- Poruka
- 52.169
E pa lako je tebi u toj selendri da pravis kucu, kad si plac kupio za 100 evra, il si ga nasledio od dede.Dodji u Beograd, pa da vidis posto su placevi..Skuplji plac od gradnje.
Živim u gradu a ne selu. Nisam pravio kuću. Živim u stanu. Život u BG me ne interesuje.
- - - - - - - - - -
Kada neko danas udje u brak i izrodi decu, gotovo je nemoguce da stvori bilo kakvu nekretninu.To je moglo nekad, kada su firme delile stanove i tada su se mnogi skucili.Da nije bilo onog socijalizma i drzavnih preduzeca, danas bi pola njih bilo na ulici.U danasnje vreme, kad se covek ozeni i izrodi decu, od svoje plate ni cestitih gaca ne moze na sebi imati, a kamo li da stvara kojekakve sobe i stanove.
Sto se tice zene, ako me voli, volece i ruzu vetrova u mom kraju.Ruza vetrova je inace veoma zdrava sredina i za odrastanje dece, jer je vazduh cist.A i komsiluk mi nikad bolji, groblje na samo 150 metara.Sve mirno, tiho..samo vetar piri.
Zavisi gdje čovjek živi, šta radi i koliki su mu prohtjevi.
- - - - - - - - - -
Pa danas se uglavnom niko i ne uzima iz ljubavi, vec samo zbog para i seksa.To treba svima da bude jasno.Ceo zivot je goli interes.Pogledaj samo koliko u proseku traju brakovi ovde.Na prste mozes da prebrojis one sto su ostali duze od 20 godina.
Kako ko.
- - - - - - - - - -
Zao mi je sto si stekao utisak koji serviraju nezadovoljne ambiciozne majke.
Nisi u pravu, jer dobri brakovi se ne objavljuju na netu, samo losi koji su u manjini.
Baš tako.
- - - - - - - - - -
Netrpeljivost najcesce i nastaje iz razloga sto je mali stan.Onaj hrce, onaj prdi, onaj bapce po tastaturi...I onda pocnemo da se mrzimo, jer niko nema svoju sobu u kojoj ce imati svoj mir i intimu.
Mene je u osnovnoj skoli bilo sramota da idem na rodjendane kod drugova, jer sam bio svestan da kod mene nemaju gde doci.U stanu od 18 kvadrata bez kupatila, po zidovima se penjala vlaga do plafona.Ja danas imam reumu u 35 godina.Jednog dana, mojoj deci ne bih pozeleo tako nesto.
Očito je da ti imaš nasljeđene steahove. I da ih projektuješ i na budući život.
- - - - - - - - - -
Znaci nikad. Netrpeljivost nastaje zbog neostvarenih ambicija zena.
- - - - - - - - - -
Mozes u vilu da je uselis ona je videla ostrvo u tihom okeanu i ako ga ne bude imala bices najgori.
Ona koja te voli zbog tebe , nece traziti vise nego sto mozes, a deca ce misliti ono sto ona kaze.
Ne mogu ponovo da ti dam reputaciju. Slažem se.

ne mogu da ih slusam vise kako kukumaucu a sve bi Bred Pita....nisu nimalo realne...