ЦГ под муслиманском-албанском окупацијом

Poruka
3.244
http://portalanalitika.me/clanak/25...di-mogu-poducavati-boljem-i-humanijem-svijetu
http://www.in4s.net/ljubav-iz-mrznje-prema-srbiji-zvanicnoj-podgorici-albanija-glavni-partner/
http://www.in4s.net/gore-nego-u-vri...o-sliku-kosovke-djevojke-iz-urgentnog-centra/

Док се ЦГ свакакодневно омоловажавају од стране муслимана-албанаца а ово су најсвјежији примјери нико од ткз. Црногораца и власти ни А да каже.

шта може да се каже или уради ?

једино ко може да утиче у овом моменту и има залеђину и подршку и зелено светло јесте Додик , нека Срби у ЦГ код њега се залажу за помоћ јер ми Вучић неће помоћи .

Једино Додик има апсолутно и отворену подршку Русије у сваком смислу те речи ..

Нећемо у БГ него хоћемо да одбранимо огњишта, само бојим да ће нас БГ издати као Крајину и Косово. А у БГ иду србомрсци и добијају држављанства без проблема док Срби много тешко долазе до држављанства.

ЦГ се одвојила захваљући глосовима муслимана и Албанаца, Мило влада њиховим гласовима. Вучић итекако помаже Ђукновићу, помогао Ђукановићу око лажног државног удара.

тачно је да Вучић помаже Милу .само кажем да Србима у ЦГ једно може помоћи Додик јер он је једини који данас има пуну подршку Русије и зелено светло

Tim Srbima u CG treba obezbediti normalan život, zašto ne i podeliti CG.
Srbija od Crne Gore je imala samo muku, ništa dobro ni korisno, sva sreća pa su se oni odlučili odvojiti od Srbije, pošto pojedini bi i dalje smatrali da je super da postoji SCG. Crna Gora me podseća na Vels, čemu to služi a i ne radi, u crnogorskom slučaju i bukvalno.

нема ту ништа да се дели , то ни у ком случају .

треба другачији приступ и са друге стране ,тј са стране Републике Српске , не Београда ..и полако придобијати поверење људи , док није све отишло у тотални к...

а само што није , због тога треба брзо реаговати .

Tim Srbima u CG treba obezbediti normalan život, zašto ne i podeliti CG.
Srbija od Crne Gore je imala samo muku, ništa dobro ni korisno, sva sreća pa su se oni odlučili odvojiti od Srbije, pošto pojedini bi i dalje smatrali da je super da postoji SCG. Crna Gora me podseća na Vels, čemu to služi a i ne radi, u crnogorskom slučaju i bukvalno.

Како је подијелити по ком основу, имаш породица гдје пола ``Црногорци`` пола Срби. Да није било муслимана и албанаца + им рођака из иностранства СЦГ би и даље постојала.

Ovim prvima kriv sam đavo što su mislili da mogu da stignu do Trsta, a ovi drugi nemaju prava reč da kažu, kada su momci iz Sombora, Subotice, Kragujevca i svih ostalih delova Srbije golobradi odlazili da ih brane.

Никада они нису имали подршку власти уз Београда, и једни и други потрјерани буквално уз сагласност власти у БГ.

Како је подијелити по ком основу, имаш породица гдје пола ``Црногорци`` пола Срби. Да није било муслимана и албанаца + им рођака из иностранства СЦГ би и даље постојала.

Podeliti i porodice. Ne postoji opcija po kojoj Beograd može da štiti Srbe na teritoriji na kojoj nema ni uticaj, a o vlasti da ne govorim. Pogotovu ne ova vlast u Beogradu koju je Milo zadužio ko zna čime.

Никада они нису имали подршку власти уз Београда

Ko je onda poslao onoliku vojsku u Krajinu, da nisu braća iz Moskve?

Власт у Србији ако је српска мора да обрани сваког припадника српског народа на кугли земаљској. То раде и Албанци и Хрвати само Србија не. А не дао Бог да буде ишта лоше, неће бранити ни грађане Србије јер српску власт немамо у Београду.

Poslednja izmena:
ЦГ се одвојила захваљући глосовима муслимана и Албанаца, Мило влада њиховим гласовима. Вучић итекако помаже Ђукновићу, помогао Ђукановићу око лажног државног удара.

Ma ne zanimaju me problemi neprijateljskih drzava poput CG..

Ma ne zanimaju me problemi neprijateljskih drzava poput CG..

ЦГ није непријатељска , власт је непријатељска . док влада Србије има погрешан приступ према ЦГ ..треба прекинути са тим и кренути полако из Бања Луке

мислим да ће то да донесе успех , сигурна сам .

ЦГ није непријатељска , власт је непријатељска . док влада Србије има погрешан приступ према ЦГ ..треба прекинути са тим и кренути полако из Бања Луке

мислим да ће то да донесе успех , сигурна сам .

ne pricaj gluposti
sto ne sruse vlast ako im ne odgovara..

ne pricaj gluposti
sto ne sruse vlast ako im ne odgovara..

Власт држе мањиње са шаком људи којима због личних интереса одговара власт. Наравно ту игра и свађа опозиционих партија, као увијек међу Србима што бива,
Али на последњим изборима Ђукановић би пао да се није умијешао Александар Вучић.

Власт држе мањиње са шаком људи којима због личних интереса одговара власт. Наравно ту игра и свађа опозиционих партија, као увијек међу Србима што бива,
Али на последњим изборима Ђукановић би пао да се није умијешао Александар Вучић.
pa bivsa zena mu od djukanovica kako da se ne umesa..skot brani skota

НЕМА ВАМ ДРУГЕ...МОРАТЕ САМИ ДА СЕ ПОДИГНЕТЕ И ЗБАЦИТЕ СВОЈА..КРИМИНАЛНА И НАТО ГОМНА ..СА ВЛАСТИ У ЦГ

СЛОБОДА ...СЕ.. НЕ ОСВАЈА МИРНИМ ПУТЕМ ..ИЛИ.. ДЕМОКРАТИЈОМ ( ПРЕВАРОМ )..:nono3:

АКО СЕ ОДЛУЧИТЕ ЗА БОРБУ ДО СЛОБОДЕ...ИМАЋЕТЕ ПОДРШКУ ЦЕЛОГ СРПСКОГ НАРОДА, АКТИВНУ ПОДРШКУ РУСИЈЕ И СВИХ СЛОБОДАРСКИХ НАРОДА СВЕТА...:aha2: :aha:

- - - - - - - - - -

ИСТО ЧЕКА...И НАРОД СРБИЈЕ...:think: :aha2:

Да ли се хвалите или се жалите.
Е Црногорци, Црногорци ко Вас не зна скупо би Вас платио!!!

- - - - - - - - - -

pa bivsa zena mu od djukanovica kako da se ne umesa..skot brani skota

Не.

Садашња је Ђукановић. Деда јој је из Бање Бадање код Текериша. Планина Цер.

На путу Шабац-Лозница. Скреће се у Церници за Бању Бадању.

Back