Centrifuga-forumsko upoznavanje....;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko te diro?
Da ga ja uškopim?:zelenko:
МА нико... Кукам како не подносим куповине по хипермаркетима, како се све зачас поједе и нестане и како никако да навучем количину довољну бар за 15 дана.
Ишла и данас по овом невремену, а Бејби уживала на пилатесу и још каже да је мени лакше. z:cry:

Sve mi je jasno....z:(( ako postoji stvar koju više mrzim od tih hiper-triper-pazara.....

Opa znači bejbika bila na pilatesu, a šta je to? ima nekakve veze sa piletinom?z:)z:p
Ондак разумеш мој очај а они ме још и зезају. z:cry:
Ијао што тај пилатес фино изгледа, ја га нисам пробала, али све неке мршаве цице са издуженим танким вратићима седе на некаквој лопти и изводе све неке елегантне покрете.
Касније сам причала са њима у свлачионици, а оне потпуно мокре...
Ја реко ви дошле мало да се опустите...
Ијао, немаш ти појма колико је тешко.
z:(

Ондак разумеш мој очај а они ме још и зезају. z:cry:
Ијао што тај пилатес фино изгледа, ја га нисам пробала, али све неке мршаве цице са издуженим танким вратићима седе на некаквој лопти и изводе све неке елегантне покрете.
Касније сам причала са њима у свлачионици, а оне потпуно мокре...
ЈА реко ви дошле мало да се опустите...
Ија, немаш ти појма колико је тешко.
z:(

ja ti kažem da je to teže od kupovine...z:mrgreen:

МА нико... Кукам како не подносим куповине по хипермаркетима, како се све зачас поједе и нестане и како никако да навучем количину довољну бар за 15 дана.
Ишла и данас по овом невремену, а Бејби уживала на пилатесу и још каже да је мени лакше. z:cry:

...ja ne volim nikakav shoping...z:hm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back