bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
pa da, nas razum se crpe od njiega, a da toga nismo svesni :>PHm... jadan...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da, nas razum se crpe od njiega, a da toga nismo svesni :>PHm... jadan...
Jedino što je danas skoro pa svaki agendaš(političar) antihrist...Hoće. Deo agende je...
Hm. Razum je zbir posledica... Niko od nas se nije rodio sa razumom.pa da, nas razum se crpe od njiega, a da toga nismo svesni :>P
Rodili smo se sa razumom, ali bez identiteta.Hm. Razum je zbir posledica... Niko od nas se nije rodio sa razumom.
Možda. Hm. Mada nema razuma bez identiteta.Rodili smo se sa razumom, ali bez identiteta.
gde nema. Stavi neku bebu bilo gde, bice ono u sta je vaspitaju.Možda. Hm. Mada nema razuma bez identiteta.
.
Rodili smo se sa šifrom..šifrom od posledica pre nas. DnK
Možda. Jer duhovni deo je dokazan kao i greh...greh je ubeđenje, nije činjenica...
Pa nema. Razum se postiže tim vaspitanjem, obrazovanjem i pronalaženjem sebe kroz bistvovanje-život.gde nema. Stavi neku bebu bilo gde, bice ono u sta je vaspitaju.
DNK? Materijalista? O grehovima, otom potom...
ne moze se nikako dokazati, posto bebe ne umeju da govore. Ni psihijatri ne mogu nista dijagnostikovati ako te neko ne nakiti ili sam ne kazes....Um ima beba. Razum nema novorođenče.
Ima um. Zadovoljava potrebe i nadograđuje i izgradjuje ga vremenom u razum, ali koliko ima tereta do rođenja pa i samog začeća to verovatno nikad sa sigurnošću nećemo znati...ne moze se nikako dokazati, posto bebe ne umeju da govore. Ni psihijatri ne mogu nista dijagnostikovati ako te neko ne nakiti ili sam ne kazes....
Ma pazi, logicno, razum je jedino sa cim se radjas. Jer da ga nema, ne bi bilo sta da se dientifikuje sa cim...Ima um. Zadovoljava potrebe i nadograđuje i izgradjuje ga vremenom u razum, ali koliko ima tereta do rođenja pa i samog začeća to verovatno nikad sa sigurnošću nećemo znati...
Posebno neke mogućnosti istog. Fotografsko pamćenje, mogućnost više/niže inteligencije, ili pak emocionalna (ne)stabilnost...
I ta sva identifikacija je postavka pre nastanka (pojedinca)...Ma pazi, logicno, razum je jedino sa cim se radjas. Jer da ga nema, ne bi bilo sta da se dientifikuje sa cim...
Aj umij se ladnom vodom pa idemo iz pocetkaPa ne znam, sad si ko aeternum :>P
Jel ti uopste znas sta si rekao? Da verujes da neki ne promasuju :>PAj umij se ladnom vodom pa idemo iz pocetka
Ja te pitam ko je jos osim JS dao prognoze o kraju ?Jel ti uopste znas sta si rekao? Da verujes da neki ne promasuju :>P
To je bar lako izguglati. Prvi je Papa predvideo za 1000ad. A tu nakon 2000 bilo je nekoliko pravoslavnih staraca...Ja te pitam ko je jos osim JS dao prognoze o kraju ?
Ti si rekao da ih jos dosta ima pa daj primere bar dvojice ?
Drugi se ne bave bas BiblijomJa te pitam ko je jos osim JS dao prognoze o kraju ?
Ti si rekao da ih jos dosta ima pa daj primere bar dvojice ?

Da ne guglam hvala ti.To je bar lako izguglati. Prvi je Papa predvideo za 1000ad. A tu nakon 2000 bilo je nekoliko pravoslavnih staraca...
A u bibliji je precizirano kad....ili nijeDrugi se ne bave bas Biblijom![]()

Ocigledno je bar da, nista od kraja sveta, osim ako ne bude nuklearni holokaust.Znaci papa prvi laze a zna se ko laze taj i krade
Nema datuma ako to mislis...Da ne guglam hvala ti.
Znaci papa prvi laze a zna se ko laze taj i krade
A u bibliji je precizirano kad....ili nije![]()
Od 1914. pa do 200000000te?Nema datuma ako to mislis...
Postoji sta se moze izracunati kao to da poslednji dani pocinju 1914
i postoje znaci po kojima znamo kada ce se nesto desiti a ne datum...
ne moze taj period dugo da traje tako daOd 1914. pa do 200000000te?
Koliko dugo?ne moze taj period dugo da traje tako da
Jos malo...Koliko dugo?
To govore vec preko 2000 godina. Rekao bih da nije jos malo...Jos malo...