bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 28.268

Neke se stvari nikada ne zaboravljaju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje to?
Neke se stvari nikada ne zaboravljaju![]()
Simo, ti to mene prepitujes maloKoje to?
Brade mrtvih četnika nisu u sferi mojih interesovanjaDe ti nešto pričaj,pa da tebe čitamo.![]()
Koga ću drugog? Svi vode monolog?Simo, ti to mene prepitujes malo![]()
Što onda pišeš na temi? Zaluto?Brade mrtvih četnika nisu u sferi mojih interesovanja
Koga ću drugog? Svi vode monolog?![]()
Vidio od tebe.A I ti budi ko mali Mujo. Ne pametuj mnogo![]()
Није мени и сличнима. Него заиста јесте.Jest,tebi i sličnima.
Није мени и сличнима. Него заиста јесте.
Који су четници са фотографије?
Jesu ovo Dražini?Који су четници са фотографије?
Сигурно нису Дражини.
Масовно глуп коментар на пдф историја повест.****** 2025. godina, vi o četnicima pričate
Дража није имао четнике нити је био четник. Сигурно је ваша југословенска војска без југословена у отађбини. Дража је бијо брадат јер је дао официрку реч Титу да ће се обрије кад се Југословени врате из павелићеви снага!Који су четници са фотографије?
Сигурно нису Дражини.
како може хрв. хумор бити наслеђен од немаца?Хрватски хумор наслеђен од Немаца.
Откуд знаш да је Дража дао часну реч Титу да ће да се обрије када се Југословени врате из Павелићевих снага, када никад нису сарађивали са усташама, нити су у борби сарађивали. Ово је смешно.Дража није имао четнике нити је био четник. Сигурно је ваша југословенска војска без југословена у отађбини. Дража је бијо брадат јер је дао официрку реч Титу да ће се обрије кад се Југословени врате из павелићеви снага!![]()
Смешно је теби јер си у незнању.Откуд знаш да је Дража дао часну реч Титу да ће да се обрије када се Југословени врате из Павелићевих снага, када никад нису сарађивали са усташама, нити су у борби сарађивали. Ово је смешно.
![]()
Побркао си лончиће.Смешно је теби јер си у незнању.
Највећи дио југословенске војске у отађбини је био код павелића. Дража и пар канцеларијски југо хајдука тобоже војника је ситни дио наше славне југо армије!
Дража је волео све југословене једнако.
Ђе се проводила југословенска војска?Побркао си лончиће.
Партизани су највише за време рата провели на територији НДХ. Против њих нису водили борбу већ су ишли на друга места и убијали Србе.
Како мислиш "проводила"?Ђе се проводила југословенска војска?
за време рата провели на територијиКако мислиш "проводила"?
Рекох ти да си ме помешао са Грозданом. Ја не чујем, ја знам.
Довољно је фотографија безбрадих ЈВуО јединица да демантује те партизанске будалаштине.
Побркао си лончиће.
Партизани су највише за време рата провели на територији НДХ. Против њих нису водили борбу већ су ишли на друга места и убијали Србе.
Југословенска војска је имала доста јединица. Формација Југословенске војске крајем 1943. године.за време рата провели на територији