Čemu uči Islam?

Islam nas uci da proizvod halucinativnih opsena s jedne, i drzavotvorne politike jednog genijalnog pustinjskog razbojnika s druge strane, u socijalnom ambijentu u kome se trazio orijentalni odgovor na izazove helenizovanog hriscanstva, veoma lako moze da se transformise u kolektivnu psihozu ustremljenu da postane globalna dominacija. Autenticni islam, kao i svaka ideologija sa totalitarnim pretenzijama, je vanredno stanje uma ad infinitum.
Odlican opis vredan reputacije ali nazalost forum ima zaista neobican nacin dodele istih tako da ne dozvoljava.

Poslednja izmena od moderatora:
Niti mi je cilj da se takmicim niti dokazujem. Ako zeli neko da cita, neka cita. Ako ne zeli, **** OFF AND GET A LIFE!

a sta ti jest cilj...naime, postavljanje hrpe iskopiranih tekstova prije se moze podvest pod ometanje normalnog
rada foruma nego pod...vodjenje teme...ili pod bezobzirnu propagandu...
+ kao i uvijek; sustina forumske aktivnosti jest da podijelimo vlasitita iskustva i misljenja
po potrebi potkrijepljena citatima s izvorima, a ne u tome da bjesomucno
kopiramo...
postavlja se pitanje zasto to radis...nedostatak...bozanskog nadahnuca?
nemogucnost da samostalno izneses to sto zelis; temu koju si otvorio?
i cemu psovke...pa jos na...engleskom...valjda to moze i na...materinjem pobogu? :lol:

Sinoc bese emisija o najvecoj dzamiji i stvarno izgleda dobro , samo na tepihe je potroseno 8 miliona ...

Imaju poseban VIP ulaz u dzamiju .

Zasto poseban ulaz kada smo pred Bogom svi jednaki ?

Jedino ako je u Mekki, u dzamije se nikada ne ulaze mnogo jer je hadisima zabranjeno pretjerivanje sa ukrasavanjem a jedan od predznaka Sudnjeg dana ce biti kada dzamije bude pretjerano ukrasavane. To za VIP ulaz ne mogu da povjerujem, moraces mi dati link sa tom informacijom jer to nema veze s mozgom. Ako su gdje ljudi isti onda su to u Islamu.

dumb.gif

Postavljacu tekstove koje ce normalne i kulturne osobe bez obzira na vjersku pripadnost procitati... Sto znaci da mozes od odleprsas.

Postavljacu tekstove koje ce normalne i kulturne osobe bez obzira na vjersku pripadnost procitati... Sto znaci da mozes od odleprsas.

dakle, za sada "islam nas uci":
- kopi pejstu...
- flodovanju propagandnim tekstovima...(na krsti...kaznjivo, koliko se sjecam...)
- mijenjanju sadrzaja tudjih postova (takodjer, na krsti...kaznjivo...)
- vrijedjanju sugovornika koji ti ne odgovaraju...iz bijesa i nemoci?

zanimljiva ta tvoja verzija...islama...:lol:

Jedino ako je u Mekki, u dzamije se nikada ne ulaze mnogo jer je hadisima zabranjeno pretjerivanje sa ukrasavanjem a jedan od predznaka Sudnjeg dana ce biti kada dzamije bude pretjerano ukrasavane. To za VIP ulaz ne mogu da povjerujem, moraces mi dati link sa tom informacijom jer to nema veze s mozgom. Ako su gdje ljudi isti onda su to u Islamu.

Ova dzamija je ukrasena ,boli glava ' :)

Nemam link , krivo mi je sto nisam odgledala celu emisiju bas me zanimalo. Mustafa Jusufspahic je govorio o tome

fighter vs 9/11

Kada je rec o Zakir Naik-u on je veoma jasno rekao da podrzava lik i delo Bin Laden -a tako da je svako dodatno objasnjenje suvisno.

Ovom porukom izlazim iz dalje rasprave.

Uraghan

Kada je rec o Zakir Naik-u on je veoma jasno rekao da podrzava lik i delo Bin Laden -a tako da je svako dodatno objasnjenje suvisno.

Ovom porukom izlazim iz dalje rasprave.[/QUOTE]

Zakir Naik je rekao: "Ne znam da li je ono sto radi Bin Laden dzihad ali ako to radi za Islam, ja sam za njega (kao i 1.5 milijarda ljudi na svijetu). SVAKO KO TERORISE TERORISTE JE MUSLIMAN! I SVAKI MUSLIMAN BI TREBAO BITI TERORISTA!" I ja, kao i svaki musliman, ce se sloziti sa ovim.
Moja istrazivanja su pokazala da on nije ni srusio WTC (on je navodno bivsi clan "CIA-e" - Tim Osman) jer je 9/11 planiran citavu deceniju (ovo vec nije tesko dokazati).
Ali ovo i dalje ne mijenja nista oko tvrdnje da svako ko se bori za Islam, u ime Allah s.w.t., po Allahovim s.w.t. zakonima, zvali ga vi terorista ili ne, je musliman. Ja sam licno bih ubio na taj nacin (to nije ubijestvo iz bijesa, vec pravde).
Trazeni klipovi:

Niti mi je cilj da se takmicim niti dokazujem.

ok, odmori onda malo..

Ako zeli neko da cita, neka cita. Ako ne zeli, **** OFF AND GET A LIFE!

ok, valjda kapiras da neko da zeli to da cita da bi nashao to sto kopiras sa drugog mesta da hoce
ili glumatash ovde nekog misionara rofl

uostalom mi hocemo da citamo
ali el imas ti neki problem tu pa da ti islamolozi odgovore
rofl

svako moze nakopira gomilu sra.njina about anything
nemash ni uchtivosti enough da ta stvaish u kvotes i navedesh izvor nego
shush mush da nabacash tekst
shto sarenije to budali draze LMAO
LMHO

Zakir Naik je rekao: "Ne znam da li je ono sto radi Bin Laden dzihad ali ako to radi za Islam, ja sam za njega (kao i 1.5 milijarda ljudi na svijetu). SVAKO KO TERORISE TERORISTE JE MUSLIMAN! I SVAKI MUSLIMAN BI TREBAO BITI TERORISTA!" I ja, kao i svaki musliman, ce se sloziti sa ovim.
Moja istrazivanja su pokazala da on nije ni srusio WTC (on je navodno bivsi clan "CIA-e" - Tim Osman) jer je 9/11 planiran citavu deceniju (ovo vec nije tesko dokazati).
Ali ovo i dalje ne mijenja nista oko tvrdnje da svako ko se bori za Islam, u ime Allah s.w.t., po Allahovim s.w.t. zakonima, zvali ga vi terorista ili ne, je musliman. Ja sam licno bih ubio na taj nacin (to nije ubijestvo iz bijesa, vec pravde).
Trazeni klipovi:

Naravno, jer si muslimanski teroristicki taliban, sto si upravo i dokazao.

Ovo je snimka uništenja Bude iz Bamijana, provincije u Avganistanu.
Statua je pre kompletnog uništenja već bila teško oštećena, jer je ukonjeno skoro kompletno lice Bude i teško su oštećene ruke Bude.

Buda je uništen za vreme Talibanske kontrole pomenute provincije u Avganistanu.

Ono što mene interesira su odgovori na dva pitanja:

1. Zašto je uništena statua koja nije imala lice, koja nije imala vernike nigde u svojoj okolini koji su se istoj statui klanjali ?
2. Zar su pripadnici Islama toliko u svojoj veri slabi da se boje statue koja pripada drugoj religiji i koja nema više nikakvu funkciju osim istorijske i umetničke, jer niti u toj oblasti ima Budista niti se datoj statui klanjaju pripadnici Islama ?

Poslednja izmena:

Učeći nas o Islamu, objasni nama na šta se prilikom učenja pozivaš:

1. Na Kuran
2. Na Hadise
3. Na Kuran i Hadise

Back