Centrifuga-forumsko upoznavanje....;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ćao Šmiki....
razni pedagozi postoje....neki strožiji,neki ne....ali mislim da ipak sve zavisi od onog što nosiš u sebi...i koliko to što nosiš u sebi možeš da primeniš u radu sa decom...ako ne znaš,puko si kod klinaca....
imam sijaset primera strogih,ali omiljenih profesora....jer znaju kad i kako se treba opustiti sa decom i biti im prijatelj i oslonac,a ne samo profesor....
a opet ima ih koji nikad neće umeti da uspostave normalan kontakt ni na času ni van njega i ta osoba je po meni promašaj za prosvetu...

Da to si potpuno u pravu. Imam oba primera koja si navela u svom blizem okruzenju. Uciteljica moje cerke, izgubljen slucaj,. Sreca pa je sledece godine 5. razred. Toliko je los i slab pedagog da deca to osecaju. Moje dete kaze: "zao mi je uciteljice, nekako nista jadna ne ume, sva je rasejana, a samo vristi i vice na nas".
A drugi primer je cerkina profesorka klavira. Ova moja u nju ko u Boga gleda. Stroga, izricito zahteva red, rad, odgovornost, disciplinu...a sa duge strane, nekad razgovaraju kao da su drugarice, ili kao da joj je majka... posle javnih nastupa je ljubi i grli vise od mene...A opet dete oseca strasan autoritet...

Da to si potpuno u pravu. Imam oba primera koja si navela u svom blizem okruzenju. Uciteljica moje cerke, izgubljen slucaj,. Sreca pa je sledece godine 5. razred. Toliko je los i slab pedagog da deca to osecaju. Moje dete kaze: "zao mi je uciteljice, nekako nista jadna ne ume, sva je rasejana, a samo vristi i vice na nas".
A drugi primer je cerkina profesorka klavira. Ova moja u nju ko u Boga gleda. Stroga, izricito zahteva red, rad, odgovornost, disciplinu...a sa duge strane, nekad razgovaraju kao da su drugarice, ili kao da joj je majka... posle javnih nastupa je ljubi i grli vise od mene...A opet dete oseca strasan autoritet...

ubode ga u srž....:zskace:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back