Cemu podele u Hriscanstvu?

Ja govorim o vjeri u Boga a ne o tome da li su oni vjerovali u ubijanje jeretika u Hristovo ime.

Verovali su da je ubijaju u božije ime. Zar ne piše u tvom svetom pismu "Ne dozvoli veštici da živi"? Zar nije bog naredio istrebljenje Amalečana i Kaananaca, uključujući i bebe na sisi? Samo su pratili spiralu zla, krvoločnosti, ubistava, genocida i incesta zapisanu u bibliji.

Verovali su da je ubijaju u božije ime. Zar ne piše u tvom svetom pismu "Ne dozvoli veštici da živi"? Zar nije bog naredio istrebljenje Amalečana i Kaananaca, uključujući i bebe na sisi? Samo su pratili spiralu zla, krvoločnosti, ubistava, genocida i incesta zapisanu u bibliji.

Aman, el ti razumes da su oni bili demonizovani...
i da su bili toliko slepi da vide i Boziju zapovest ''ne ubi''
Najvise su zavedeni oni koji misle da Satana ne postoji ili da ne utice, zavodi :lol:

:aha:

Ja sam neutralan. :)
Sotonin ili Stvoriteljev...
Nema treće mogućnosti. Ne postoji sredina. Nema onih koji su neutralni. Nema neopredeljenih. Ili si sa sotonom ili si sa Stvoriteljem. Pojednostavljeno rečeno, ko god nije u zajednici sa Stvoriteljem on pripada sotoni. Radilo se o onome koji ne mari za Stvoritelja, ili o onome koji služi Stvoritelju na način koji On ne odobrava, pa sve do onoga koji otvoreno služi sotoni – svi su oni na djavolovoj strani.

Back