celulit pobediv?????

• Začetnik teme Začetnik teme ninna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
***** li ga. Ja nisam smrdela na kafu. Valjda što sam to radila u kadi tokom tuširanja pa sam se posle toga lepo uvaljala u jednu od 6 mirišljavih kupki i gelova koje imam.

U svakom slučaju. Kupila sam one najlonske pantalone, kupila sam dva pakovanja NIVEA kreme protiv celulita, Htela sam da kupim i one flastere, ali su mi ipak preskupi. 6 komada u pakovanju, a terba da stavljam 2-3 puta nedeljno. Za dupe, noge i eventualno stomak mi treba 5 komada a pakovanje je od 750-950. U stvari u METRO-u su ti flasteri sad na akciji pa su 750 kinti.

Tako da... će se mažem, vežbam.... Manje jedem. Ako uspem. 'Bem ti kancelariju.

Imam celulit, još nije toliko strašan, ali mene zanima nešto drugo. Od kako znam za sebe, i kad sam bila najmršavija, imam salce u predelu stomaka. Čak i onda kad sam išla na aerobik, ili svakodnevno trčala, radila vežbe salo je ostajalo, sa razlikom što je stomak nekad manji nekad veći. Inače visoka sam 1.72m i imam 57-58 kg. Da li postoji neki način da skinem te naslage sa stomaka (kreme, vežbe, način ishrane,...)???

sve je vec zauzeto:
e pa to mi se vec vise svidja sipanje u carapicu pa trljanje, to se neko lepo setio! ipak nije mnogo zdravo za kozu raditi piling svaki dan. mada ja pijem filter kafu najcesce. jel moze ta ili moram 'tursku'?
pocinjem i ja sutra. pozz zene :))

hvala, hvala, za carapica - metodu, tu je moja prakticna strana dosla do izrazaja. ja koristim nes, ista je granulometrija kao kod filter kafe i zadovoljna sam.

tamara1:
Imam celulit, još nije toliko strašan, ali mene zanima nešto drugo. Od kako znam za sebe, i kad sam bila najmršavija, imam salce u predelu stomaka. Čak i onda kad sam išla na aerobik, ili svakodnevno trčala, radila vežbe salo je ostajalo, sa razlikom što je stomak nekad manji nekad veći. Da li postoji neki način da skinem te naslage sa stomaka (kreme, vežbe, način ishrane,...)???
I MENE ISTO INTERESUJE (jer sam iste stvari radila)

PS>EEEE prosle godine moje drugarice me pohvalile kako ja uopste nemam celulit bar ne onaj vidljiv a ovde godine se vidi(sta se desilo za godinu dana nemam pojma) inace bila sam na dijeti od septembra 2006 do aprila 2007 i extra sam se osecala i izgledala, fizicke aktivnosti nisam upraznjavala (samo mislim da je to od predugog sedenja za kompijuterom)
>>Cini mi se lako se dobija a tesko se otarasavamo njega-celulita<<

sunshine021:
Probaj negde da nadjes blato od Fango algi,namazes se,umotas u foliju i sigurno skida celulit.Ja sam to koristila pre par godina i bila sam prezadovoljna,sad to stanje odrzavam samo setnjom!
Nije li bolje one najlon pantalonice?Znate li gde ih ima?Ja sam kupila Afroditin Garcinia krem i pocela da ga masiram u nooge pomocu masazera.Samo sto ne mogu duze od 5 min jednu nogu.Dosadno.Posle su mi noge crvene jos sat vremena jer kazu pospesuje cirkulaciju.???

Imam i taj na tockice podseca na ono vozilo sto hoda po mesecu ali ne masiram time vec neki kupljen na sajmu(ne erotike)i ukljucuje se u struju.Zove se Alinad.Ja ga kupila za spondilozu ali je jak i neprijatan za vrat sve se trese i samo ga koristimm za nogr.A i to me mrzi.Nego od Afrodite se crveni koza jel ste i vi to pprimetile od drugih preparata?

Die.Cinderella:
Ja sam konacno nasla preparat koji mi odgovara - Vichy Lipometric. Stvarno ima efekta, koristim ga vec tri nedelje i zadovoljna sam, finally
Ja sam koristila Liposyn,ali ono kad se setim.Svaki peti dan.On je bio u vidu gela i hladio je.
Jel Lipometric hladi ili greje?U kakvom je obliku i sta si primetila za tri nedelje?Kazu da je dobar Colister nocni koncentrat samo kosta 4.900 din;

Hajde sad jos jednom,/da utvrdite gradivo/molim detaljno:kako se koristi kafa za skidanje cel.Gledam temu ali ne videh.Ne razumem,da li friska kafa ili soc od skuvane kafe,gusto,retko...
Moj recept za piling je nerafinisana morska so sa malo bebi ulja.

Giordanna:
Ja sam koristila Liposyn,ali ono kad se setim.Svaki peti dan.On je bio u vidu gela i hladio je.
Jel Lipometric hladi ili greje?U kakvom je obliku i sta si primetila za tri nedelje?Kazu da je dobar Colister nocni koncentrat samo kosta 4.900 din;
Po konzistenciji lican je Lipozinu, mada meni Lipozin nije nesto mnogo pomogao, a nisam ni bila bas sistematicna. Sada primecujem da celulit nestaje, sve sam mislila da sam iztripovala zato sto sam bas lepo pocrnela, ali stvarno ga je sve manje. Dobro, obzirom da sam dosla sa mora, bilo je tu i plivanja i setnje, ali i inace sam fizicki aktivna, bazs i pilates, uglavnom.

ne znam da li je kafa u pitanju ili pre ce biti celokupan moj program ali celulit mi se za dve nedelje smanjio,svi mi kazu da sam smrsala mada moja vaga vise ne mrda,bice da sam se zategla ili su misici koji su tezi preuzeli vodjstvo nad laksim salom,razmenila sam sa jednom forumasicom fotke celulita i mogu vam reci da u sustini mnogo kakimo i situacija nije tako strasna kao sto zene ovde pisu

Ja sam preko zime zabusavala, sad sam ponovo pocela sa Nivea kremom protiv celulita. Posto svi hvalite kafu, dodala sam i to, ali ne mogu da utrljavam 20 minuta, bole me ruke. To radim kad sam vec u kadi, jedno 5 minuta. Posto mi nije ostalo mnogo Nivee, kupila sam Hemofarmov Thiomucase, jer sam za njega procitala da je jedan od retkih prouzvoda koji daju rezultat. Njega cu da pocnem da mazem za jedno nedelju dana.
Plus sam pocela da vezbam....
Noge su mi se zategle, cak je ponovo poceo da mi se nazire misic na butini, koji nisam videla vec godinu-dve. Ja sam mrsava, ali se jako malo krecem, radim po ceo dan.
javljam ako bude jos napretka.

P.S.

Inace, na butkama mi je celulit manje vidljiv kad se stisne, ima ga ali manje. ne znam od cega je, od Nivee, kafe ili vezbanja. Bitno da radi radnju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back