neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
o falaa....i mi bi nekoga da izljubimo.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devojke drage lepe najlepse najzgodinije (sigurna sam da ce te se sve tu pronaci), ja vam zelim da lepo provedete ovaj najlepsi praznik zvani Bozic. I tako...rekoh da vas izljubim sada...nece me biti ovde neko vreme...![]()
...slikaj ga mobilnim da ne primeti pa nam posalji na PP![]()
Devojke drage lepe najlepse najzgodinije (sigurna sam da ce te se sve tu pronaci), ja vam zelim da lepo provedete ovaj najlepsi praznik zvani Bozic. I tako...rekoh da vas izljubim sada...nece me biti ovde neko vreme...![]()
ma nemate pojma kako sam ja stidljiva kod tih stvari....sva se smotam.....
![]()
ljubimo te jaaaaaaaaaaaakooooooooooo...
jel može u Taba????![]()
...u Harda
@neizreciva,pa iza nekog coseta ga okines...
ajd nafataj na kvarnjaka...budi druuuuuuuuug bwe...i mi dušu imamo...
ste me nasmejale....imam utisak kao da smo uhvatili petlitja i sad ga cherupamo....zajedno
![]()
ste me nasmejale....imam utisak kao da smo uhvatili petlitja i sad ga cherupamo....zajedno
![]()
ljubimo te jaaaaaaaaaaaakooooooooooo...
jel može u Taba????![]()
De nađe baštog namćora
![]()
deste...
...ko se upozno...
deste...
...ko se upozno...
ma kakvo upoznavanje, bavimo se cerupanjem pilitja.....![]()
ma kakvo upoznavanje, bavimo se cerupanjem pilitja.....![]()
Kako ja da pisem na ovoj temi kad sam se tek u clanio i jos nikoga nisam upoznao, a bas mi se pise? Mogu li da izmislim? Je l` se nece taj neko ljutiti ako izmislim da sam se sa njom upoznao?