Čelinac : Napad na Dodika!!!

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326
Sukob Stanivukovića i Dodika, ko je koga prvi napao?

Odbornik Partije demokratskog progresa (PDP) Draško Stanivuković izjavio je da je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik fizički nasrnuo na njega u Čelincu, prilikom polaganja kamena temeljca za izgradnju mosta na reci Vrbanji. RTRS, s druge strane, prenosi da je Stanivuković sa saradnicima nasruno na Dodika, i da je stoga reagovalo obezbeđenje.

Stanivuković je na svom nalogu na Fejsbuku objavio video snimak incidenta, na kojem se vidi naguravanje i Stanivuković koji govori da ga Dodik udara i da mu je izbio telefon.

Potom članovi njegovog obezbeđenja od Stanivukovića traže da se udalji, a Stanivuković kaže da je on slobodan čovek i da je došao da čuje šta će reći premijerka Željka Cvijanović povodom polaganja kamena temeljca.

Na samom kraju snimka se vidi kako ga član Dodikovog obezbeđenja pesnicom udara u glavu.

Hteo sam da i ja postavim kament temeljac. Imam pravo da prisustvujem događaju, kao i svi građani Republike Srpske. Premlaćen sam i proteran", rekao je Stanivuković za banjalučki portal Istinito.

On je kazao da je policija privela i njegove saradnike.

RTRS, s druges strane, javlja da je nekoliko okupljenih oko Stanivukovića krenulo sa kamenjem u ruci prema Dodiku i premijerki Željki Cvijanović, posle čega je reagovalo obezbeđenje.

Dodik i Cvijanović su povodom incidenta najavili konferenciju za novinare.

Stanivuković svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje video snimke raznih performansa, kojima kritikuje poteze vlasti u RS.
http://rs.n1info.com/a418642/Svet/Region/Sukob-Stanivukovica-i-Dodika.html

Ovo postaje opasno za Dodaru. Nije normalno da se on fizicki obracunava sa nekim likovima. Nije normalno da neko moze doci do njega i uspostaviti fizicki kontakt. Telohranitelji i obezbedenje nula bodova :besan2::besan2:

Напад на Додика и Цвијановићеву режиран у АИД-у

Стручњак за борбу против тероризма Џевад Галијашевић изјавио је да је напад на предсједника и премијера Републике Српске Милорада Додика и Жељку Цвијановић у Челинцу "припремљен у истој кухињи параобавјештајне структуре АИД-а који управља операцијама ОБА БиХ".

115041.jpg

- Ту је, као и у случају напада на в.д. главног тужиоца БиХ Гордану Тадић, неодвојива улога Трифка Бухе, Драгана Мектића и Младена Иванића од улоге Османа Мехмедагића Осмице, Бакира Изетбеговића и Шефика Џаферовића. Они заједно раде на креирању друштвеног хаоса јер су свјесни неизбјежног пораза, губитка власти и кривичне одговорности која ће их стићи због четири године удруженог криминалног дјеловања и злоупотребе јавних овлаштења и функција - истакао је Галијашевић.

Он је упозорио да Република Српска, те предсједник Додик, премијерка Цвијановић и министар унутрашњих послова Драган Лукач морају бити спремни на све, јер је "'друштво из Сарајева' спремно убијати и подметати само да остане на власти".

Dodik je jedan običan bahati govnnar...
Koliko mentalno zaostalo,može biti njegovo glasačko telo?

Evo recimo ja,,,ja ti ne mogu konkretno odgovoriti na to pitanje jer nisam nikad glaso niti planiram ali ono sto ti mogu sa sigurnoscu saopstiti je to da mozes sigurno da im se sagnes...i njemu i njegovom glasackom tijelu.Sagnes im se i poljubis ih u koljeno.Za pocetak.U vezi daljeg ljubljena se dogovori sa njima.Nakon svega toga mozda i dobijes odgovor na tvoje pitanje.

Evo recimo ja,,,ja ti ne mogu konkretno odgovoriti na to pitanje jer nisam nikad glaso niti planiram ali ono sto ti mogu sa sigurnoscu saopstiti je to da mozes sigurno da im se sagnes...i njemu i njegovom glasackom tijelu.Sagnes im se i poljubis ih u koljeno.Za pocetak.U vezi daljeg ljubljena se dogovori sa njima.Nakon svega toga mozda i dobijes odgovor na tvoje pitanje.

Tebe treba montenegrisati....

Kurtćehajić: Dodik mora biti politički suspendovan

On je danas na tribini o temi „Kako zaustaviti Dodikovo pravolinijsko razbijanje Bosne“ rekao da predsjednik bh.entiteta Republika Srpska Milorad Dodik već godinama radi na razbijanju BiH, a na takva njegova djelovanja ne postoji adekvatna reakcija nadležnih, zatajila je i politička i intelektualna javnost u BiH.

https://vijesti.ba/clanak/419673/kurtcehajic-dodik-mora-biti-politicki-suspendovan

dodara ebe i ne vadi i usi zavrce

Ne bih se sad s tobom slozio, to Dodik potura masi. Stvorena je bez njega, pa tako nece propasti kad neminovno zglazja sa vlasti.

On ima retoriku koja jedina prilazi u tim tamo im medjusobnim komunikacijama, najbolje ga razumeju, a istovremeno respektuju.

Sa ovim drugima brisu patos da je zalosno gledati i slusati.

Off, jedan primer iz licnog zivota :
Kao klinka sam par meseci radila na jednoj recepciji, hotel, bungalovi, kamp.
Jednom detetu padnu vrata na glavu, prsthodno prijavljeno da su pokvarena, ja majstorima dala listu i ove bolelo dupe da poprave.

Detetov otac sa utokom upao na recepciju da me rastavi sa zivotom, ja zabelezila primedbu, ne interesuje ga cija greska.
Da ne duzim sredilo se to nekako, ja u suzama pakujem stvari ocu kuci,, majstorska banda me ne zarezuje, zovem tatu da mi rezervise kartu i on mi lepo kaze :
Ne mos ti sa bagrom damski no jezikom koji oni razumeju.
Sledeci put ga pozovi na razglas da deset iljada gostiju slusa pa ga jos pocasti familijom ako istog momenta ne sanira problem.

Uradim tako I da vidis kako smo se lepo razumeli kasnije, jos sam im postala i omiljena koleginica.

A pre toga su me zvali "svilena bubica".

Back