Enigma
Poznat
- Poruka
- 8.769
Ma Drenović je s ustašama sigurno pričo o vremenskoj prognozi.Треба да будеш сигуран то за Дреновића и треба имати доказ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma Drenović je s ustašama sigurno pričo o vremenskoj prognozi.Треба да будеш сигуран то за Дреновића и треба имати доказ.
Ех па ја износим оно за шта сам сигуран да је доказано.Ma Drenović je s ustašama sigurno pričo o vremenskoj prognozi.
И Младић је са генералом Кларком потписао тада споразум о сарадњи на узајамну корист свих заједница бивше Југославије.Drenović je tu potpiso s ustašama sporazum o saradnji i nenapadanju.
Ovo što si napiso za generala Mladića je suludo i komentarisat.
Tako šta može napisat samo izdajnik.
Партизанско мишљење нема никавог утицаја на стварност коју живимио.To je tvoje mišljenje kao potomka četnika.
Mi Srbi potomci partizana imamo sasvim drugačije mišljenje.
Ni četničko mišljenje takođe.Партизанско мишљење нема никавог утицаја на стварност коју живимио.
Док ви мсомудите о диалектици моји ђедови су морали обезбедити опстанак потомству.
Зато потпуно мирне савести могу да вам кажем 'ко вам хебе ...'
И јел сте задржали постојбину или си избеглица?Ni četničko mišljenje takođe.
Moji su đedovi takođe morali obezbjedit opstanak potomstvu.
Zato i ja tebe mirne savjesti pozdravljam ko te hebe.
Tad 45 smo zadržali postojbinu.И јел сте задржали постојбину или си избеглица?
Рече да си из Хрватске. Видиш да су моји ђедови били у праву.
Чак се и зна ко те хебе. Нажалост и мене, јер су твоји ђедови будале надгласали мо је умне.
Победом моји ђедова би још био на постојбини, помало су исправљали Александрове брљотине.Tad 45 smo zadržali postojbinu.
Za ostatak se žali Karađorđevićima koji su nas uveli u Jugoslaviju 1918 i srpsko kraljevstvo podjelili sa Hrvatima i Slovencima.
Nije istorija počela 1944 kako ti želiš prikazat.
Moji đedovi su se borili za gole živote.Победом моји ђедова би још био на постојбини, помало су исправљали Александрове брљотине.
Нажалост твоји будаласти ђедови им убациваше клипове у точкове, па сада уживамо благодети пролетера безземљаша.
Зашто Карађорђевићима? Па твоји ђедови су се борили да се не врате и обезбеде сигурност и мојим и твојим.Moji đedovi su se borili za gole živote.
Nisu išli u partizane iz dosade,ni iz ideologije.
Fino ti kažem obraćaš se na pogrešnu adresu.Idi žali se Jugoslavenima Karađorđevićima.Njima je dupe zinulo da vladaju od Vardara pa do Triglava,ne mojim đedovima.
Tvoji đedovi su se slikali s ustašama,i Nijemcima,a ne moji.Зашто Карађорђевићима? Па твоји ђедови су се борили да се не врате и обезбеде сигурност и мојим и твојим.
Невероватно да за сопствену судбину још увек кривиш мое ђедове а сопствене баниш, иако смо 100% утврдили њихову кривицу.
Подсеђаш ме на ону покојну будалетину Теофила Панчића који је побегао од усташа у Нови Сад а за то криви власт у Београду.
Свестан сам ја чињенице да ћемо ми Срби нестати због сопствене глупости али ми и даље не иде у главу да када појединцима
објасним узрок нестанка и даље чврсто инсистирају на њему.
Врати се у постојбину и докажи да су твоји у праву.Tvoji đedovi su se slikali s ustašama,i Nijemcima,a ne moji.
Ti utvrdio krivicu mojih đedova?
Krivi su zato što su se borili protiv onih,s kojim su se tvoji đedovi slikali?
Prodavaj svoje priče po buvljaku.
Tvoj komandant general Mladić je iz partizanske familije.I trebaš mu bit zahvalan,a ne Karađorđevićima koji su se odrekli srpske državnosti i srpske Kraljevine zarad suživota s Hrvatima i Slovencima 1918.Врати се у постојбину и докажи да су твоји у праву.
И мој командант се сликао са Немцем и прошао исто као и моји ђедови.
Ебеш правду која по фотографијама без контекста суди.
Pogledajte prilog 1742975
Генерал Младић је такђе схватио заблуду и свестан је да гули робију зарад тих грешака у прошлости, као Карађорђевића тако и сопствених предака. Али нејасно је зашто ти то не схваташ, чак и кад ти се објасни? Шта да ти кажем, уживај у плодовима борбе својих ђедова, чак шта више поноси се тим губитништвом. Чак имаш могућност да сеириш над губитништвом мојих ђедова, јер ипак су твоји допринели да моји постану губитници пре твојих. Три нула за Хрвате! Урааааа, смрт фашизму слобода Хрватима, за дом спремни, вива Кроатиа!!!Tvoj komandant general Mladić je iz partizanske familije.I trebaš mu bit zahvalan,a ne Karađorđevićima koji su se odrekli srpske državnosti i srpske Kraljevine zarad suživota s Hrvatima i Slovencima 1918..
Jesu ti tako đedovi pozdravljali kad su se slikali s ustašama?Генерал Младић је такђе схватио заблуду и свестан је да гули робију зарад тих грешака у прошлости, као Карађорђевића тако и сопствених предака. Али нејасно је зашто ти то не схваташ, чак и кад ти се објасни? Шта да ти кажем, уживај у плодовима борбе својих ђедова, чак шта више поноси се тим губитништвом. Чак имаш могућност да сеириш над губитништвом мојих ђедова, јер ипак су твоји допринели да моји постану губитници пре твојих. Три нула за Хрвате! Урааааа, смрт фашизму слобода Хрватима, за дом спремни, вива Кроатиа!!!
Баш си упоран у мазохизму и шта сад желиш да ти одговорим?Jesu ti tako đedovi pozdravljali kad su se slikali s ustašama?
У ком рату? Србија је капитулирала и била под окупацијом, где је глупи Краљ побегао ко последња пизда и оставио народ на цедилу.Опет комунистичке нистине, четници су били једина легална војска за време рата, а у Булајићевим бајкама су приказани као највећи отпад.
А то си све видео и Булајићевим филмовима вероватно!У ком рату? Србија је капитулирала и била под окупацијом, где је глупи Краљ побегао ко последња пизда и оставио народ на цедилу.
Четници су више времена провели у јелу, пићу и пљачки, и наравно убијањем Срба комуниста него што су се борили са Немцима. На западу имају оно Live Action Role Playing, тако да четници су више били LARP-ери који су се играли легалне војске, него што су то били.
Четници су у ствари били пионири тога, и за то мора да се тражи трејдмарк.
Па за цело време рата, Југославија није капитулирала, партизани нису имали ни једну акцију против Немаца све до доласка црвене армије, док су четници стално били на терену, водили борбу.У ком рату? Србија је капитулирала и била под окупацијом, где је глупи Краљ побегао ко последња пизда и оставио народ на цедилу.
Четници су више времена провели у јелу, пићу и пљачки, и наравно убијањем Срба комуниста него што су се борили са Немцима. На западу имају оно Live Action Role Playing, тако да четници су више били LARP-ери који су се играли легалне војске, него што су то били.
Ти о историји ДСР-а знаш само Мирка и Славка а о вођењу герилског рата ништа.У ком рату? Србија је капитулирала и била под окупацијом, где је глупи Краљ побегао ко последња пизда и оставио народ на цедилу.
Није капитулирала званично али није имала више контролу ни над чим, тако да се може рећи да је била капитулирала, јер Краљ је ладио јаја по Енглеској.Па за цело време рата, Југославија није капитулирала, партизани нису имали ни једну акцију против Немаца све до доласка црвене армије, док су четници стално били на терену, водили борбу.
Срећем те на политичким темама и како сам приметио упоран си у пљувању ћација и осталих нешколованих и позиционо незаслужних незналица.Није капитулирала званично али није имала више контролу ни над чим, тако да се може рећи да је била капитулирала, јер Краљ је ладио јаја по Енглеској.
Толико су добро водили борбе да су Енглези помогли комунистима...
Не подржавам ја ћације, ни оне а ни ове, само наводим да је лик и дело Драже један го *****.Срећем те на политичким темама и како сам приметио упоран си у пљувању ћација и осталих нешколованих и позиционо незаслужних незналица.
Шта те мотивише да у случају ДСР-а подржаваш ћације уместо стручњака за герилско ратовање, какав је би обавештајни официр Драгољуб Михаиловић?
Шта мислиш какав би био отпор НАТО-у '99-е да смо којим случајем у позадини имали револуционаре који нападају ВЈ-е?Не подржавам ја ћације, ни оне а ни ове, само наводим да је лик и дело Драже један го *****.
Човек је био добар официр и војник у Првом Светском Рату, одакле је покупио знање. Ван тога он је био нико и ништа, и апсолутно неспособан да четничку руљу доведе у ред.
Четници од пада комунизма добијају чистије биографије, и све то под неоромантичарским набојем.
Да ли је била пропаганда против четника? Јесте, али да су они били све у шта се данас шминкају, сигурно не.
Четници су били дисциплинована Краљева Војска до пада Смрдославије, после бежаније краља пичкице, осим Дражине екипе на почетку, не постоје дисциплиноване јединице које умеју да прате наредбе и буду под командом.
У оно што се претварају су у ствари наоружане банде са индивидуалним амбицијама, па имамо случајева где два четничка команданта преговарају један са другим док држе бомбе у рукама, јер се толико добро подносе. Дакле чиста српска посла, као што је Карађорђе био мафијаш свог времена, као што је био Аркан новијег времена итд.
Јбга, такви смо.
На крају краја, Дража је био лош политичар, стратег и вођа. У рату између две земље, са хијерархијом и правом војском, био би вероватно одличан, а пошто је био герилац и пошто је имао контролу само именом, све се завршило како се завршило. Он је губитник, колико год се додавала шминка данас.
И већ сам једном рекао, ја сам имао родбину што је настрадала од стране Четника у Шумадији, од Усташа и Партизана, тако да су за мене иста говна.
Држава је некако постојала на оној теритоји коју су ослободили четници, Дража је примао наређења од Краља.Није капитулирала званично али није имала више контролу ни над чим, тако да се може рећи да је била капитулирала, јер Краљ је ладио јаја по Енглеској.
Толико су добро водили борбе да су Енглези помогли комунистима...