Alekasandar3
Buduća legenda
- Poruka
- 35.716
Фантастична књига, требала би бити обавезна лектира у средњој.
u svakom WC-u!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako raspravljaš sa psihopatama daješ validnost njihovim suludim idejama.

Ako raspravljaš sa psihopatama daješ validnost njihovim suludim idejama.

Па овај лидер из СНП Збора је зилот (мој брат у Христу).
Само од зилота може да дође таква идеја о помирењу Срба, јер сви остали вуку само на своју воденицу.
Monomanijaci teže udruživanju.
Хунган на овом форуму има своју улогу у Драми савременог човечанства.

Обавештавам несрбе, србесагрешком и извесне сподобе
које дођоше на ову тему, да је септичка на другој теми....
отворио онај Ацо....па...уживајте....![]()
![]()
![]()

Сетимо се шта је један Јеша изјавио:
''Нас не плаши ни Љотићево перо, ни његов говорнички дар, ни његово знање. Нас страши његова истрајност, а изнад свега страши нас то што нас он рентгенизира и ми од њега не можемо ништа да сакријемо... Ако би Љотић дошао до израза, нама нема места бар за 50 година...'' Моша Пијаде

Pa i njeogiv gospodari Nemci su mu se smejali, a ako nisi u toku, mrtav je nekih 60ak godina, kao i njegove bolesne ideje. Samo se tako neki frikovi neispunjenih života bave tim izdajnikom.A ti se vratio iz jame? Kol'ko je duboka, jesi izmerio?![]()

Monomanijaci teže udruživanju.

А јеси ли чуо да су и бандити црвени а и бандити жути (тј.дежурни антисрби) одједном постали побожни... како читам постове све ми тонски одзвања
како се наглас моле :
НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА СЕ СРБИ СЛОЖЕ...![]()
НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА СЕ СРБИ СЛОЖЕ.....
НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА СЕ СРБИ СЛОЖЕ......
НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА СЕ СРБИ СЛОЖЕ.. .![]()

Ti bi da se slažeš sa skotinama koji su vodili srpske djake na streljanje!?
По истој оваквој накарадној логици ми смо криви што су нас бомбардовали 1999...
Српске ђаке су осудили на смрт ТВОЈИ ПАРТИЗАНСКИ КОМУЊАРЦИ-АНТИСРБИ који су свесно и намерно и ако су знали јер је објављено ДА ЋЕ ЗА СВАКОГ УБИЈЕНОГ НЕМЦА БИТИ УБИЈЕНО 100 СРБА - ИПАК УБИЛИ ОКУПАТОРЕ У ОКУПИРАНОЈ ЗЕМЉИ У КОЈОЈ СЕ ВОЈСКА РАСПАЛА - А ОНДА "ХРАБРО" ЗБРИСАЛИ У ШУМУ - а зашто стока злочиначка није остала па да се боре до СВОЈЕ смрти са Немцима, а???
Još samo da se izmire sa hitlerovcima .. možemo reći da su i oni indirektno bili antifašisti - doprinijeli su padu fašista ..I treba da se pomire pošto su bili na istoj strani - s okupatorom! Čudno je samo što ovdje još ima nekih koji ih i podržavaju.![]()
А јеси ли чуо да су и бандити црвени а и бандити жути (тј.дежурни антисрби) одједном постали побожни... како читам постове све ми тонски одзвања
како се наглас моле :
НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА СЕ СРБИ СЛОЖЕ...![]()
НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА СЕ СРБИ СЛОЖЕ.....
НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА СЕ СРБИ СЛОЖЕ......
НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА СЕ СРБИ СЛОЖЕ.. .![]()

По истој оваквој накарадној логици ми смо криви што су нас бомбардовали 1999...
Овим, у ствари правдаш Немце за злочине, и пропагираш слугерањство окупаторима.
Hoćeš da kažeš da se neko boji Srba?![]()