uradi to i to...'...

Iskreno mi se gadi sve na takve teme, i ne mogu da ostanem ravnodusan kao sto vec rekoh...

Ljudi, izadjite malo, vidite sta je realan zivot, a serije posmatrajte samo kao puku zabavu i razbibrigu. To je sve napravljeno da uzme para, ne da resi vase probleme, i zato ne zasluzuje da pored vremena koje provedete uz iste, trosite jos toliko vremena raspravljajuci o tome, prepricavajuci epizode i sta sve ne...

Obaska sto ista nema nikakvu kulutrolsku ili umetnicku vrednost pa se zaista moze smatrati CISTIM gubljenjem vremena. A zivot je isuvise kratak da bi se trosio na takve stvari!

Back