aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.254
besmrtna je kraljica vecnostiTo besmrtna kraljice tame !

moj nick aeternum znaci vecnost

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
besmrtna je kraljica vecnostiTo besmrtna kraljice tame !

Pa tama je večna lepoticebesmrtna je kraljica vecnosti
moj nick aeternum znaci vecnost![]()
Zavisi sta podreazumevas pod tamom.Pa tama je večna lepotice
Svjetlost naravnoZavisi sta podreazumevas pod tamom.
\pa nije to odgovor. Mora to da se obrazlozi.ne treba da se zamislja
jel zivis pa to ti je to
zivot bez smrti je vecni zivot
Zivis znas sta je zivot....\pa nije to odgovor. Mora to da se obrazlozi.
Ali kako vecno? Materijalno telo? Duh? u tom smislu.Zivis znas sta je zivot....
Kako bi Bajaga rekao, život je kad si živ..Ali kako vecno? Materijalno telo? Duh? u tom smislu.

Marko 13,32 A o danu tome ili o času niko ne zna, ni anđeli koji su na nebesima, ni sin, do otac.Naravno da se može dokazati. Eno ti citata iz Raterfordove knjige. Ko god
uzme tu knjigu i pročita, videće te iste tekstove.
Zato sam i rekla da brani neodbranjivo, a ti mi pričaš o ateistima i veri.
Dakle, ne znamo. Ko god prorekne, je prelest!Marko 13,32 A o danu tome ili o času niko ne zna, ni anđeli koji su na nebesima, ni sin, do otac.
Nije prelast.Dakle, ne znamo. Ko god prorekne, je prelest!
Uvek je. Jer ce doci *nenadano*. Tako je, kako je.Nije prelast.
Ali kada neko preteruje onda jeste.
Zaista je tako!Vremenom umislio da je bog, iznad boga ali kada mislis da si visoko, nisko padnes.
Prvo treba da dodje antihrist pa ce pobiti nnoge verne, pa ce poceti 6 truba gde ce demoni pobuti trecinu ljudi na zemlji koji su podrzali antihrista , i sami progonili verne bogu iako su i i oni vernici, pa 7 zala pa onda Hristov dolazak.Uvek je. Jer ce doci *nenadano*. Tako je, kako je.
Znaj da je to samo trip. Mozda antihrist dodje za 300000 godina. Ovako se samo tripujes, stvaras teorije zavere.Prvo treba da dodje antihrist pa ce pobiti nnoge verne, pa ce poceti 6 truba gde ce demoni pobuti trecinu ljudi na zemlji koji su podrzali antihrista , i sami progonili verne bogu iako su i i oni vernici, pa 7 zala pa onda Hristov dolazak.
Biblija i apostoliororok danilo daju tacne informacihe o antihristu.Znaj da je to samo trip. Mozda antihrist dodje za 300000 godina. Ovako se samo tripujes, stvaras teorije zavere.
No mislim da su masoni istripovani time i da to hoce da sprovedu...
Antihrist je lazni Bog, a to moze biti samo novac, po meni...Biblija i apostoliororok danilo daju tacne informacihe o antihristu.
Tako ko hoce moze da zna ko je on i kako ce doci.
Jer je vec i bio...
Tako da ne treba nista izmisljati...
On ce odvesti svet u propast.
To je religiozni vodja.
Ali 99% njih ne zanimaju te informacije.
Izmisljaju svoje.
Uzeli su samo rec antihrist.
Dok treci ne znaju da rukuju biblijom jer noje imao ko da ih uputi i lenji su da uce.
Sta je s tobom ?Ti krenes, pa stanes, aj prorokuj nesto...
Imas hiljade takvih bogova.Antihrist je lazni Bog, a to moze biti samo novac, po meni...
Pa ne znam, sad si ko aeternum :>PSta je s tobom ?
Citiras nesto a pises nesto sto nema veze s tim citatom.
Sta ti je ?
Antihrist je lazni Bog, a to moze biti samo novac, po meni...
Onak koji je peikriven nasim egom. Onaj koji svo vreme govori, a ne cujemo...Ko nije lažni bog?
Hoće. Deo agende je...Znaj da je to samo trip. Mozda antihrist dodje za 300000 godina. Ovako se samo tripujes, stvaras teorije zavere.
No mislim da su masoni istripovani time i da to hoce da sprovedu...
Hm... jadan...Onak koji je peikriven nasim egom. Onaj koji svo vreme govori, a ne cujemo...