Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znas kako,svako stotinu ljudi,stotinu cudi,a inace o ukusima ne treba raspravljati.Inace malo maste nikom ne skodi.Serija je vrlo originalna i licno meni se mnogo svidja.Ipak nije samo tu u pitanju magija.Kada se malo dublje analizira,ima u njoj i dosta poucnih stvari.Flea.RHCP:Ljudi nije mi jasno sto se palite na tu seriju kad je to ubedljivo najgora serija koje se emituje na TV-u posle meksikanskih serija (naravno).
Mislim nerazumem!
VictorySun:absonic:VictorySun:SANNI:Da li postoji neki sajt na nasem jeziku o ovoj seriji?![]()
ne
E,a kada ce tvoj da bude gotov?
A ono o textovima-pa vecina je na srpskom,tj.ja sam ih preveo
Neznam jos nisam pocela da ga pravim trazim neki dobar free hosting i jos uvek spremam materijal...
Potrajace, ali hocu da bude super :wink: :wink: :wink:
gorannk:Pa neko je ranije rekao,da ce oteti Kol Fibino dete i da ce ono biti zlo.Kako ce ga izgubiti?Inace ima jedna serija kada ce Fibi biti sirena,zna li ko naslov?
Sasha85:VictorySun:absonic:VictorySun:SANNI:Da li postoji neki sajt na nasem jeziku o ovoj seriji?![]()
ne
Neznam jos nisam pocela da ga pravim trazim neki dobar free hosting i jos uvek spremam materijal...
Imas dobar free hosting na dzaba.com...
VictorySun:Sasha85:VictorySun:absonic:VictorySun:SANNI:Da li postoji neki sajt na nasem jeziku o ovoj seriji?![]()
ne
Jos cu videti![]()
VictorySun:Sasha85:VictorySun:absonic:VictorySun:SANNI:Da li postoji neki sajt na nasem jeziku o ovoj seriji?![]()
ne
Jos cu videti![]()

Incognito:he he, nisam skoro svracao na forum TV... vidim raspreli ste raspravu o ovoj 'seriji'... Jao kako je ono glupo... Ne mogu da verujem da toliki broj ljudi prati ovo... Pa to je gore i od Bafi
Inace, krilaticu 'o ukusima ne vredi raspravljati' su izmislile i koriste osobe bez ukusa!
Dobro bi bilo kada bi svi znali kao ti,sta je sa ukusom,ne bi bilo onda ovoliko kica.![]()
Smanji dozivljaj
VictorySun:Hvala svima koji mi pomazu u pravljenju sajta. Ako zelite, vase ime(mpr absonica pogotovo i sashe85, a videcemo mozda i jos nekog)
moze biti na sajtu.... ako zelite posaljite mi PP

VictorySun:E ljudi u ovoj epizodi je Kol izgubio moci, a zasto ce ga onda ubiti fibi... kad postane zao... kako bre to....
Da to nije iz nekih teen novina?absonic:Evo mene sa novim tracevima:
Da tacno je da je po Alisinoj slici radjen lik male sirene.
Alisa je takodje visoka 160cm
Holi je dobila ulogu pomocu Senen koja joj je javila za audiciju,a takodje (Holi) je bila kuma Alisi na vencanju.
Senen je bila verena sa Judom Nelsonom.Po epizodi
Charmed-a dobijala je 75.000 $.
8)

Da nista bez Pru,a kako ce nam tek biti bez Kola,bez cestog pojavljivanja Lea...Sasha85:Nista bez Prue...![]()

Ma sta ces ti ovde?!Ako si dosao da nas vredjas,bolje se vise ne vracaj.Incognito:Vi ste stvarno 'Charmed'... Preporucujem dobrog psihologa da vam izbaci te baljezgarije iz glave!
Ovo cisto kao prijateljski savet...
Incognito:pre dugog niza godina izrodjen 'Pokret za oslobodjenje Kasandre', pa su jos i uspeli da ubace jednog odbornika u skupstinu Jagodine (valjda bese Jagodina)...