Ma kakva ekologija cime se vi zaludjujete. Mi i nismo musterije tih euro 3 motora niti zastavinih vizila. Mi smo u jednoj zemlji kupili auto i tu je kraj. Clan 13
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Standard euro3 ima veze samo sa sastavom i kolicinomizduvnih gasova, a nema ama bas nikakve veze sa jastucima, kocenjima itd....Nisam strucnjak za motore, ali koliko ja znam standardi euro 3, a pogotovo euro 4 podrazumevaju odredjene karakteristike kojima se smanjuje izbacivanje stetnih gasova, povecava sigurnost pri voznji (jastucici, sistem kocenja, podesavanje stabilnosti i sl). Bilo bi jako lepo da svi mozemo da vozimo auta sa euro 3 standardom, ali to nije realno.
Euro2 motori ne koriste olovni nego bezolovni benzin. Zastavina vozila ne zadovoljavaju ni euro 1 standardeVelika vecina ljudi, prema vazecim propisima, moze sebi da priusti ili zastavina vozila (euro 2 standard - koriste olovni benzin i nemaju nista od sigurnosne opreme)
Batice, to govorish jer vozish auto na CG tablice pa sam sebe teshish da ce biti preregistracije. To sho Vashe udruzenje dishe punim plucima to je verovatno zato shto se nalazi negde na periferiji a ne u gradu jer tamo je cistiji vazduh. Zao ti je shto si se zajebao i dao par hiljada eurica koje sad nemozesh ni u ludilu da povratish pa sad pokushavate na razne nacine da vadite fleku. Stoji Vam bezvredno gvozdje u garazi. Zelim Vam svima gospodo zajebani da Vam omoguce preregistraciju a i nama koji nismo kupili CG tablice da i nama neshto omoguce. Zashto da se osecamo prevareni ?nemanjakg:Jerotije, tvoj je problem sto mozes mnogo da progutas! Preregistrcije ce biti jer da smo sa pravne strane krsili zakon jos pre cetiri godine bi bila zabranjena voznja sa cg tablama. Udruzenje koje je vec pre 15 dana u postupku osnivanja dise sve vecim plucima u celoj Srbiji> Proslo je vreme Mirka i Slavka
Ako si u jednoj zemlji kupio auto sto ga omah nisi preregistrovao???nemanjakg:Ma kakva ekologija cime se vi zaludjujete. Mi i nismo musterije tih euro 3 motora niti zastavinih vizila. Mi smo u jednoj zemlji kupili auto i tu je kraj. Clan 13
Nema auta za 500 evra na CG table.BeeRman:Ako si u jednoj zemlji kupio auto sto ga omah nisi preregistrovao???
Kupis ga tako za 500€ registrujes,preregistrujes na srpske table i prodas meni za 3500€ i zaradis 2000€ (primer) svaka cast,malo napora mnogo para...e pa bato slobodno registruj firmu koja se bavi uvozom polovnjaka pa radi po svim pravilima i clanovima koje navodis i bices zadovoljan i cist sa zaradom od 150-300€ po autu,legalno a ne ovako...ovce i ovcice a ti makaze.
Nisam mislio Na CG table nego stranca,pa registracija na CG pa preregistracija.Tako da za 500€ mozes da uzmes sta oces i da ga bacis na CG,pa neka ti postavi najnepovoljniji uslov za preregistraciju ti ces na kraju biti dobar pa makar i 50€ pa dobro,zaradio si,samo sto ta zarada nije 50 nego visestruko vise.Sve u svemu iz prethodnih postova nema nekih argumenata koji bi me ubedili da su u pravu.Ja posteno zaradim svaki svoj dinar s`toga sam apsolutno protiv ovoga...bilo pa prosloPredatorBG11:Nema auta za 500 evra na CG table.
.
I ja cenim svoj dinar i ne zelim da mi se likovi sa CG autima naprave pametni i da ispadne tako kako ti kazes ali se zalazem da im se dozvoli ali da padne berba usiju,pa neka stave na papir koliko ima se sve sa CG isplatilo.BeeRman:Nisam mislio Na CG table nego stranca,pa registracija na CG pa preregistracija.Tako da za 500€ mozes da uzmes sta oces i da ga bacis na CG,pa neka ti postavi najnepovoljniji uslov za preregistraciju ti ces na kraju biti dobar pa makar i 50€ pa dobro,zaradio si,samo sto ta zarada nije 50 nego visestruko vise.Sve u svemu iz prethodnih postova nema nekih argumenata koji bi me ubedili da su u pravu.Ja posteno zaradim svaki svoj dinar s`toga sam apsolutno protiv ovoga...bilo pa proslo
Jerotije,sine junacki,pojasni..jerotije:Nema auta za 500 evra na CG table.
ALI BICCE SIGURNO !!!!!
Prijatelju, pusti te www.mobile.de jer tu su cene naduvane i tu se ne pazari auto ali nema sad to veze-nebih o tome da komentarishem. Hteo sam da kazem da ce kola sa CG tablicama biti za 500 eura u ponudi jer bolje je uzeti i 500 eura da se krcmi za delove nego nishta. Znam da su to kola bolja od ovih koje sada mi vozimo ali predosecam da ce za vecinu CG tablica da rade gedore. Ja Vam to nezelim ali mislim da ce biti krcmljenja na delove i to vec u jesen. Pozdrav !PredatorBG11:Jerotije,sine junacki,pojasni..
Pogledaj www.mobile.de sajt,pa vidi koja su to kola u Nemackoj 500 evra,da li valja to nesto,pa skuplje je da ga dovezes.
vidi, i to smatram gluposcu.onda bi zajebali opet gomilu sirotinje, a Srbiju pretvorili u jos veci auto-otpaddrvasic:Ja bih rekao gospodo oštećeni da preregistracije sigurno neće biti i preporučio bih vam da na svakim sledećim izborima, bilo za opštinske funkcije , bilo za koje druga, glasate za SRS jer ako se sećate 1999 godine smo već jednom pustili uvoz bez ikakvih ograničenja, i tako će biti opet kad dođemo na vlast.
Odakle ti znas da su cene naduvane i da se tu ne pazari?Pa ako bude kola na CG za 500 eura,koliko su kupljena u Nemackoj,za 100 eura?Ali nije bitno-stvarno nemoj da komentarises.jerotije:Prijatelju, pusti te www.mobile.de jer tu su cene naduvane i tu se ne pazari auto ali nema sad to veze-nebih o tome da komentarishem. Hteo sam da kazem da ce kola sa CG tablicama biti za 500 eura u ponudi jer bolje je uzeti i 500 eura da se krcmi za delove nego nishta. Znam da su to kola bolja od ovih koje sada mi vozimo ali predosecam da ce za vecinu CG tablica da rade gedore. Ja Vam to nezelim ali mislim da ce biti krcmljenja na delove i to vec u jesen. Pozdrav !
A shto smatrash da ce to da urade ? I u najtezim vremenima pod vlashcu Slobodana Miloshevica kad je 100 dm vredelo bogatstvo a fabrika Zastava nije radila pa se josh vozili i najveci krshevi u Evropi, ni tad nisu pushtali nikakvu preregistraciju a ne sad kada se u Srbiju na ovakve-onakve nacine dovuklo novijeg krsha od gvozdja a i standard je relativno malo bolji. Ajde objasni mi detaljnije ovo shto si hteo reci jer ja ocito nevidim daleko, osim ako i ti sam nemash auto na CG tablice pa sam sebe teshish da ce biti preregistracija !mshone:vidi, i to smatram gluposcu.onda bi zajebali opet gomilu sirotinje, a Srbiju pretvorili u jos veci auto-otpad
smatram da ce biti postignut kompromis.Manuce se euro 3 standarda i dozvolice sve da se preregistruje/uz uslov da je tamo registrovan i ovlascenje nabavljeno pre razdruzivanja/, ali ce ga lupiti po realnim taksama, kao za euro 3.
i vuk sit i koze na broju.

Pa ima i za 100 eura kola u Nemackoj. Licno znam coveka koji je kupio Audi 80 cc dizel 1986 god . Auto je mator ali je kao nov-nema manu. Druga je prica koliko ga je koshtalo da ga dotera u Srbiju ali auto je kupljen za 100 eura. Shto te to toliko pogadja nerazumem ?PredatorBG11:Odakle ti znas da su cene naduvane i da se tu ne pazari?Pa ako bude kola na CG za 500 eura,koliko su kupljena u Nemackoj,za 100 eura?Ali nije bitno-stvarno nemoj da komentarises.

Pa eto.....ipak sam pogodio da i ti imash auto na CG tablice !!!!!PredatorBG11:Jeli zna neko vremenski okvir kada ce se resavati pitanje preregistracije vozila?
Vecina kola na CG tablice su placena mnogo vishe od 500 eura ali ce im cena biti i manja od 500 eura. Zivi bili pa videli !PredatorBG11:Odakle ti znas da su cene naduvane i da se tu ne pazari?Pa ako bude kola na CG za 500 eura,koliko su kupljena u Nemackoj,za 100 eura?Ali nije bitno-stvarno nemoj da komentarises.
Načitao sam se raznih nebuloza ovde i samo bih na deo ovog teksta postavio pitanje: Ako se manipuliše sa ciframa od 50 do 100 pa ima i 300 hiljada onih koji bi rešili pitanje svog vozila , Koji je broj ovih drugih koji bi ispali budale ili bi dobili šamar? Jel ima tu koja hiljada?PredatorBG11:Preregistracija vozila sa crnogorskim registarskim tablicama neće biti moguća, potvrdio je ministar finansija Srbije Mlađan Dinkić.
"Nema šanse da se dozvoli ta preregistracija, jer bi to značilo šamar svima onima koji su plaćali carine i poreze kada su uvozili automobile", rekao je Dinkić i istakao da "pravila moraju biti jednaka za sve", dodavši da podržava odluku Ministarstva za ekonomske odnose sa inostranstvom Srbije koje je pre nekoliko dana objavilo da neće biti dozvoljena preregistracija, odnosno da će vozila sa crnogorskim registarskim oznakama imati isti tretman kao i vozila koja se uvoze iz bilo koje druge zemlje.
Prema njegovim rečima, svi građani koji imaju automobile sa crnogorskim registarskim tablicama imaju mogućnost da, ukoliko imaju ekološki motor, plate carinu i porez na dodatu vrednost, te da ih registruju u Srbiji. Dinkić je dodao da oni koji imaju vozila čiji uvoz nije dozvoljen i koji nemaju "evro 3" standard, mogu da ih prodaju u zemljama gde je dozvoljeno njihovo korišćenje. Prema raznim nezvaničnim procenama koje su objavljivali mediji, broj vozila sa crnogorskim registarskim oznakama u Srbiji kreće se od 50.000 do 100.000.
.
Uopšte ne mora da se vozi auto u CG da bi se registrovao. Ja moj nikad nisam terao. Koga interesuje mogu mu pomoći 100% sigurno.PredatorBG11:Sto znaci,barem po ovom tekstu,nema roka za preregistraciju,nego kome bude isticala registracija mora da ga vozi u CG da ga registruje ali ga na granici nazad cekaju Srbijanski carinici i nema povratka auta u Srbiju.Onome kome istekne registracija na CG i vozi zna se sta sledi-oduzimanje vozila.
Mislim da je ova tema zavrsena,barem za mene.