- Poruka
- 89.439
A eno, postavila sam citate na temi. Ti ne smeš ni da ih pogledaš,Istina je jedna
to se samo u tvojoj glavi razlikuje
a kamo li da ih prokomentarišeš.
Sve se razlikuje od sadašnjeg tumačenja vodećeg tela.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A eno, postavila sam citate na temi. Ti ne smeš ni da ih pogledaš,Istina je jedna
to se samo u tvojoj glavi razlikuje
Šta misliš, da li je loše prošao Raterford, zato što je obmanjivao tolikievo i ovo je proreceno i ispunjeno
kakvi ce ljudi postati u poslednjim danima
Kako da se ne rugaš tome što je Raterford video u osnivanju radničkihevo proreceno je da ce se ljudi i rugati prorocanstvima ali vidimo i kako ce proci

oni kojim je dato da vide buduće oni neće to govoriti, inače im ne bi bilo dato.A ovo znaj: u poslednjim danima nastaće naročito teška vremena
opet isto, pošto su uspostavili sistem koji generiše sebične, pohlepne... onda kao proriču.. da podsetim kamata je osnova problema koju su uveli jevreji! - a to baš neće da kažu!Jer ljudi će postati sebični, pohlepni za novcem, hvalisavi, oholi, hulnici, neposlušni roditeljima, nezahvalni, neverni,
Ja uopšte ne pitam gde je obećanje njegovog drugog dolaska.2 Pertrova 3
3 znajući pre svega da će se u poslednje dane pojaviti se rugači koji će živeti po svojim strastima
4 i govoriti: "Gde je obećanje pojavljenja njegova?; jer od kad oci pomreše, sve stoji kao od početka stvorenja."
5 Oni hoće da neznaju da su nebesa još pre, rečju Božjom, postajala kao i zemlja izvučena iz vode i sastavljena s vodom,
6 i da po tome tadašnji svet bi vodom potopljen i pogibe;
7 dočim su sadašnja nebesa i zemlja tom istom Rečju zadržana, i čuvaju se za oganj, za dan suđenja i pogibli bezdušnih ljudi.
i ja mogu sad da napišem knjigu kako sam 2001. predvideo da će se radikali pocepati i da će frakcija koju predvodi Vučić doći na vlast 2012. i zavesti jednoumlje kakvo se ne pamti od Tita naovamo...drugim rečima nema dokaza da je to predviđanje u knjizi koju citiraš napravljeno pre događaja a ne posleOko 200 godina pre osvajanja Vavilona, BogJehova je preko Isaije do detalja prorekao šta će se desiti Isaija 44:27–45:2
Kir će osvojiti Vavilon Vrata grada će biti ostavljena otvorena
Presušiće reka Eufrat, deo glavnog odbrambenog sistema grada
sve do detalja je ispunjeno
Dosta ranije, 607. pre n. e., Vavilonci su razorili Jerusalim, a većinu preživelih odveli u zarobljeništvo. Koliko dugo će biti u zarobljeništvu? Bog je rekao: „Kad se navrši sedamdeset godina, pozvaću na odgovornost kralja Vavilona i onaj narod [...] i pretvoriću je [vavilonsku zemlju] u večnu pustoš“ Jeremija 25:12.
Kao što je već rečeno, Kir je osvojio Vavilon 539. pre n. e. Ubrzo posle toga, oslobodio je Jevreje i oni su počeli da pristižu u svoju domovinu 537. pre n. e. — tačno 70 godina nakon što su bili izgnani (Jezdra 1:1-4). A šta je bilo s Vavilonom? On je na kraju postao ’večna pustoš‘. Tako je još jednom potvrđena tačnost biblijskih proročanstava.
Biblija je pisana mnogo pre ispounjenja prorocanstava...i ja mogu sad da napišem knjigu kako sam 2001. predvideo da će se radikali pocepati i da će frakcija koju predvodi Vučić doći na vlast 2012. i zavesti jednoumlje kakvo se ne pamti od Tita naovamo...drugim rečima nema dokaza da je to predviđanje u knjizi koju citiraš napravljeno pre događaja a ne posle
Biblija je Bozja rec = dakle istinaoni kojim je dato da vide buduće oni neće to govoriti, inače im ne bi bilo dato.
pa tako (jevreji) koji planiraju i guraju svet u jednom pravcu to i mogu da "predvide" pa su kao neki proroci a u stvari prevaranti.
opet isto, pošto su uspostavili sistem koji generiše sebične, pohlepne... onda kao proriču.. da podsetim kamata je osnova problema koju su uveli jevreji! - a to baš neće da kažu!
i ostale tačke su u futuru.. a futur je alat prevare.. to sam objasnio i mogu opet ako treba.
oduzmi futur i druge alate i političari/popovi ostaju bez posla!
Ovde je jedino pogrešna reč u zagradi. To je narod, kao i svaki drugi.oni kojim je dato da vide buduće oni neće to govoriti, inače im ne bi bilo dato.
pa tako (jevreji) koji planiraju i guraju svet u jednom pravcu to i mogu da "predvide" pa su kao neki proroci a u stvari prevaranti.
opet isto, pošto su uspostavili sistem koji generiše sebične, pohlepne... onda kao proriču.. da podsetim kamata je osnova problema koju su uveli jevreji! - a to baš neće da kažu!
i ostale tačke su u futuru.. a futur je alat prevare.. to sam objasnio i mogu opet ako treba.
oduzmi futur i druge alate i političari/popovi ostaju bez posla!
piše tamo "ne ubi" što ubijaju crkve? što krše samu sebe?sve do detalja je ispunjeno:
Biblija je Božija reč i istina. Tumačenja Rasela, Raterforda i sadašnjegBiblija je Bozja rec = dakle istina
to pitaj njih sto krse Bozji Zakonpiše tamo "ne ubi" što ubijaju crkve? što krše samu sebe?
i nije dopisivana?Biblija je pisana mnogo pre ispounjenja prorocanstava...
Izvor tvog hrićanstva je Rasel koji je istinu tražio mereći Keopsovu piramiduto pitaj njih sto krse Bozji Zakon
ja ne pripadam crkvi nego zastupam izvorno hriscanstvo

ako me sećanje dobro služi Rasel je Keopsovu piramidu nazivao Biblijom u kamenuRasel je datum drugog Hristovog dolaska tražio u egipatskoj piramidi,
a ne u Bibliji. Nigde u Bibliji ne piše da istinu treba tražiti u egipatskoj
piramidi. Niti piše da jedan inč treba računati kao jednu godinu i na
osnovu mera piramide predvideti datum drugog Hristovog dolaska.
Dakle, znanje posle vekova probuđeno kroz čoveka, koji izmišlja
neku svoju nauku, koja nije zasnovana na Bibliji. I to je izvorno
hrišćanstvo?![]()
I jehovinim svedokom. Valjda je pričao da je ispod sfinge Adam sahranjen.ako me sećanje dobro služi Rasel je Keopsovu piramidu nazivao Biblijom u kamenu
da osnujemo verski pokret krstarica? za sto godina naši sledbenici će tvrditi da su jedini pravi izvorni hrišćaniI jehovinim svedokom. Valjda je pričao da je ispod sfinge Adam sahranjen.
Ima takvih likova i danas. Ništa on za današnje vreme nije neobičan.
Bio bi samo polupani jutjuber, još jedan u nizu.

Konkurencija je prevelika.da osnujemo verski pokret krstarica? za sto godina naši sledbenici će tvrditi da su jedini pravi izvorni hrišćani![]()

ja negde pročitao ili video svojevremeno teoriju zavere da iza JS stoji CIAKonkurencija je prevelika.
Kao prvi na tržištu bi mogli da se pojavimo jedino sa strankom ''jedini
pogrešni hrišćani''. Svi su ostali pravi i pobiše se oko toga ko više duha
svetoga ima, al mi smo načisto duduci i pojma nemamo.
Slušam nedavno jednu jehovku koja kaže ''Blizu je. Posebno sad kada
se saznalo ko je severni car. Otkriva se onima u Betelu. Nisu oni džabe
tamo.''
A Raterfordu se pre sto godina otkrilo da je to Velika Britanija. Načisto su
jehovci neobavešteni.
Ne razumem ti se ja u to. Pojma nemam šta je cia.ja negde pročitao ili video svojevremeno teoriju zavere da iza JS stoji CIA
Slabo nešto protiv Amerike pričaju. Nikad im Amerika