Charmed

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
VictorySun:
Koje moci ce imati Leovo i pajperino dete?

I sto se tice jucerasnje epizode.... predvorije... pojasni mi neko molim vas...

Mali ce moci da orbuje i da pomera predmeta na nacin na koji ih Paige pomera... Tj. trazi... I mocice da stvara neko magneto polje oko sebe koje ce sluziti kao stit...

Sta ti nije jasno u vezi predvorja?

Sasha85:
VictorySun:
Koje moci ce imati Leovo i pajperino dete?

I sto se tice jucerasnje epizode.... predvorije... pojasni mi neko molim vas...

Mali ce moci da orbuje i da pomera predmeta na nacin na koji ih Paige pomera... Tj. trazi... I mocice da stvara neko magneto polje oko sebe koje ce sluziti kao stit...

Sta ti nije jasno u vezi predvorja?

Pa nije mi jasno gde je to i sta je to :oops:

Nije mi bas najjasnije sto se tice fibinog deteta,kakvo ce ono biti moci i sta ce biti sa njim.Mislim napisite nesto vise o njemu.Inace steta sto i Kol umire,posle Pru,najvise mi se svidjala njegova uloga. :D

Serija jos nije zavrsena, a i niko nije najavio zavrsetak tako da tesko da iko zna kaki je kraj!
Bila bi fora da ta decica odmene svoje stare, al cisto sumnjam da bi producenti tako nesto riskantno uradili!

Lele,pa u ovoj seriji svaki glumac se zabavljao sa svakom glumicom:
Alisa-Brajan
Senen-Julian(i ima 33 godine i cerku,Madison-i glumio je u "profajleru"-odatle mi je poznat.

absonic:
VictorySun:
absonic:
Lele,pa u ovoj seriji svaki glumac se zabavljao sa svakom glumicom:
Alisa-Brajan
Senen-Julian(i ima 33 godine i cerku,Madison-i glumio je u "profajleru"-odatle mi je poznat.

ima dete sa shannen???

vauuuuuu

Ma neeeeee,sa nekom od svoje dve bivse zene,
a mozda i s njom ko ga zna..............

Danas je bila cool epizoda

Ima dete sa nekom drugom,a Senen mu je bila devojka.

Pa neko je ranije rekao,da ce oteti Kol Fibino dete i da ce ono biti zlo.Kako ce ga izgubiti?Inace ima jedna serija kada ce Fibi biti sirena,zna li ko naslov?

Back