Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.220
Šta se zna.Korona jos uvijek postoji samo je oslabila kao i svaki drugi virus. Kako da neko odgovara kad ne mozes dokazati ko je odgovoran. O vakcinama se sve zna kao i dosad. Sve jasno ko dan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta se zna.Korona jos uvijek postoji samo je oslabila kao i svaki drugi virus. Kako da neko odgovara kad ne mozes dokazati ko je odgovoran. O vakcinama se sve zna kao i dosad. Sve jasno ko dan.
Dobro, i šta je poenta toga što neki ljudi lupaju gluposti o nečemu, o čemu nemaju pojma?Da nacrtam? Poenta je da ljudi lupaju gluposti o necemu o cemu nemaju pojma.
Ima u vakcinama još mnogo toga.U vakcinama je stavljen oslabljen virus koji izazave bolest i tako pokrene naš imunološki sistem, reakcija na vakcinu zavisi od opšteg zdravlja.
Napr?Ima u vakcinama još mnogo toga.
гов. компоненте које заувијек остају у вашој крви ни ћелијама, модификације
мајко моја, корумпиране организације, па коме вјеровати ако не њимаDa nisu vakcine bezbedne ne bi FDA, CDC, EMA,ALIMS odobrile upotrebu.
Dakle vakcine po vama nisu bile potrebne.мајко моја, корумпиране организације, па коме вјеровати ако не њима
треба ли да постављам какви скроз компромитовани и корумпрани људи раде у тим организацијама?
da, mrna vakcine postoje unazad sigurno vise od 10 godina pre covid19, vec je zbrzana njihova autorizacija za kovid19, a ranije nikad nisu za tih 10 i vise godina bile odobrene, jer su nesigurne i rizicneVakcine nisu zbrzane.
pa zasto nas onda dezinformises?Nije se čekalo odobrenje za I II i III fazu kliničkog ispitivanja.
vakcine nisu prosle sve faze klinickog ispitivanja, vi ste upravo zamorcici, na vama je izvrsen eksperiment, i sada tek vidimo rezultate, smrtnost i nezeljene efekte, te pojedine vlade kao poljska otkazuju porudzbine mrna vakcina, npr. fajzeru, koji ih tuziDa nisu vakcine bezbedne ne bi FDA, CDC, EMA,ALIMS odobrile upotrebu.
pa zasto nas onda dezinformises?
vakcine nisu prosle sve faze klinickog ispitivanja, vi ste upravo zamorcici, na vama je izvrsen eksperiment, i sada tek vidimo rezultate, smrtnost i nezeljene efekte, te pojedine vlade kao poljska otkazuju porudzbine mrna vakcina, npr. fajzeru, koji ih tuzi
ucene, pretnje itd, nista vise ne pomaze, narod se oslobodio straha kojim ste ga izmanipulisali, cak i drzave otkazuju porudzbine vakcina, ni tuzbe ne pomazu
Ko mi,ja sigurno ne.ucene, pretnje itd, nista vise ne pomaze, narod se oslobodio straha kojim ste ga izmanipulisali, cak i drzave otkazuju porudzbine vakcina, ni tuzbe ne pomazu
racunaj da naredne godine mi preuzimamo inicijativu, a onda tesko vama za vodjenje plandemije, odgovaracete pred sudom, samo da poljska dobije fajzera i prelomimo u nasu korist. onda krecu tuzbe protiv vas, na vise nivoa
ti si ocit primer damage control sluzbenika, pa u tom skladu cemo se odnositi prema tebi
Nema izvlačenja, ideš na sud.Ko mi,ja sigurno ne.
Hahaha.Nema izvlačenja, ideš na sud.
nemoj bolan ljude zezati..kad se zna da je virus, iz tijela slijepog misa, koji je bio u jedom obliku, tokom putovanja u covjekovo tijelo zbog klimatskih promjena uso u drugi oblik...Momak, da ti čika Teletabis objasni:
Virusi se kopiraju na ćelijama živih bića i jedino tamo se mogu promeniti.
Ako je neki virus bio jednog oblika u telu slepog miša, a potpuno drugačiji ušao u telo čoveka - onda je jedino mogao biti promenjen u nekoj laboratoriji.
Nisu to bakterije pa da postoje u prostoru - travi, zemlji, stenama, žbunju,...
pamatan covjek..ko sto vidis opet se vratio i sve ok..nije sve u parama..drugo, preko medija se serviralo da svi moraju biti vakcinisani od zdravstvenih radnka pa do drzavnih preduzeca..a danas svi ti ministri koji su u to vrijeme zagovoravali potpuno poricu i na kraju ispadne sve to bila ko u onoj djecijoj igri gluvih telefona gdje niko nije shvatio sta je prethodna osoba rekla i od od koga je to doslo...da se vratim na tu medijsku hajku..u vriijeme kovida se moglo reci ne i da ostanes na poziciji, a za to su dokaz radnici u uk NHS koji su ostali raditi od obicnih sestara pa do vecih funkcija..imam rodbinu i u kanadi, jedni jesu drugi nisu vakcinisani..u sustini kako se ko snaso..i ovi sto su vakcinisani nisu to uradili zbog tzv zastite sebe i drugih vec zbog posla..Ovo mora da ispisem na ovoj temi, u Kanadi sam upoznao u kraju jednog naseg coveka, inace diplomiranog elektroinzenjera sa sarajevskog univerziteta pre rata iz 1992. U medjuvremenu se desila korona a on ogorcen protivnik vakcina, zagovornik belosvetskih zavera itd. Posto je radio u jednoj gradskoj sluzbi odnosno drzavnom poslu a kanadske vlasti su uvele do ako se dobro secam 1.nov 2021 obavezu da se svi zaposleni u drzavnim preduzecima moraju vakcinisati sem oni sa medicinskim izuzetcima, pretilo mu je da izgubi odlican posao (posto je bio PEng - licencirani inzenjer, imao je preko 170 hiljada c$ ili preko 115 hiljada eura bruto plate, 6 nedelja placenog godisnjeg i jos gomilu drugih pogodnosti).
Zadnji put kad smo se videli peni on sa skoro ludackim besom kako oni njega nece naterati da se vakcinise, kako su njegove kolege ljigavi ljudi koji su se zarad posla vakcinisali itd. pa onda obrazlaze 5G mrezom (alo a on je elektroinzenjer). i pazi ovo, Bil GejC je odgovoran za sve jer on je prvo izmislio virus za kompjutere a onda antivirus za to te se obogatio pa je sad izmislio covid virus i vakcinu za to samo da se bezgranicno obogati i dobije kontrolu nad svetskim stanovnistvom preko nano-botova ubacenih u krvotok putem te vakcine. Ja tu ne izdrzah i prekinem ga "Bogoljube, jel se za.y.e.bavas? Ne? Jel si prepusio na marihuani?". Naljuti se jaran na mene i nikad vise ne stupismo u kontakt.
Cuo sm od nekih nasih zajednickih poznanika da je par dana pred istek ultimatuma sam dao otkaz, pokupio porodici i pobegao za Banja Luku u slobodu, ostavio nesto namestaja u iznajmljenom stanu, ostavio neplacene racune i rekao "Ko vas y.e.b.e". Stos je sto se posle 8-9 meseci ponovo pojavio u Kanadi, cuh od istih ljudi za to, pojavio u staroj firmi pokajnicki, cak im i turio ispod nosa laziranu bosansku potvrdu da je vakcinisan 3 puta. Sto ovi iz te firme nisu uvazili jer nisu ni oni Male Hijavate pa da veruju u dobre chike. Bogoljub je danas zaposlen u nekoj drugoj firmi, za 25% manje love, izbegava nase ljude jer se svima i.s.r.a.o kako smo mi budale a on jedini pametan.
Bogoljub je car, opet bije oko 100k, a ako prigusti neka dodje u Ameriku, 'bes kanadsku diktaturu, i komunjaru trudoa koji pleni racune cak, ovde je sloboda, ima nas BOGOLJUBA ovde koliko 'oces. Pa Kenedi Jr, nas predsednicki kandidat je kao Bogoljub, sta ti smrduckas lione?Cuo sm od nekih nasih zajednickih poznanika da je par dana pred istek ultimatuma sam dao otkaz, pokupio porodici i pobegao za Banja Luku u slobodu, ostavio nesto namestaja u iznajmljenom stanu, ostavio neplacene racune i rekao "Ko vas y.e.b.e". Stos je sto se posle 8-9 meseci ponovo pojavio u Kanadi, cuh od istih ljudi za to, pojavio u staroj firmi pokajnicki, cak im i turio ispod nosa laziranu bosansku potvrdu da je vakcinisan 3 puta. Sto ovi iz te firme nisu uvazili jer nisu ni oni Male Hijavate pa da veruju u dobre chike. Bogoljub je danas zaposlen u nekoj drugoj firmi, za 25% manje love, izbegava nase ljude jer se svima i.s.r.a.o kako smo mi budale a on jedini pametan.
Nije izgubio samo 25% plate, izgubio je skoro i godinu dana zivota u selidbama, s.y.e.bao je i decu u skoli i drustvu (zamisli kad se u 16-17 godina selis u drugu drzavu ciji jezik niti dobro znas a jos manje obicaje iako su ti roditelji odande, dolazis u totalno drugaciji skolski sistem itd). I na kraju njegove price vratio se jaran na "mesto zlocina", pokajnicki... dokazuje da je covek totalna budala i ljiga i da mu je trebalo skoro godinu dana da to ukapira. Ili da se do kraja drzao principa i nikad vise stupio nogom u fasisticku drzavu, pa da kazemo da je covek od ideala.pamatan covjek..ko sto vidis opet se vratio i sve ok..nije sve u parama..drugo, preko medija se serviralo da svi moraju biti vakcinisani od zdravstvenih radnka pa do drzavnih preduzeca..a danas svi ti ministri koji su u to vrijeme zagovoravali potpuno poricu i na kraju ispadne sve to bila ko u onoj djecijoj igri gluvih telefona gdje niko nije shvatio sta je prethodna osoba rekla i od od koga je to doslo...da se vratim na tu medijsku hajku..u vriijeme kovida se moglo reci ne i da ostanes na poziciji, a za to su dokaz radnici u uk NHS koji su ostali raditi od obicnih sestara pa do vecih funkcija..imam rodbinu i u kanadi, jedni jesu drugi nisu vakcinisani..u sustini kako se ko snaso..i ovi sto su vakcinisani nisu to uradili zbog tzv zastite sebe i drugih vec zbog posla..
ova tvoja prica nista nije dokazala..osim da je covjek izgubio 25% plate..pih..
Procitaj odgovor, hajde da verujemo da nije syebao sebe ali syebao je decu za po godinu dana skole. Ako si roditelj razmisli o tome..Bogoljub je car, opet bije oko 100k, a ako prigusti neka dodje u Ameriku, 'bes kanadsku diktaturu, i komunjaru trudoa koji pleni racune cak, ovde je sloboda, ima nas BOGOLJUBA ovde koliko 'oces. Pa Kenedi Jr, nas predsednicki kandidat je kao Bogoljub, sta ti smrduckas lione?
Nije izgubio samo 25% plate, izgubio je skoro i godinu dana zivota u selidbama, s.y.e.bao je i decu u skoli i drustvu (zamisli kad se u 16-17 godina selis u drugu drzavu ciji jezik niti dobro znas a jos manje obicaje iako su ti roditelji odande, dolazis u totalno drugaciji skolski sistem itd). I na kraju njegove price vratio se jaran na "mesto zlocina", pokajnicki... dokazuje da je covek totalna budala i ljiga i da mu je trebalo skoro godinu dana da to ukapira. Ili da se do kraja drzao principa i nikad vise stupio nogom u fasisticku drzavu, pa da kazemo da je covek od ideala.