Duskwood
Veoma poznat
- Poruka
- 10.428
Ni traga od novog stadiona u Kragujevcu za koji je Vučić tvrdio da će biti "najlepši u Srbiji"
Ko laze taj i krade
Ko laze taj i krade
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sve države su propale.@Тихи kad će tema "Propade Srbija!". Mislim imali smo sve teme o propasti Hrvatske, Njemačke, EU, SAD-a, samo nismo imali o propasti Srbije i Rusije. Pa mislim da je došlo krajnje vrijeme i za to.
Kao što je netko danas bio napisao ipak si ti veliki ekonomski stručnjak i prorok...![]()
Amerika duguje samoj sebi par triliona zilionaSve države su propale.
Nema koja nije dužna i u minusu.
Nije tu Srbija nikakav izuzetak.
Ma da je samo Amerika.Amerika duguje samoj sebi par triliona ziliona
ovde je lakoMa da je samo Amerika.
Svi su ukurcu
Pdrovde je lako
rešenje svih problema - VUČIĆ
eto vidiš
....al će da košta jbg....eto vidiš
znači mi još možemo da se izvučemo i da nam zavidi ceo svet po ko zna koji put
i 1914, i 1941 i 1944 i 1989 i 1999...
pakosno to do srži kad nekom ide...
Dođi kod nas u kupovinu. Mislim da su cijene niže nego kod vas. A pogotovo ako će kod vas još da poskupi.tek će da poskupi sve

Zašto to ne pravite kući?aj reci koliko sad kosta somun?
a kostao je 36 din
mogu ovako do sutra.
koji sladoled?Velimir Velja Ilić: Dok u Beogradu sladoled košta više nego prase u Čačku, neće nam biti bolje
Je li stvarno ovo istina? Sladoled u BG skuplji nego prase u Čačku?
Jes pa da me bacite u neku krašku jamu nedoklanog.Dođi kod nas u kupovinu. Mislim da su cijene niže nego kod vas. A pogotovo ako će kod vas još da poskupi.![]()
Preteruje Velja malo.Velimir Velja Ilić: Dok u Beogradu sladoled košta više nego prase u Čačku, neće nam biti bolje
Je li stvarno ovo istina? Sladoled u BG skuplji nego prase u Čačku?
Ih, pa kolko vaših dolazi kod nas na rad i u šoping svakodnevno, pa se nitko nije žalio da smo ga priklali. A i one koje jesmo vratili su se opet.Jes pa da me bacite u neku krašku jamu nedoklanog.
Hvala lepo imate sad Nepalce pa koljite njih

Što se mene tiče ijebite se komplet svi zajednoIh, pa kolko vaših dolazi kod nas na rad i u šoping svakodnevno, pa se nitko nije žalio da smo ga priklali. A i one koje jesmo vratili su se opet.![]()
Eto, ja hoću pomoći i što dobijem. Koji riječnik, koja nezahvalnost. Eto mogao si i gotovo natočiti i tu uštedjeti, ali ti nećeš...Što se mene tiče ijebite se komplet svi zajedno
Po kilu.Preteruje Velja malo.
....al ne mnogo.
Da ima prase za 4000 to ima i u Banatu
Nimalo me ne bi čudilo da ima i sladoled za 4000 u BG
FOEto, ja hoću pomoći i što dobijem. Koji riječnik, koja nezahvalnost. Eto mogao si i gotovo natočiti i tu uštedjeti, ali ti nećeš...