bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 41.667
Tvoj stav je dobarŠto se mene tiče sve OK.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tvoj stav je dobarŠto se mene tiče sve OK.

Lepuskast mladic![]()
ne, nije bila prljava i masna.. oni su sve to odrzavali cisto mirisljavo I uredno 
Није битно да ли су били са брадом или не. Већ хоћу да докажем да је та брада приказана у лошем смислу, као прљава, масна, неуредна... Све је то комунистичка пропаганда, и да већина четника није имала браду.I zbog cega je to bitno da li su bili da bradom ili ne?
ne, nije bila prljava i masna.. oni su sve to odrzavali cisto mirisljavo I uredno
![]()
![]()
Kad se to sve uparilo po ljetu mora da su mirisali kao francuski parfemi
Ако су са брадом било је језивије док су клали, овако док су били обријани, било више хируршки.
Kako nisu četnici imali brade bili su zarasli kao amazonska prašuma
Čuo sam, ali to je bio njihov zaštitni znak. Iskoče iz šume zarasli i neobrijani. Neprijatelj se uplaši i pobjegne.
Све је ово комунистичка пропаганда и измишљотине. Јер колико слика Дража има са народом, Тито нема ни једну, тако да је морао да обрука и износи лажи о легалној војсци, која је прва 1941. године кренула против Немаца, док су партизани једно време били савезници са Немцима.Ма да, па су зато завили села у црно, што по Србији што по Динарским запиздина. Кољачи и убице.
Све је ово комунистичка пропаганда и измишљотине. Јер колико слика Дража има са народом, Тито нема ни једну, тако да је морао да обрука и износи лажи о легалној војсци, која је прва 1941. године кренула против Немаца, док су партизани једно време били савезници са Немцима.
Били су морални војници, дисциплиновани, за разлику од комунистичке банде.Četnici početnici otprdili su svoje '45. Sa bradom ili bez nje isto su prošli.
Били су морални војници, дисциплиновани, за разлику од комунистичке банде.
Међутим савезници су их пустили низ воду.
Невероватно!
Колико су људи затровани пропагандом и лажима, а праву историју не желе да виде.
Међутим да се вратим на тему, ја хоћу да кажем да је број четника са брадом испод једног процента.
Да ако за четнике хоћете да кажете да су били брадоње, браду мора имати педесет посто плус један.
И да они што су имали браду, та брада није била масна, прљава, неуредна...
Можете се уверити на разним сликама да је тако.
Дража је почео да пушта браду крајем 1941. да би се закамуфлирао или сакрио, док у пропагандним филмовима и серијама приказују га са брадом још од почетка рата.
Ti što nisu jeli gibanicu,više su voljeli janjeću kost.Nisu ni svi cetnici jeli gibanicu...
"Pogledi" je poprilicno nastrojen i jednostran sajt.

Па батали се пропаганде (серија, филмова, фалсификоване историје...), јер ту па скоро ништа није истина.Kako to znaš da nisu bile masne i prljave. Jesi živio onda i gladio ih po bradama?
Lepuskast mladic![]()
Nije,nego su se zakleli da neće brijat brade dok rat ne završi i kralj se ne vrati na presto.Mislim da sam negde pročitala da su brade puštali jer su partizani ubijali sveštenike i pre streljanja ih šišali i brijali im brade. Kao znak pripadnosti pravoslavnoj religiji, pojedini pripadnici četnika su negovali bradu.

Takvi su bili vegani koliko su bili ispred svog vremena danas su EKOčrtniciNisu ni svi cetnici jeli gibanicu...
"Pogledi" je poprilicno nastrojen i jednostran sajt.
To je jedna od varijanti, takođe neproverenih.Nije,nego su se zakleli da neće brijat brade dok rat ne završi i kralj se ne vrati na presto.
Brada im raste do danas.![]()
Данас када кажемо реч четник, углавном нас асоцира на Југословенску војску за време Другог светског рата и на Дражу Михаиловића. Четнике данас замишљамо са брадом, али веома мали број четника је носио браду, ни Дражини, ни Пећанчеви, ни четници с почетка века. Можемо видети мноштво слика где четници не носе браду, где је број четника са брадом изузетно мали.
Да би реченица "четници су носили браде" била тачна то значи да 50% плус један мора бити необријан, док је број четника са брадом испод 1%.
Да није било комунистичке пропаганде не би ни замишљали четнике са брадом...
https://www.pogledi.rs/четници-нису-носили-браде.html
https://www.pogledi.rs/немци-су-били-брадоње.html
"Četnici" su bili regilarna vojska
...
A ako ćemo baš u detalje. Ovaj koga mi znamo je podmetnut
Pravi je umro u ruskom zarobljeništvu
PS. Plac na kome sahranjen ima vlasnike
U katastru ...
I zbog cega je to bitno da li su bili da bradom ili ne?
Људи су необавештени,
или воле да ложе необавештене.
Износе нереалне чињенице,
а неначитани гутају.
Што се браде тиче
и енглески специјалци се у случају рата не брију.
Тако изгледају опасније ...
?Psihologija deteta od tri godine?