Cena pregleda dece kod dr Nestorovića

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ništa se ne ceka ..deca imaju svog decijeg lekara i roditelji a odvedu na pregled.ako treba neki specijalisticki pregled deca se šalju u odgovarajucu ustanovu i tu nema čekanja..nije to operacija kuka pa da si na listi i cekas..vec plumologija.u tiršovoj ce se dete odmah primiti ako ima akutni problem
U Srbiji ne postoje liste čekanja :mrgreen: Koliko ljudi znaš da su zadovoljni državnim zdravstvom?

Nestorović je bio zaista jedan od boljih dečjih pulmologa i mnogo dece se lečilo kod njega. Zato mi i nisu jasni takvi ljudi. Umesto da radiš ono što dobro znaš, ti odeš i glumiš političara. Nije on jedini i ova Grujičić nije bila loš dr, al vlass' je izgleda slađa, šta li je :mrgreen:
Mozda su i ti dobri doktori shvatili da dok su oni "dobri",oni losi kolo vode.
Protivnik sam mijesanja ljekara u politiku.
Ako si ljekar,budi to...politika ce te samljeti i ispljunuti,ma kakav bio.
Inace,ovo mi lici na klasicnu hajku protiv dr Nestorovica...kao samo kod njega skupi pregledi,i kao da neko nekog tjera da ide kod njega.
Zasto ne izbace sve cjenovnike,kod svih ljekara,pa da se uporedi?

Odličan je predavač bio. I ne sumnjam dobar lekar. Ovo sada je posledica nečega ....
Opalac 8000, bogami .
Laik sam, verujem da je stručan, savestan, dobar dijagnostičar i odličan lekar.

Ne dopadaju mi se nastupi u javnosti, izjave, previše opušteno ponašanje, smeškanje i kada nije smešno, prošireni kapilari na nosu...

Kao da je odlaskom u penziju okrenuo drugi list, daje sebi odušak za sve što je nekada bio...

Nismo saglasni da nam medicinski strucnjaci imaju po pet zanimanja.

Neka odabere svoje zanimanje i neka se istog drzi.
Nacelno govoreci, ljudi koji pilicare okolo izazivaju sumnju u iskrenost i strucnost.
Mozda i jesu strucni ali svakako nisu iskreni i za mnoge ljude je takva vrsta nepoverenja u slucaju lekara neprijatna.
Он има апсолутно право да се бави политиком. Ако могу учитељи тантре (као у Аргентини) да буду на челу државе, зашто не би могао и један медицински стручњак какав је др. Нестор да се бави политиком?

Он има апсолутно право да се бави политиком. Ако могу учитељи тантре (као у Аргентини) да буду на челу државе, зашто не би могао и један медицински стручњак какав је др. Нестор да се бави политиком?
Dr je bez tačke.
Ima pravo ali nešto puno ide postrance sa razmišljanjima.

A sudije tuzitelji sto se bave politikom to moze haha.To je katastrofa.

“Ukoliko roditelj odluči da leči dete kod Nestorovića, moraće da pozove njegovu privatnu ordinaciju, ali i da bude jako uporan, piše Nova.

Ko je vlasnik Nove? Pa da znamo ko “piše” tj. narucuje tekstove.

Evo ja cu platiti da ga doktor pregleda 😎

Dzukci laju na Novaka, a da nece na tamo nekog Nestorovica :)

Kakva steta sto ih sve nije povaljala vojska i policija 5.oktobra

Verovatno niste bili skoro kod lekara privatno.

Posle korone bukvalno otkidaju sa cenama.

Evo bel medic

https://www.belmedic.rs/cenovnik/pregledi-i-intervencije/

Pregled kod profesorke pulmologije 10.000, kod profesorke alergologije 12 hiljada i to bez alergo testova.

A testovi su 10 hiljada pa vi vidite.

Mozete kod Nestora za 11 ili u privatnu bolnicu za tri puta vise ako vam treba pulmolog i alergolog i testovi.

Nestor ima 3 specijalizacije pulmolog, alergolog i pedijatar.

Belmedic je od otvaranja imao skupe preglede. Jednom sam išla tamo i nikad više. Ako mi je potreban privatan lekar najčešće idem u Euromedic.

Ali..pošto ću najverovatnije morati da idem kod ortopeda koji mi je operisao koleno, pošto je on čuveni doktor i profesor.. cena njegovog pregleda je 10 000 dinara ( Atlas Opšta Bolnica ). Do nedavno je cena bila 8000 dinara.

Izvinjavam se na offtopicu.

Nestorović je verovatno bio odličan dečiji lekar..a sada se promenio. Mojoj komšinici je skoro pričao kako je alternativna medicina najbolja, pričao je o čajevima i travama, posle prešao na vanzemaljce i tako... Komšinica čiji stan gleda na njegovu ordinaciju vidi da on dugo priča i sa ostalim komšijama..

Što se politike tiče... Ne mogu da dokažem jer jedna druga komšinica možda ne bi želela da daje izjavu.. Ne želim ni da "rušim Sneška" forumašima koji ga ovde vole...

Moja skromna pamet ipak vidi da uopste nije naivan covek i da fino dozira sta i kada govori, kome se obraca i zasto tako da receno njemu licno pruza direktnu korist.

Problem je u tome sto on kao lekar ne treba da pada toliko nisko.
Nacelno, niko od nas ne treba zbog para da pada toliko nisko.
Kada budemo uljudili moral u pojedincu, uljudice se i drzava.
Ne slažem se da lekar mora da bude "gospodin čovek" u svim sverama života. Posao je posao, a resto...

Може свако да се бави политиком. Па Друг Лека је био абаџија, па био и министар и државник.
Зашто онда један доктор не би могао то исто?
Nije im smetao do sada sto se bavio politikom ali sad vrag odneo salu ako ne vucic bude nestor haha

“Ukoliko roditelj odluči da leči dete kod Nestorovića, moraće da pozove njegovu privatnu ordinaciju, ali i da bude jako uporan, piše Nova.

Ko je vlasnik Nove? Pa da znamo ko “piše” tj. narucuje tekstove.

Evo ja cu platiti da ga doktor pregleda 😎

Dzukci laju na Novaka, a da nece na tamo nekog Nestorovica :)

Kakva steta sto ih sve nije povaljala vojska i policija 5.oktobra
A to se ne pita , to je sveto pismo , nemoj slučajno da se zainteresuješ ko je finansijer tog medija, no no :nono3:
Anonimni stručnjaci za sve i svja.

A to se ne pita , to je sveto pismo , nemoj slučajno da se zainteresuješ ko je finansijer tog medija, no no :nono3:
Anonimni stručnjaci za sve i svja.
Vidi, hebe mi se za Nestorovica ali na muci se poznaju junaci.

Za vreme Covid diktature ljudi kao on, Novak i jedna mala manjina su pokazali muda i integritet.

Zohari se ne pitaju ko ih svakodnevno prska vitaminima iz aviona i plete mreze po nebu; a ja nema razloga da sumnjam da su vitamini u pitanju.

Ljudi k’o njih dvojica mi dodju samo kao litmus papir da detektujem srpske ustase :)

Цена као и код сваког стручњака.
Не видим ништа чудно у тих 8000 дин.
Шта више, јефтин је за знање и стручност коју има.
Код еминентнијих гинеколога сваки први преглед кошта 12000 дин.
А сваки следећи тек 8000 дин.
Професор Апостолски (неуролог) је наплаћивао 8000 дин. преглед још давне 2017. године.

Глуп текст.
Београдско приватно здравство чита и крсти се.
То су београдске цене.

Poslednja izmena:

Back