celulit pobediv?????

• Začetnik teme Začetnik teme ninna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja bih pre rekla da to drndanje razbija isti i eliminise ga preko bubrega.ne moze da nestane.morra negde da izadje to sto se zapravo nakupilo.materija i energija ne mogu da nastanu i nestanu ni iz cega.moze samo da promeni oblik.opa strujo poceli smo da propovedamo.kusuj! nemam rupice imam talase po negde.tu iznad kolena.pre se nije videlo.kad ih rastalasam kezicu se.iskapirala sam da imam dva kilograma masnih naslaga.onako odokativno.na mojih 175 cm i 58 kg.e to kad izbacim onda cu da budem ko glista iz srednje skole.

ma jock.to su stetne materije koje se zbog slabe cirkulacije limfe lepe za celije i nagomilavaju tu.dakle kad se uspostavi drenaza te materije se izbacuju preko limfotoka.kada je taj vodeni da ga tako nazovem u pitanju.ali! problem je u belom ili masnom celulitu.i onom najgorem fibroznom koji nastaje usled hormonskog poremecaja.e taj beli je strava tesko skinuti.ne znam kuda se eliminise.ja imam ovaj prvi.pa sam se fokusirala.

Struja:
ma jock.to su stetne materije koje se zbog slabe cirkulacije limfe lepe za celije i nagomilavaju tu.dakle kad se uspostavi drenaza te materije se izbacuju preko limfotoka.kada je taj vodeni da ga tako nazovem u pitanju.ali! problem je u belom ili masnom celulitu.i onom najgorem fibroznom koji nastaje usled hormonskog poremecaja.e taj beli je strava tesko skinuti.ne znam kuda se eliminise.ja imam ovaj prvi.pa sam se fokusirala.
kako si to odredila? kako ja mogu da odredim?

jel možeš meni da pomogneš? moj se ranije nije video osim kad stisnem kožu. sad kad sam se ugojila i on se pogoršao, vidi se i kad stojim, kao neravnine po koži, a kad stsnem, kao grbice. a nema nikakve rupe.
(zvučim kao čudovište :()

e, posle se izmedju grbica, stvore rupice (da ne kazem izmedju grba rupe), ali to je druga faza transformacije u c-girl...ide to i dalje, ali necu da te plasim. bila je naka slicica zene na plazi ili tako nesto, tu se lepo vidi

haha,necu bre posle svi da kazu da imaju manje:lol: ma nemam cekam muza da stigne s posla da me uslika
vracam se posle samopregleda(kad mojra postavila ovu fotku prosto mi pozlilo:da l i ja tako izlgedam) i vidim kriticno stanje ali samo u jednom delu,nekih 10cm ispod guze se bas vidi ostali deo izgleda ravno

ne zvucis kao cudoviste.pricas sto jeste.meni to lici na moj.te neravnine su oni moji talasi.e pij cajeve za izbacivanje tecnosti.potrazi u nekoj apoteci.i ta masaza i kafa mora da bude bolje.videces.meni je jedna kozmeticarka poznanica savetovala ujutro pre svega da popijem casu skoro vruce vode sa limunovim sokom.to cisti.super je stvar.

nema potrebe da se raspitujes.caj od imele se potopi uvece po jedna kasicica na 2.5dl vode.napravis za tri solje.sledeceg dana procedis i pijes u tri navrata tako neskuvan i hladan.odlican je za preciscavanje limfe i izbacivanje toksina.caj od zecijeg trna.potopis uvece dve kasicice na solju vode.ujutro malo podgrejes,procedis i popijes.odlican diuretik.samo ovaj prvi je meni bljutav,a drugi je gorak kao cemer.mada se posle nekog vremena naviknes.slobodno mozes da ih pijes.

ninna:
Da li je ijedna od vas uspela da se otarasi tod uzasa bar jednim delom i kako?Porodila sam se ove godine imam mozda 5 kg vise nego pre i to nece ni da mrdne .Ima li neka proverena dijeta ne znam dali da probam turbo slank ili neko slicno cudo.Ocajna sam. :cry:
Nemoj turbo slank,nema efekta.Probaj sa proteinskom dijetom.Za otklanjanje celulita koristim kafu koju razmutim u malo vode to namazem na kriticna mesta sa celulitom i preko umotam strec foliju(najlon).DAJE EFEKTE ! :roll:

uslikala sam celulit,i nekako na slici izgleda manje strasno nego sto ga ja zamisljam tamo pozadi.nego sto mi niko ne rece da posle masaze kafom smrdis na dzezvu?jaoooo i peri se mirisaljavim kupkama i mazi se kremicama posle ali ne vredi,muz je vec prvo vece rekao "neces valjda to svaki dan?"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back