Broj nije bitan nego pravo ispovedanje vere.
Moze biti i 10.milijardi ako su ubice, samoubice, pljackasi,silovatelji bezumnici, nema spasenja .
Bog gleda cisto srce.
u kojoj mi to krstjanskoj zemlji ubijamo pljackamo silujemo,vodimo ratove itd
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze biti i 10.milijardi ako su ubice, samoubice, pljackasi,silovatelji bezumnici, nema spasenja .
Bog gleda cisto srce.
pa tu koju pricas
Bog gleda cisto srce.
Ja sam rekao uopsteno za sve.
Ne bukvalno za vas.
Ali kada si kod toga, onda seti se samo najezde osmaliskoga carstva.
Seti se bombasa samoubica.
A da ti ne pisem kako prolaze hriscani u muslimanskim zemljama.
Napredovao si... Citiras i hadise:
"Zaista Allah ne gleda u vaša tijela i izgled, nego gleda u vaša srca" (hadis)
Da li ja citiram hadise, ili su hadisi i ostalo uzeti iz Judeizma i Hriscanstva ???
Ja sam rekao uopsteno za sve.
Ne bukvalno za vas.
Ali kada si kod toga, onda seti se samo najezde osmaliskoga carstva.
Seti se bombasa samoubica.
citaj malo svjetsku istoriju a ne Srpsku,i razne mitove o nabijanju na kolac,kosovske bitke,da im je lose u tim zemlama kako ti mislis nebi ni postojali,bolje im je nego sto mislis ,ali uvjek nekome nesto ne pase
Aha... Odlicno. Dakle shvatas da su ucenja Muhammeda s.a.w.s. i prethodnih poslanika ista? Oooo... Napredovao si vise nego sto sam mislio... Ajmo da vidimo, koliko si sura naucio?
A sada ozbiljno... Ovo je za plakati kakvih ljudi ima...
"Kako oni ne razmisle o Kur'anu, ili su im na srcima katanci?" (Muhammed, 24.)
"U tome je zaista pouka za onoga ko srce ima, ili ko sluša, a priseban je!" (Kaf, 37.)
Bokystamy... Pogledaj sebi potpis. Mene bi na tvom mjestu bilo sramota! S pominjes Judaizam? Jesi li ikada citao Talmud? Ako jesi, onda si jadniji nego sto sam mislio.
Osim sto placaju beznacajnu dziziju... KAKO?
To sto su ista, jeste maska za ljude koji nemaju mozga.
A najgore je sto se primamljivo u tu pricu mesa i Isus Hrist ,samo na obradjen nacin.
Sta je sa mojim potpisom?
Mozes potpisati sta zelis?
Ja se u tvoj ne mesam.
A sto se talmuda tice ,nisam ga citao.
f[QUOTE:ighter vs 9/11;17132656]Interesantno da ima vise kazivanja o Isusu u Islamu nego li u evandjeljima.
A isto kao ti su razmisljali i Jevreji kada im je dosao Poslanik Isaa a.s.! Nisu vjerovali! Isli su do te mjere da su hjteli da ga razapnu i provjere je li Mesih! Cisto zbog nevjerstva! POKVAREN NAROD! (pise u Bibliji) E ni vi niste bolji... Vodite se istom logikom kao oni!
I UVIJEK KADA BI DOLAZIO NOVI POSLANIK, NEVJERNICI SU TAKO REAGOVALI! Samo eto, ti nisi ni birao vec te od rodjenja tako uce.
Nisam ni obracao paznju na taj potpis .Znam kada si postavio i zbog cega postavio potpis. Samo nisam mogao da vjerujem da jos uvijek isto razmisljas.
Vi i da ga procitate, vi ne bi promijenili misljenje.

Kroz vene vam tece Turska krv ,na tv u turske serije ,predsjednik prima turske delegacije,nemam reci
Svaki musliman treba biti terorista... ovo su reci Zakir Naik -a.

Čemu uči Islam?
Islam nas uci da proizvod halucinativnih opsena s jedne, i drzavotvorne politike jednog genijalnog pustinjskog razbojnika s druge strane, u socijalnom ambijentu u kome se trazio orijentalni odgovor na izazove helenizovanog hriscanstva, veoma lako moze da se transformise u kolektivnu psihozu ustremljenu da postane globalna dominacija.
Autenticni islam je vanredno stanje uma ad infinitum.

Islam nas uci da proizvod halucinativnih opsena s jedne, i drzavotvorne politike jednog genijalnog pustinjskog razbojnika s druge strane, u socijalnom ambijentu u kome se trazio orijentalni odgovor na izazove helenizovanog hriscanstva, veoma lako moze da se transformise u kolektivnu psihozu ustremljenu da postane globalna dominacija. Autenticni islam, kao i svaka ideologija sa totalitarnim pretenzijama, je vanredno stanje uma ad infinitum.

nema veze; ponovicu...obraz za veceru...ni jezika, ni kulture...
samo izmisljena "nacija"...najmladja na svijetu...koju samo agresivna religija i krvava proslost iz koje je iznikla koliko toliko drzi na okupu...: )))
i mojne da je neko briso dok ne..ubrishete...dosjetke iz kasabe
ovih zelembatja koje po svemu sto je slavensko i srpsko...
ukljucujuci i patnju tog naroda...od kog jesu nastali pljuju...
e, tome nas je islam naucio...da obraz ne vrijedi nista...pojedinima... : )))

@Uraghan... Poslije svega sto je rekao bilo je BUT... Ne izvlaci iz kontexta... Nemoj biti bas toliko glup...
@ZloTvor - po obicaju neinteligentno.
@coachenko - na prvi pogled vrijedno citanja, a onda ispade najgluplji komentar na temi.
E sad, ako ste zavrsili sa pljuvanjem, postavicu za ljude koji zele nesto da nauce (a to ovi koji su se do sada javljali nisu).
Sto vise komentarisete na islamske teme na taj nacin, to drugima koji objektivno sa strane posmatraju dokazujete da imate nesto protiv Islama ali sto je vaznije je da je ta mrznja zapravo nemogucnost prihvatanja Istine i svega onoga sto se krsi sa vasim ubjedjenjima. A ne morate sto se mene tice, sami sebi skodite.

e, aj...
al ovaj put daj nesto sto si sam...smislio ili barem prepricao...
recimo pokazi nam svoju...vashu...tapiju na istinu...
+ copy-paste nikad nece bit...moderan...: )))