Bad_Wolf
Elita
- Poruka
- 21.926
Goooooooooooooooomilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Khm... Pa, kako ste.
Khm... Pa, kako ste.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
plavušo, ti si učiteljica il nastavnica?
Goooooooooooooooomilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Khm... Pa, kako ste.
uh, uh...profanka....![]()
pa šta je sad....to je baš lepo....ja baš uživam da radim s decom....poblesavim i ja u tom njihovom pubertetu....hihiihihihihihi...
pa šta je sad....to je baš lepo....ja baš uživam da radim s decom....poblesavim i ja u tom njihovom pubertetu....hihiihihihihihi...
...a kao izasla si iz svog?![]()
niko nije ni rekao da nije lepo...ja bih profesorima dala orden za rad sa decom![]()
niko nije ni rekao da nije lepo...ja bih profesorima dala orden za rad sa decom![]()
...beneficirani radni staz....
obukla mini vunenu haljinicu jer imam novu simpatiju u firmi...i mislim da je jedno 10 god mladji....e kako me lepo gleda....![]()
Prvo, zdravo svima..obukla mini vunenu haljinicu jer imam novu simpatiju u firmi...i mislim da je jedno 10 god mladji....e kako me lepo gleda....![]()
Zdravo devojke
@Plavusa
A kakav tek autorutet, model, idol itd, dobar profesor ima kod dece...
Daj Boze da vas sto vise dobrih i pravih pedagoga...![]()
Koje boje je haljinica?
melirano tamno crveno, braon, krem pa jos ima i rupice....i vezuje se ispod grudi, veliki izrez pa mora majicica ispod....i duboke cizmice, braon, i guste carape..........pazi, kad je sastanak na parkingu svaki dan na kraju radnog vremena....
....ali, necemo da diramo piljetinu....mnogo je to mlado.....
![]()
...haljinicu boje lilaaaa.....
a pilence ima muzevnu facu, lepo bogami, gustu crnu talasastu kosu, srednje visine, pa onako temeljan, pun misica, doope prva liga....
....e sto bi to bilo lepo za hasnirati, samo da je stariji.....
![]()
...prosledi....