Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.862
А ти тражиш аргумент умјесто етикете? Па ето ти га, класичан антиваксер и то онај непоправљиви!Изгледа тако али ипак да чујем како је Нина то закључила.
Мораће то добро да поткрепи аргументима.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ти тражиш аргумент умјесто етикете? Па ето ти га, класичан антиваксер и то онај непоправљиви!Изгледа тако али ипак да чујем како је Нина то закључила.
Мораће то добро да поткрепи аргументима.
Dr.Oetker još uvek najboljiKorektno Dr. Nestor dere.
То су они окорели, што више верују својим очима него провереним изворимаА ти тражиш аргумент умјесто етикете? Па ето ти га, класичан антиваксер и то онај непоправљиви!![]()
Nino obrukala si se sada. Dotrcala si da postavis pitanje etiketirajuci, a ne umes da odgovoris vec pola sata na postavljeno pitanje.da li je i izjava Korona je smešna, slobodno idite u šoping u Milano istrgnuta iz konteksta
ne pitam da bi mi kao antivakser odgovorila da li je izjava ok ili nije.. vec da li je i ova izjava istrgnuta iz konteksta
Šta će lekar, dobar stručnjak, u politici?"Zatrcali" ste se i to je tacno jer ne razlikujete profesionalni od politickog zivota.
Шта је у правном смислу таква изјава овјерена код нотара?
То оно кад жену након проваљеног шврљања питаш: „Па побогу драга, јесмо ли дошли дотле да више вјерујеш својим очима него мени?!”То су они окорели, што више верују својим очима него провереним изворима![]()
Nije vazno sta ce, i sama sam protiv dok je neko radno angazovan a dobar strucnjak, ali to ne mora da ima i konkretno nema veze s njegovom lekarskom praksom i radom kao decjeg lekara.Šta će lekar, dobar stručnjak, u politici?
Koji političar priča istinu?
Zar nema novu životnu epizodu - političku.Nije vazno sta ce, i sama sam protiv, ali to ne mora da ima i konkretno nema veze s njegovom lekarskom praksom i radom kao decjeg lekara.
prvo ne pominjem ja izjavu o vanzemaljcima i ostale njegove izjave vec to rade mediji i to vise medija ..konkretno se mogao ovaj tekst procitati u BlicuМењаш Нина тему јер схваташ да сте се затрчали.
Требала бих да ти не одговорим на ову тангенционалну трансакцију али пошто сам пристојна и дуго се знамо по добру с овог форума, уз коректну комуникацију, одговорићу ти.
Није истргнута из контекста али оно што знам је да се превише ствари дешавало у поздани да бисте ви као лаици могли да разумете.
Али изјава коју редовно помињеш о ванземаљцима јесте истргнута из контекста и то врло ружно.
Ипак се очекује да пре него што нешто поједемо, видимо шта једемо.
Узгред, зашто сам ја антиваксер?
Није то шврљање, то је лечење короне, часна пионирскаТо оно кад жену након проваљеног шврљања питаш: „Па побогу драга, јесмо ли дошли дотле да више вјерујеш својим очима него мени?!”![]()
Ima, ali i pre toga bio je dobar i trazen lekar tako da to treba razdvojiti.Zar nema novu životnu epizodu - političku.
Како сам глуп! Заборавих да су врхунски стручњаци установили да кад те цијепљени зарази, то те заправо цијепио!Није то шврљање, то је лечење короне, часна пионирска![]()
Šta je konkretno pokazao?Prevarant. Pa sad kad je pokazao ko je i šta je @dulesrbenda jel još misliš da je mesija koji će spasiti Srbiju?
srecom pa nisi novinar kao ni ja sto nisam ..znamo se sofija i ja jako dugo da bi ona bila ravnozemljašicaРазмишљаш док читаш/слушаш, дакле – антиваксер. Да сам новинар, додао бих још и контроверзна равноземљашица, да будем мало и родно сензитиван, и то је „на линији”.![]()
Знаш како Керки, има једна велика истина коју сам ја спознала тек после деценије рада што ми баш и није на част, а то је да би неко био добар лекар мора бити и добар човек.Nije vazno sta ce, i sama sam protiv dok je neko radno angazovan a dobar strucnjak, ali to ne mora da ima i konkretno nema veze s njegovom lekarskom praksom i radom kao decjeg lekara.
Narocito sto je privatni, i narocito sto ljudi sami idu kod njega a hvale ga i dok je bio lekar u drzavnom.
Razdvojeno je.Ima, ali i pre toga bio je dobar i trazen lekar tako da to treba razdvojiti.
Па пишу али чупају из контекста.prvo ne pominjem ja izjavu o vanzemaljcima i ostale njegove izjave vec to rade mediji i to vise medija ..konkretno se mogao ovaj tekst procitati u Blicu
ja jesam sa stanovišta medicine laik ali ipak razumem da politika i struka ne idu zajedno niti bih kao strucnjak zarad politike davala takvu izjavu
za antivakser sam pogrešno formulisala recenicu pa se izvinjavam..
I ja tako u dusi mislim, samo pokusavam da kazem da nije svaki dobar lekar i dobar covek ujedno i za politiku, iako ne sumnjam da ga mnogo ljudi s pravom voli jer je dobar i covek i lekar.Знаш како Керки, има једна велика истина коју сам ја спознала тек после деценије рада што ми баш и није на част, а то је да би неко био добар лекар мора бити и добар човек.
Лош човек може да буде стручан и да има знање али због лошег карактера увек проклизава и пада на тесту хуманости. Тако да у коначници није добар лекар јер се огреши успут о пуно људи.
Овог Несторовића не би обичан свет толико хвалио да нема квалитет.
Било је пуно лекара у политици па никог није пратило толико одушевљење, ни хвала.
Можда још само покојног професора Зорана Станковића али у много блажој форми.
Иначе, памтићу заувек кад сам 2005. године обилазила манастире Коринта како ми је игуманија женског манастира Св. Јована рекла да ако хоћу да будем добар лекар, кад се већ нисам посветила Богу, морам да носим Бога у себи. Дивна мисао. И тако тачна.
Pa ako niko ne osporava njegovu strucnost, cemu onda ova zlonamerna tema o njegovim cenama? Zasto brkati ta dva?Razdvojeno je.
Koliko sam propratila temu niko, ali NIKO, ne osporava njegovu stručnost ni vreme provedeno baveći se isključivo strukom.
Ваљда мисле да би требао да ради за џабе јер би на тај начин доказао да је добар и хуман.I ja tako u dusi mislim, samo pokusavam da kazem da nije svaki dobar lekar i dobar covek ujedno i za politiku, iako ne sumnjam da ga mnogo ljudi s pravom voli jer je dobar i covek i lekar.
Jer biti dobar lekar znaci uneti i optimizam i smiriti pacijenta, a ne samo (dobro) leciti.
A politika apriori oduzima pacijentima dobrog lekara i strucnjaka.
Pa ako niko ne osporava njegovu strucnost, cemu onda ova zlonamerna tema o njegovim cenama? Zasto brkati ta dva?
Има тежину. Ако се одштампа на уобичајеном 80-грамском папиру (80 грама по метру квадратном), тежина по листу А4 је око 5 грама, са све тонером, потписом и печатом.Посматрано са правне стране изјава оверена код нотара има тежину. Помогла би да започну процеси за организовану, нелегалну куповину гласова..