Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
У ствари, дам ти ауто, картицу и списак а ја уживам код куће.![]()
Nema sta, ti si hrabra osoba!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У ствари, дам ти ауто, картицу и списак а ја уживам код куће.![]()

Ја сам очајна домаћица.Nema sta, ti si hrabra osoba!![]()

Не, ја сам ЗАИСТА очајна.Poistovecujes se!![]()
![]()

Не, ја сам ЗАИСТА очајна.
Ја не знам кад се све пре поједе и куд оде она хемија, ко да је пијемо место јогурта.
![]()

A, hemija... hmmm![]()
![]()

Ниједна. Оне нису очајне већ размажене.koja si od one 4?

Reci, teto!![]()

Ниједна. Оне нису очајне већ размажене.![]()

МА нико... Кукам како не подносим куповине по хипермаркетима, како се све зачас поједе и нестане и како никако да навучем количину довољну бар за 15 дана.Ko te diro?
Da ga ja uškopim?![]()

Sve mi je jasno....МА нико... Кукам како не подносим куповине по хипермаркетима,
ako postoji stvar koju više mrzim od tih hiper-triper-pazara.....

Ондак разумеш мој очај а они ме још и зезају.Sve mi je jasno....ako postoji stvar koju više mrzim od tih hiper-triper-pazara.....
Opa znači bejbika bila na pilatesu, a šta je to? ima nekakve veze sa piletinom?![]()

Ондак разумеш мој очај а они ме још и зезају.
Ијао што тај пилатес фино изгледа, ја га нисам пробала, али све неке мршаве цице са издуженим танким вратићима седе на некаквој лопти и изводе све неке елегантне покрете.
Касније сам причала са њима у свлачионици, а оне потпуно мокре...
ЈА реко ви дошле мало да се опустите...
Ија, немаш ти појма колико је тешко.
![]()

Je l` se moze sa tim loptama tako sedeci u kupovinu? 
Ја бих се радије тамо знојила уз фину музику него се сударала са слуђеним народом. И да знаш да ћу да пробам. Досада сам само гледала са траке.ja ti kažem da je to teže od kupovine...![]()
МА нико... Кукам како не подносим куповине по хипермаркетима, како се све зачас поједе и нестане и како никако да навучем количину довољну бар за 15 дана.
Ишла и данас по овом невремену, а Бејби уживала на пилатесу и још каже да је мени лакше.![]()

bre, kakvi ljudi...niko ne voli da troši...![]()

Не ради се о томе уопште.bre, kakvi ljudi...niko ne voli da troši...![]()