Четници и љотићевци су се заиста помирили

Помирење четника и љотићеваца?

• Драго ми је и хвала Богу да су се коначно помирили.

• Откуда њима овлашћење да мире све дражиновце и љотићевце?

• Глупост, разлике у идеји ЗБОР-а и РП-а су превелике.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па овај лидер из СНП Збора је зилот (мој брат у Христу).

Само од зилота може да дође таква идеја о помирењу Срба у Христу, јер сви остали вуку само на своју воденицу.

не скупљају за Христа него за себе:

Ко није са Мном, против Мене је; и који не сабира са Мном расипа. Мт.12,30

Па овај лидер из СНП Збора је зилот (мој брат у Христу).

Само од зилота може да дође таква идеја о помирењу Срба, јер сви остали вуку само на своју воденицу.

Monomanijaci teže udruživanju.

Хунган на овом форуму има своју улогу у Драми савременог човечанства.

Jok, imam ulogu sprdanja sa simpatizerima kvislinga i izdajnika. Mada i u razobličavanju tvojih mazohističkih tendencija. I ovde i na pdf Istorija te ljudi (među njima i ja) RAZBILI argumentima, dokazima, činjenicama, knjigama, fotografijama, fotokopijama, a ti i dalje glavom kroz zid.
Nema potrebe, nije bolesna pojava zvana ljotićevizam sve u životu, ima i drugih, mnogo lepših stvari.

Обавештавам несрбе, србесагрешком и извесне сподобе
које дођоше на ову тему, да је септичка на другој теми....
отворио онај Ацо....па...уживајте....
:per: :per: :per:

A ti se vratio iz jame? Kol'ko je duboka, jesi izmerio?:per::per::per:

Сетимо се шта је један Јеша изјавио:

''Нас не плаши ни Љотићево перо, ни његов говорнички дар, ни његово знање. Нас страши његова истрајност, а изнад свега страши нас то што нас он рентгенизира и ми од њега не можемо ништа да сакријемо... Ако би Љотић дошао до израза, нама нема места бар за 50 година...'' Моша Пијаде

Koga bre ljotić plaši?:hahaha::hahaha::hahaha: Pa i njeogiv gospodari Nemci su mu se smejali, a ako nisi u toku, mrtav je nekih 60ak godina, kao i njegove bolesne ideje. Samo se tako neki frikovi neispunjenih života bave tim izdajnikom.

Monomanijaci teže udruživanju.

А јеси ли чуо да су и бандити црвени а и бандити жути (тј.дежурни антисрби) одједном постали побожни... како читам постове све ми тонски одзвања
како се наглас моле :

НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА СЕ СРБИ СЛОЖЕ...
signofcross.gif

НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА СЕ СРБИ СЛОЖЕ.....

НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА СЕ СРБИ СЛОЖЕ......

НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА СЕ СРБИ СЛОЖЕ.. .:worth:

Poslednja izmena:
А јеси ли чуо да су и бандити црвени а и бандити жути (тј.дежурни антисрби) одједном постали побожни... како читам постове све ми тонски одзвања
како се наглас моле :

signofcross.gif

Ti bi da se slažeš sa skotinama koji su vodili srpske djake na streljanje!?

Ti bi da se slažeš sa skotinama koji su vodili srpske djake na streljanje!?

Српске ђаке су осудили на смрт ТВОЈИ ПАРТИЗАНСКИ КОМУЊАРЦИ-АНТИСРБИ који су свесно и намерно и ако су знали јер је објављено ДА ЋЕ ЗА СВАКОГ УБИЈЕНОГ НЕМЦА БИТИ УБИЈЕНО 100 СРБА - ИПАК УБИЛИ ОКУПАТОРЕ У ОКУПИРАНОЈ ЗЕМЉИ У КОЈОЈ СЕ ВОЈСКА РАСПАЛА - А ОНДА "ХРАБРО" ЗБРИСАЛИ У ШУМУ - а зашто стока злочиначка није остала па да се боре до СВОЈЕ смрти са Немцима, а???

Српске ђаке су осудили на смрт ТВОЈИ ПАРТИЗАНСКИ КОМУЊАРЦИ-АНТИСРБИ који су свесно и намерно и ако су знали јер је објављено ДА ЋЕ ЗА СВАКОГ УБИЈЕНОГ НЕМЦА БИТИ УБИЈЕНО 100 СРБА - ИПАК УБИЛИ ОКУПАТОРЕ У ОКУПИРАНОЈ ЗЕМЉИ У КОЈОЈ СЕ ВОЈСКА РАСПАЛА - А ОНДА "ХРАБРО" ЗБРИСАЛИ У ШУМУ - а зашто стока злочиначка није остала па да се боре до СВОЈЕ смрти са Немцима, а???
По истој оваквој накарадној логици ми смо криви што су нас бомбардовали 1999...

Овим, у ствари правдаш Немце за злочине, и пропагираш слугерањство окупаторима.

како се наглас моле :

signofcross.gif

Hoćeš da kažeš da se neko boji Srba?:hahaha:

По истој оваквој накарадној логици ми смо криви што су нас бомбардовали 1999...

Овим, у ствари правдаш Немце за злочине, и пропагираш слугерањство окупаторима.

To je problem sa svim tzv. patriotama. Dive se nacistima zbog vojnih uspeha, vojske i moći koju su imali, ali nemaju muda da to javno kažu. Evo i mita okrivljuje partizane za streljanja, što znači da automatski opravdava nemačke zločine.Ne bi jadni Nmeci, duševni kakvi su bili prema Slovenima to radili, ali eto, zli partizani su ih naterali. Jedno šizofreno stanje u kojem se slave nedić i ljotić, nacističke podguzne muve najgore, a psuju i blate Tadića zato što ne ide glavom kroz zid i što "ne radi ništa" glede Kosova. To je ista ona bulumenta kojoj bi Sloba bio dobar da je ostvario sve što je navodno hteo da ostvari.Jad i beda.

Hoćeš da kažeš da se neko boji Srba?:hahaha:

Хоћу да кажем да имаш проблема са разумевањем написаног. Не знам како си и основну школу завршио ... и како ти нико до сада није објаснио значење познатих народних изрека... а мене мрзи...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back