I
Југословенска војска је имала доста јединица. Формација Југословенске војске крајем 1943. године.
Имали су доста борби са Немцима, а ево ти видео о 35 градова који су четници ослободили.
Такође на овом јутјуб каналу можеш пронаћи највеће битке између четника и Немаца, и битке између четника и партизана.

Bitke između četnika i Nijemaca 😂😂😂

a4195940ece684abfcef843a8efafd1a.jpg
Шта каже ко се не брије четник није.
FB-IMG-1715854083058.jpg

FB_IMG_1717149142508.jpg

1-3-2-rav-korp-1942.jpg

Ко зна шта је.
Могуђе да је зезање, на некој теми сам био писао о једној фотографији где су четници наводно заклали једну особу, а он преминуо тек 1975. И тако комунисти живу особу прогласили мртвом.
https://www.pogledi.rs/фотографија-под-сенком-петокраке.html

Све је ово комунистичка пропаганда и измишљотине. Јер колико слика Дража има са народом, Тито нема ни једну, тако да је морао да обрука и износи лажи о легалној војсци, која је прва 1941. године кренула против Немаца, док су партизани једно време били савезници са Немцима.
Беше Дража није имао листе непожељних и слао тројке да мало прочисти ваздух.
За четнике комунисти нису били Срби, тако да су добили нож, а у другом углу, они који нису били комунисти исто тако се нису лепо провели.

Беше Дража није имао листе непожељних и слао тројке да мало прочисти ваздух.
За четнике комунисти нису били Срби, тако да су добили нож, а у другом углу, они који нису били комунисти исто тако се нису лепо провели.
Четничке тројке. Постојала је листа не знам од колико и били су стављени под слово з (заплашити), и добијали су опомене шта их чека ако наставе са таквим активностима. (Издајници, комунисти нису били на овој листи јер нису сматрани за војску).

Четничке тројке. Постојала је листа не знам од колико и били су стављени под слово з (заплашити), и добијали су опомене шта их чека ако наставе са таквим активностима. (Издајници, комунисти нису били на овој листи јер нису сматрани за војску).
Исто је било ко није хтео да иде са четницима добије нож. Можете ви да ширите пропаганду и да покушавате да радите ревизију истине, али то вам не вреди.
Четници су били пијана, пљачкашка руља, попут СНС батинаша данас и кримоса, само што барем кримоси имају неку командну структуру.
Пуна вам уста Драже који је био неспособан да доведе дивљаке у ред, и провео своје време прдуцкајући на Равној Гори, па није ни чудо што је добио кару од Енглеза и изгубио од комуниста.
Мени нису драги ни једни ни други, иста говна.

Југословенска војска је имала доста јединица. Формација Југословенске војске крајем 1943. године.
Имали су доста борби са Немцима, а ево ти видео о 35 градова који су четници ослободили.
Такође на овом јутјуб каналу можеш пронаћи највеће битке између четника и Немаца, и битке између четника и партизана.
Bitke između četnika i Nijemaca?:rotf:
Te bitke postoje jedino u reviziji istorije.

Исто је било ко није хтео да иде са четницима добије нож. Можете ви да ширите пропаганду и да покушавате да радите ревизију истине, али то вам не вреди.
Четници су били пијана, пљачкашка руља, попут СНС батинаша данас и кримоса, само што барем кримоси имају неку командну структуру.
Пуна вам уста Драже који је био неспособан да доведе дивљаке у ред, и провео своје време прдуцкајући на Равној Гори, па није ни чудо што је добио кару од Енглеза и изгубио од комуниста.
Мени нису драги ни једни ни други, иста говна.
Znači četnici gori od SNS-ovaca?
Nemoj da te čuje @38imak :hahaha:

Врућина, смрад од белог лука и домаће радиности.
Дража је волео дуго глодати кост дуго времена кад пеку нешто на ражњу. Није му сметала брада нити је кост сметала бради!

Одкуда ове све лажи, неистине и полуситине, ја то не знам! 🤬

Дража је волео дуго глодати кост дуго времена кад пеку нешто на ражњу. Није му сметала брада нити је кост сметала бради!

Одкуда ове све лажи, неистине и полуситине, ја то не знам! 🤬
Iz kuhinje Milosava Samardžića.
Želi četnike ušminkat u obrijanu i disciplinovanu vojsku.
Pored toga šminka im i biografije.

Back