Čemu služi vojna parada?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
42.248
Ovih dana na ulicama Beograda, mislim na Novi Beograd, postoje do sada najveće blokade! Blokaderi u obliku vojske premeštaju svoja vozila ili samo vežbaju, i zbog toga su zatvorene ulica Bulevar Nikole Tesle, a jedno vreme i Mihajla pupina u 1 smeru, i sve okolne ulice, tako damje jutros kolona vozila bila od opštine do ušća, preko mosta pa sve do Doma omladine, uglavnom su svi stajali u pravcu prema Novom beogradu.

Kad sam se vraćala zabeležila sam kod yu biznis centra na semaforu kako izgleda prašina koja se digla i kako izgleda asfalt koji je skoro bio i menjan !

Video je ovde gde se vidi prašina na ulici
https://vimeo.com/1117907349?share=copy

Fotka asfalta koji je samleven i čije čestice se dižu ulicama
IMG_20250911_142951.jpg

Čemu inače služi ova parada? 🙃

Jedno jutro pre par dana se avion zaleteo u niskom letu, puklo je, deca se probudila u strahu šta se dešava.. helikopteri nadleću, danas tenkovi se kreću, a prašina kao u rudniku da smo.

Značaj?

Ovih dana na ulicama Beograda, mislim na Novi Beograd, postoje do sada najveće blokade! Blokaderi u obliku vojske premeštaju svoja vozila ili samo vežbaju, i zbog toga su zatvorene ulica Bulevar Nikole Tesle, a jedno vreme i Mihajla pupina u 1 smeru, i sve okolne ulice, tako damje jutros kolona vozila bila od opštine do ušća, preko mosta pa sve do Doma omladine, uglavnom su svi stajali u pravcu prema Novom beogradu.

Kad sam se vraćala zabeležila sam kod yu biznis centra na semaforu kako izgleda prašina koja se digla i kako izgleda asfalt koji je skoro bio i menjan !

Video je ovde gde se vidi prašina na ulici
https://vimeo.com/1117907349?share=copy

Fotka asfalta koji je samleven i čije čestice se dižu ulicama
Pogledajte prilog 1783115

Čemu inače služi ova parada? 🙃

Jedno jutro pre par dana se avion zaleteo u niskom letu, puklo je, deca se probudila u strahu šta se dešava.. helikopteri nadleću, danas tenkovi se kreću, a prašina kao u rudniku da smo.

Značaj?
pravi se posao za režimske firme da menjaju asfalt po naduvanim cenama ..a i pokušaj zastrašivanja protestanata možda...ko će da pogodi šta se dešava u ludoj glavi jednog diktatora?

Čemu služi vojna parada​

kad su u pitanju kinezi - to je zapravo bio shopping
kinezi su stavili u izlog sta ima da se kupi

kad je u pitanju Srbija, u pitanju je sta ko misli, a kod nas se ne zna ni ko šta radi, a kamoli sta ko misli, ako uopšte misli,

bio bi mi krindz da ovako mala zemlja nesto vojno paradira pogotovo u ovakvim okolnostima

Čemu služi vojna parada​

kad su u pitanju kinezi - to je zapravo bio shopping
kinezi su stavili u izlog sta ima da se kupi

kad je u pitanju Srbija, u pitanju je sta ko misli, a kod nas se ne zna ni ko šta radi, a kamoli sta ko misli, ako uopšte misli,

bio bi mi krindz da ovako mala zemlja nesto vojno paradira pogotovo u ovakvim okolnostima
Pa jeste krindž. I zagađenje vazduha.

Back