Cena pregleda dece kod dr Nestorovića

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Изгледа тако али ипак да чујем како је Нина то закључила.
Мораће то добро да поткрепи аргументима.
А ти тражиш аргумент умјесто етикете? Па ето ти га, класичан антиваксер и то онај непоправљиви! :lol:

А ти тражиш аргумент умјесто етикете? Па ето ти га, класичан антиваксер и то онај непоправљиви! :lol:
То су они окорели, што више верују својим очима него провереним изворима :mrgreen:

da li je i izjava Korona je smešna, slobodno idite u šoping u Milano istrgnuta iz konteksta
ne pitam da bi mi kao antivakser odgovorila da li je izjava ok ili nije.. vec da li je i ova izjava istrgnuta iz konteksta
Nino obrukala si se sada. Dotrcala si da postavis pitanje etiketirajuci, a ne umes da odgovoris vec pola sata na postavljeno pitanje.

"Zatrcali" ste se i to je tacno jer ne razlikujete profesionalni od politickog zivota.

Шта је у правном смислу таква изјава овјерена код нотара?

Посматрано са правне стране изјава оверена код нотара има тежину. Помогла би да започну процеси за организовану, нелегалну куповину гласова..

Не знам колико се кривични законик променио.. Раније је за разне злоупотребе у предизборним и изборним радњама била казна затвором од 3-5 година, колико ми се чини.

Овај податак знам јер сам читала законе, после једне изборне ноћи када су неке политичке странке покушале да ме купе. Могу да објасним и зашто су хтеле да ме купе..ако је то потребно.

То су они окорели, што више верују својим очима него провереним изворима :mrgreen:
То оно кад жену након проваљеног шврљања питаш: „Па побогу драга, јесмо ли дошли дотле да више вјерујеш својим очима него мени?!” :mrgreen:

Šta će lekar, dobar stručnjak, u politici?
Koji političar priča istinu?
Nije vazno sta ce, i sama sam protiv dok je neko radno angazovan a dobar strucnjak, ali to ne mora da ima i konkretno nema veze s njegovom lekarskom praksom i radom kao decjeg lekara.

Narocito sto je privatni, i narocito sto ljudi sami idu kod njega a hvale ga i dok je bio lekar u drzavnom.

Мењаш Нина тему јер схваташ да сте се затрчали.
Требала бих да ти не одговорим на ову тангенционалну трансакцију али пошто сам пристојна и дуго се знамо по добру с овог форума, уз коректну комуникацију, одговорићу ти.
Није истргнута из контекста али оно што знам је да се превише ствари дешавало у поздани да бисте ви као лаици могли да разумете.
Али изјава коју редовно помињеш о ванземаљцима јесте истргнута из контекста и то врло ружно.
Ипак се очекује да пре него што нешто поједемо, видимо шта једемо.

Узгред, зашто сам ја антиваксер?
prvo ne pominjem ja izjavu o vanzemaljcima i ostale njegove izjave vec to rade mediji i to vise medija ..konkretno se mogao ovaj tekst procitati u Blicu
ja jesam sa stanovišta medicine laik ali ipak razumem da politika i struka ne idu zajedno niti bih kao strucnjak zarad politike davala takvu izjavu
za antivakser sam pogrešno formulisala recenicu pa se izvinjavam..

То оно кад жену након проваљеног шврљања питаш: „Па побогу драга, јесмо ли дошли дотле да више вјерујеш својим очима него мени?!” :mrgreen:
Није то шврљање, то је лечење короне, часна пионирска :mrgreen:

Није то шврљање, то је лечење короне, часна пионирска :mrgreen:
Како сам глуп! Заборавих да су врхунски стручњаци установили да кад те цијепљени зарази, то те заправо цијепио! :dash:

Prevarant. Pa sad kad je pokazao ko je i šta je @dulesrbenda jel još misliš da je mesija koji će spasiti Srbiju?
Šta je konkretno pokazao?

A nešto što je sasvim konkretno izgleda ovako
ww.jpeg

Размишљаш док читаш/слушаш, дакле – антиваксер. Да сам новинар, додао бих још и контроверзна равноземљашица, да будем мало и родно сензитиван, и то је „на линији”. ;):lol:
srecom pa nisi novinar kao ni ja sto nisam ..znamo se sofija i ja jako dugo da bi ona bila ravnozemljašica :)

Nije vazno sta ce, i sama sam protiv dok je neko radno angazovan a dobar strucnjak, ali to ne mora da ima i konkretno nema veze s njegovom lekarskom praksom i radom kao decjeg lekara.

Narocito sto je privatni, i narocito sto ljudi sami idu kod njega a hvale ga i dok je bio lekar u drzavnom.
Знаш како Керки, има једна велика истина коју сам ја спознала тек после деценије рада што ми баш и није на част, а то је да би неко био добар лекар мора бити и добар човек.
Лош човек може да буде стручан и да има знање али због лошег карактера увек проклизава и пада на тесту хуманости. Тако да у коначници није добар лекар јер се огреши успут о пуно људи.
Овог Несторовића не би обичан свет толико хвалио да нема квалитет.
Било је пуно лекара у политици па никог није пратило толико одушевљење, ни хвала.
Можда још само покојног професора Зорана Станковића али у много блажој форми.
Иначе, памтићу заувек кад сам 2005. године обилазила манастире Коринта како ми је игуманија женског манастира Св. Јована рекла да ако хоћу да будем добар лекар, кад се већ нисам посветила Богу, морам да носим Бога у себи. Дивна мисао. И тако тачна.

prvo ne pominjem ja izjavu o vanzemaljcima i ostale njegove izjave vec to rade mediji i to vise medija ..konkretno se mogao ovaj tekst procitati u Blicu
ja jesam sa stanovišta medicine laik ali ipak razumem da politika i struka ne idu zajedno niti bih kao strucnjak zarad politike davala takvu izjavu
za antivakser sam pogrešno formulisala recenicu pa se izvinjavam..
Па пишу али чупају из контекста.
Погледај ту емисију и биће ти јасно да уопште не мисли то нити су то његове идеје.
Медији су данас ужасни.
Треба стално да буду тужени да би се поново научили професионализму јер ово данас што раде је језиво.

Знаш како Керки, има једна велика истина коју сам ја спознала тек после деценије рада што ми баш и није на част, а то је да би неко био добар лекар мора бити и добар човек.
Лош човек може да буде стручан и да има знање али због лошег карактера увек проклизава и пада на тесту хуманости. Тако да у коначници није добар лекар јер се огреши успут о пуно људи.
Овог Несторовића не би обичан свет толико хвалио да нема квалитет.

Било је пуно лекара у политици па никог није пратило толико одушевљење, ни хвала.
Можда још само покојног професора Зорана Станковића али у много блажој форми.
Иначе, памтићу заувек кад сам 2005. године обилазила манастире Коринта како ми је игуманија женског манастира Св. Јована рекла да ако хоћу да будем добар лекар, кад се већ нисам посветила Богу, морам да носим Бога у себи. Дивна мисао. И тако тачна.
I ja tako u dusi mislim, samo pokusavam da kazem da nije svaki dobar lekar i dobar covek ujedno i za politiku, iako ne sumnjam da ga mnogo ljudi s pravom voli jer je dobar i covek i lekar.

Jer biti dobar lekar znaci uneti i optimizam i smiriti pacijenta, a ne samo (dobro) leciti.

A politika apriori oduzima pacijentima dobrog lekara i strucnjaka.
Razdvojeno je.
Koliko sam propratila temu niko, ali NIKO, ne osporava njegovu stručnost ni vreme provedeno baveći se isključivo strukom.
Pa ako niko ne osporava njegovu strucnost, cemu onda ova zlonamerna tema o njegovim cenama? Zasto brkati ta dva?

I ja tako u dusi mislim, samo pokusavam da kazem da nije svaki dobar lekar i dobar covek ujedno i za politiku, iako ne sumnjam da ga mnogo ljudi s pravom voli jer je dobar i covek i lekar.

Jer biti dobar lekar znaci uneti i optimizam i smiriti pacijenta, a ne samo (dobro) leciti.

A politika apriori oduzima pacijentima dobrog lekara i strucnjaka.

Pa ako niko ne osporava njegovu strucnost, cemu onda ova zlonamerna tema o njegovim cenama? Zasto brkati ta dva?
Ваљда мисле да би требао да ради за џабе јер би на тај начин доказао да је добар и хуман.
Други не морају да раде за џабе јер су, разуме се, хумани али морају од нечег да живе. :lol:

Па добро, можда се заморио од медицине. Можда сад жели да се бави политиком. И то је у реду. Има право на то. А сигурно има још пуно добрих педијатара.

Посматрано са правне стране изјава оверена код нотара има тежину. Помогла би да започну процеси за организовану, нелегалну куповину гласова..
Има тежину. Ако се одштампа на уобичајеном 80-грамском папиру (80 грама по метру квадратном), тежина по листу А4 је око 5 грама, са све тонером, потписом и печатом. :mrgreen:

Можеш саставити и изјаву с подробним описом свог сусрета са ванземаљцима, нотар ће овјерити и то јер та овјера заправо значи да си пред њим лично потписала то што на папиру пише и ништа више од тога. Нотар заправо овјерава твој потпис, уопће не улази у то шта је написао у изјави, а камоли да ли је то истина.

Back