cetrdesete...

• Začetnik teme Začetnik teme koto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
s e res stanislave:mrgreen:
Stvarno ne znam u čemu je problem.
Ovde čim dođe muškarac u najboljim godinama koji je zadovoljan sobom, koji je ostvaren na ličnom i profesionalnom planu, koji redovno vedžba i radi na sebi, koji ide u pozorište i operu i koji čita isključivo ruske klasike, koji ima buran socijalni i seksalni život - odmah biva etiketiran.
Odmah neverica. Odmah smo masni, debeli, frustrirani nolajferi. Odmah na scenu stupaju te čuvene projekcije.

Plašite se jakih muškaraca, u tome je vaš problem. Da.

Stvarno ne znam u čemu je problem.
Ovde čim dođe muškarac u najboljim godinama koji je zadovoljan sobom, koji je ostvaren na ličnom i profesionalnom planu, koji redovno vedžba i radi na sebi, koji ide u pozorište i operu i koji čita isključivo ruske klasike, koji ima buran socijalni i seksalni život - odmah biva etiketiran.
Odmah neverica. Odmah smo masni, debeli, frustrirani nolajferi. Odmah na scenu stupaju te čuvene projekcije.

Plašite se jakih muškaraca, u tome je vaš problem. Da.
:neutral: Nastupi `vako ko neki drugi...zreli muskarci, ako navodis to sto si naveo, plasis one Dame u najboljim godinama (buduce sa 40 i one...u 40-im:lol:), mislim, kasnis sa citanjem a i opere nisu vise ono sto se trazi, seksualni zivot je isto....nevazan, mozda bude samo taj...socijalno-financijski ;)

:neutral: Nastupi `vako ko neki drugi...zreli muskarci, ako navodis to sto si naveo, plasis one Dame u najboljim godinama (buduce sa 40 i one...u 40-im:lol:), mislim, kasnis sa citanjem a i opere nisu vise ono sto se trazi, seksualni zivot je isto....nevazan, mozda bude samo taj...socijalno-financijski ;)
Prijatelju, ja sam to što jesam. Ne mogu, niti želim da se menjam u ovim godinama.
Ruske klasike sam oduvek čitao, a operom sam uspavljivan još kao dete.
Ako je to što jesam hendikep - prihvatiću ga i biću ponosan na sebe.
To je još jedna stvar koju sam naučio u pedesetim - da prihvatim sebe ovakvog nesavršenog i da se volim.
Svakog jutra u ogledalu udelim sebi po neki kompliment.

Prijatelju, ja sam to što jesam. Ne mogu, niti želim da se menjam u ovim godinama.
To je još jedna stvar koju sam naučio u pedesetim - da prihvatim sebe ovakvog nesavršenog i da se volim.

Svakoga dana,u svakom trenutku,sve vise napredujes. :cool:

:D Da budem iskren, potpuno te razumem, kada se dodje u tim najboljim muskim godinama u kojima se nalazimo, trazeni smo kao nikada do tada. Licno, nikada mi nije falilo na samopouzdanju (naravno, za tako nesto treba se puno znanja:rumenko:), danas, za razliku od ranije, ne zgazim nekoga koji zasluzuje, samo se nasmejem ili...produzim dalje :D

Svakoga dana,u svakom trenutku,sve vise napredujes. :cool:

:D Da budem iskren, potpuno te razumem, kada se dodje u tim najboljim muskim godinama u kojima se nalazimo, trazeni smo kao nikada do tada. Licno, nikada mi nije falilo na samopouzdanju (naravno, za tako nesto treba se puno znanja:rumenko:), danas, za razliku od ranije, ne zgazim nekoga koji zasluzuje, samo se nasmejem ili...produzim dalje :D
Eto, drago mi je što imam podršku i razumevanje kolega.

Ja sam u pedesetim tek spoznao sebe. Znam šta hoću i gde se nalazim u životu. Ostvaren sam na svakom planu i mogu da se prepustim čulnim uživanjima.
Svestan sam svog tela i njegove zrele lepote. Sede vlasi na slepoočnicama mi konačno daju muževan izgled, a oštre crte lica su odagnale dečačku lepotu.
Naučio sam da nesputano uživam u seksu, bez ustezanja svojstvenog mladalačkoj izveštačenosti.

...ono- jednom godišnje, kad se desi! ...Ako se desi....:lol:

drage moje dame.:)
koto u sledeci petak slavi cetrdeseti rodjendan. priznacete, nije naivno.:sad2:
ni malo.
ajde da malo lamentiramo na zadatu temu..:mrgreen:
sta vi mislite? malo? mnogo? saveti? ideje? predlozi?
dozvoljeno pisati o smislu zivota, ostvarenju, poslu, muskarcima, sexu, kilama, borama, energiji, mudrosti..ukratko, o svemu sa stanovista te okrugle brojke...:)
samo za moje drugarice spamerke>dozvoljeno spamovati, i mojne da je neko nesto briso:mrgreen::lol:
ps. umesto poklona br. ziro rn na pp:zper::D

Pa, sretan ti četrdeseti! :cmok: zašto ti trebaju savjeti, ideje, prijedlozi? U čemu je problem?

... no, da se vratimo temi...
Četrdesete su lepe je l i Cigančići u meni prepoznaju gospoDŽu...(GospoDŽo, vid kako si lepa, daj jedan dinar!!!) :lol:

P.S. Kad sam bila mlađa, oslovljavali me sa :Alo, seko...Ovo sad ipak više prija uhu!:mrgreen:

pazi ove forumase, al su stidljivi..
trebalo im je 13 strana da se okuraze i priznaju svoju savrsenost..
ne bojte se drugovi forumasi!
slobodno kazite, nije greh biti pametan, lep, obrazovan, sa velikim...kolima!
ovi zavidnici sto ce nesto da progundjaju, njih zanemarite..njih ce koto da sredi:mesi:
hranom:mrgreen:

Back