cetrdesete...

• Začetnik teme Začetnik teme koto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne bih da te razocaram ali sad ce ti godine prolaziti mnogo brze...kad imas dvadeset uzivas do tridesete ne opterecujuci se puno tridesete dodju i hvata te lagana panika kad ti taj br nocu iskrsne pred oci...onda se opustis i kazes ebi ga svako vreme ima svoje lepote pa nastavis...cetrdesete isto mogu da budu jako lepe...neko se ostvario kao majka neko ce u njima biti i baka a neko pa resi da taj deo zivota posveti putovanju i nekom miru koje proteklih godina nije imao...Ni karijeristi vise ne zure prikocili su...sta je postignuto postignuto je i polako se stisavamo...To je sve normalno..ali sta je sa onima sto zive u popodne svog zivota kao da je jutro...Pa mislim da su oni u najvecoj frci...Nekako ne daju toj mladosti da ode a zive oblace se i ponasaju kao da su tek izasli iz puberteta...Zao mi ih je i kad se smeju oni su u stvari u depresiji...najlepse je kad svoje godine nosis dostojanstveno...a ima vremena za jos puno toga samo nek je zdravlja...kaze moja mama koja kao da je onomad imala 40 a evo je duboko u penziji...

ajde, ajde...ne kukaj..sace unucici..:mrgreen::rotf:

:think:

Pa,sine ti nikako ni to jedno jaje da izlezes :(;)
A ti koto....cvetic ne moz' forever da cveta :P 'tela ne 'tela donece plod :rotf::P;)

Dakle....zaebanti,nema najboljih godina.Sve godine su dobre i ne mogu se porediti.Znam da znate to,al vam se prica :rotf:(da ne bi napravila lapsus pa izostavila jedno i u 'prica' :P ).

Cetrdesete...:think: nezgodne ;):P

ljubim vas sve :zag: :P

ae :P

meni samo nije jasno sto bi neciji rodjendan bio razlog za picvajz...ako mozes odgovori, molim te....
nije moj rodjendan sam po sebi razlog, vec tema koja je skakljiva.
svaka tema koja je imalo intrigantna, bude razlog za picvajz. jednostavno, tako je..
ljudi se uglavnom lose razumeju, a vole da budu u pravu.:)
svi ljudi, a zene narocito:lol:

nije moj rodjendan sam po sebi razlog, vec tema koja je skakljiva.
svaka tema koja je imalo intrigantna, bude razlog za picvajz. jednostavno, tako je..
ljudi se uglavnom lose razumeju, a vole da budu u pravu.:)
svi ljudi, a zene narocito:lol:

pa nije ti intrigantna tema uopste....pre moze da bude interesantna ili informativna...
ne znam zasto skreces diskusiju u konflikt u svakom postu....to nije pozitiva i zeeezanje, to je malo infantilno....
mislim da je svako u stanju da razume o cemu je tema i kaze nesto iz svog iskustva...u pravu ili ne u pravu totalno nema veze sa temom..

pa nije ti intrigantna tema uopste....pre moze da bude interesantna ili informativna...
ne znam zasto skreces diskusiju u konflikt u svakom postu....to nije pozitiva i zeeezanje, to je malo infantilno....
mislim da je svako u stanju da razume o cemu je tema i kaze nesto iz svog iskustva...u pravu ili ne u pravu totalno nema veze sa temom..
u cemu je tvoj problem? :think:
da li sam ja sprecila ikog da kaze svoje misljenje?
ja skrecem temu u konflikt?:lol:
vazi.

drage moje dame.:)
koto u sledeci petak slavi cetrdeseti rodjendan. priznacete, nije naivno.:sad2:
ni malo.
ajde da malo lamentiramo na zadatu temu..:mrgreen:
sta vi mislite? malo? mnogo? saveti? ideje? predlozi?
dozvoljeno pisati o smislu zivota, ostvarenju, poslu, muskarcima, sexu, kilama, borama, energiji, mudrosti..ukratko, o svemu sa stanovista te okrugle brojke...:)
samo za moje drugarice spamerke>dozvoljeno spamovati, i mojne da je neko nesto briso
:mrgreen::lol:
ps. umesto poklona br. ziro rn na pp:zper::D
za nekog ko je napisao 6 postova na ovoj temi, i u svakom se osvrnuo na nesto sam ja napisala, i to sa negativnim komentarom, bilo bi lepo da si makar procitala sta je tema.
u svakom slucaju, evo, ovo boldovano je tema. pa pokusaj i ti da napises nesto svoje, originalno, razmisljanje, prilaz, misao, sta god...nije to tako tesko...:)

Šta je ovo danas, na nekoliko tema konflikti.....
Ja forum shvatam kao razonodu gde ću doći u pauzama ozboljnog posla i napisati i pročitati nešto ozbiljno ili šaljivo.... a isto tako i napisati...
Ja sam se za ovih nekoliko meseci koliko sam uglavnom na pdf Žene, uverila da možemo i da pomognemo jedni drugima da rešimo neki problem, ili bar da dobijemo podršku ili savet.
Čemu kritike ako je neko neku temu shvatio drugačije nego ja....
Sve se mi u određenim periodima života, a neko i svakodnevno, preispitujemo, pa zašto ta sopstvena razmišljanja ne podeliti sa drugim ženama...

Ne znam šta se tačno podrazumeva pod "pičvajzom".... jel to nešto loše, ili možda da bude i neka žurka i proslava... ako je ovo drugo, svaki razlog je dobar za to... i četrdeseti rođendan i doneto vino iz Tunisa i radost što bilo šta imamo da podelimo sa nekim...

pa kad nista ne bi menjala, nemas strah ali malo to brine propadanje, sta se onda bunis? :)
za to propadanje, ima ono da svako na kraju dobije lice onakvo kakvo zasluzuje...zato ne volim bas toliko roze pogled na zivot u stilu "nije mi nista"..
mozda treba da priznamo da smo trebalo da menjamo stvari...

valjda je bitno i na koju te stranu nesto odvede, ne samo da te je odvelo...:confused:

a to sto sam napisala bas nema nikakve veze sa ljudima koji se boje da pogrese...

kako ko sta napuni, to je TO i bas tad pocinje zivot...sve do tada je bilo skroz bezveze...
ovom logikom, 80-te su ustvari najbolje...onda cemo da zezamo ove od 70 i da im pricamo da pojma nemaju o zivotu i da ce tek da vide sta su godine....

srecan rodjendan je sve sto mogu da kazem na temu...sve ostalo je individualno i tesko da mozemo da se razumemo...
ono sto mi se ne svidja je to da su sad 20-te i 30-te njesra kad covek navodno nema pojma sta radi i da treba da ceka jos deceniju da bi mu poceo zivot...
nije nego...

meni samo nije jasno sto bi neciji rodjendan bio razlog za picvajz...ako mozes odgovori, molim te....

dobro...a sto me vredjas?

ja sam ti cestitala rodjendan, koliko se secam...sve ostalo mi nije jasno, a posto nije, mislim da nije sramota pitati...

od prvog posta, gde si insinuirala da oni koji kazu da ne bi menjali nista u stvari lazu, do onog gde si rekla da su moji postovi "pomalo infantilni" zapravo si ti mene vredjala.
a ja sam strpljivo razgovarala sa tobom, sve pokusavajuci da ti ukazem da su ljudi razliciti...

ali dzaba, dzaba...pa tako, ti i dalje citaj kako oces, i pisi sta oces...:bye:

Šta je ovo danas, na nekoliko tema konflikti.....
Ja forum shvatam kao razonodu gde ću doći u pauzama ozboljnog posla i napisati i pročitati nešto ozbiljno ili šaljivo.... a isto tako i napisati...
Ja sam se za ovih nekoliko meseci koliko sam uglavnom na pdf Žene, uverila da možemo i da pomognemo jedni drugima da rešimo neki problem, ili bar da dobijemo podršku ili savet.
Čemu kritike ako je neko neku temu shvatio drugačije nego ja....
Sve se mi u određenim periodima života, a neko i svakodnevno, preispitujemo, pa zašto ta sopstvena razmišljanja ne podeliti sa drugim ženama...

Ne znam šta se tačno podrazumeva pod "pičvajzom".... jel to nešto loše, ili možda da bude i neka žurka i proslava... ako je ovo drugo, svaki razlog je dobar za to... i četrdeseti rođendan i doneto vino iz Tunisa i radost što bilo šta imamo da podelimo sa nekim...

Koto podgreva atmosferu :P
Konflikt nije uvek losa stvar.Da bi se uopste uslo u konflikt ljudi se moraju pribliziti jedno drugom.Jedino sto treba znati je kontrola sopstvenih dozivljaja sebe i strane sa kojom se konfliktuje :P

QQ.....al sam ovo rekla :zcepanje:

:P

Koto podgreva atmosferu :P
Konflikt nije uvek losa stvar.Da bi se uopste uslo u konflikt ljudi se moraju pribliziti jedno drugom.Jedino sto treba znati je kontrola sopstvenih dozivljaja sebe i strane sa kojom se konfliktuje :P

QQ.....al sam ovo rekla :zcepanje:

:P

hehe, ja ne gledam tako i ne volim nikakve konflikte, uvek se povlačim....
Ali ovo tvoje objašnjenje me podsetilo na mm (( koji je daleko od mene, a danas me baš uhvatila neka kriza u vezi s tim :( :sad2: :cry: :rida: )) on je tako u stanju da krene da zastupa neko mišljenje koje uopšte nije njegovo samo da bi izazvao raspravu jer "je dosadno kad se u svemu slažemo", kako kaže

Ali ovo tvoje objašnjenje me podsetilo na mm (( koji je daleko od mene, a danas me baš uhvatila neka kriza u vezi s tim :( :sad2: :cry: :rida: )) on je tako u stanju da krene da zastupa neko mišljenje koje uopšte nije njegovo samo da bi izazvao raspravu jer "je dosadno kad se u svemu slažemo", kako kaže

:think: pa,konflikt radi konflikta iliti dinamike moze biti igranje vatrom.
iskreno, retko,jako retko se svadjam i samo sa vrlo ,vrlo bliskim osobama.samo sa osobama koje jako uvazavam,volim i postujem.i ma koliko sad ovo zvucalo kontradiktorno,nije,jer svadja dovodi do popustanja nekih stega,otvorenijeg pristupa,a to sebi dozvoljavam samo sa osobama kojima verujem.verujem da poznaju mene i da poznaju sebe.

konflikt zaista moze nekad dovesti do zblizavanja,ma kako to cudno zvucalo :P

hahaha i ja to radim ponekad, ne bas sto je dosadno da se slazemo nego je zanimljivo da se nadju svi moguci razlozi za i protiv.
Al to samo sa nekim ljudima mogu.

Inace vec danima malo malo pa izbije frka na nekoj temi. Mislim da nam treba posebna (i izdvojena jer bi bila vrlo posecena) tema za fajt, pa kad smo tako raspolozene pravac tamo da se resimo negativne energije...

I sta je tema ? :)

Meni ono sto nije poslo za rukom u tridesetima apsolvirala sam u cetrdesetima ...primera radi danas mi je uspelo testo za princes krofne ( a jesu ti konfliktni postovi u isto vreme i stimulativni umalo da ti svasta iznapisem zato sto si stranu -dve unazad pisala bash o princes vanilicama ;) )

btw Srecan ti rodjush !!!

i da, cetrdesete obozavam vas :)

p.s. reci mi ako sam promashila temu da se prenikujem u detektora :P

Back