Napad kosovske policije na srpskog maturanta

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne rise, prodavali jer im se prodavalo, pa za deset godina kad bilo popularno da tvrde da ih neko natjerao, jer tada su neki i bili natjerani, kada su ostali apsolutna manjina i vecina izdajnika pocela da prica da su i njih natjerali, a ustvari jos 70-tih i 80-ih im zinulo doope na BG. Treba gledati istini u oci bar ponekad.
Ne, nema ljudi koji su tamo živeli, bilo im ko u raju… ne lupaj!

Ne, nema ljudi koji su tamo živeli, bilo im ko u raju… ne lupaj!
Nije im bilo kao u Beogradu. Ne lupaj ti. Uostalom puno ti popujes za jednu pobjegulju. Ko tebi brani da dodjes i branis Kosovo tako sto ces zadnje dane recimo provesti u Kosovskoj Mitrovici? Koja razlika je izmedju tebe i nekog fredericka recimo? On otisao i kaze ne zeli nista da ima sa Srbijom, ti patriJota iz Ohaja..Srbija ni od tebe ni od njega koristi nema. Zrtvuj sebe za srpstvo, nek i ognjiste tvoje pobjeguljske porodice oplemeni krv junacka. Pun mi je dokolenko vas patriJota prekoalpskih i prekookeanskih.

Sekao si vene za Mirkom Cvetkovićem, kao i sada što sečeš za Brnabom? Ne bih rekao. Lažeš
Ko je Mirko Cvetković?

Pripadnik kosovske policije Dilot Brahimi, koji je snimljen kako napada srpskog maturanta u Severnoj Mitrovici, oglasio se na društvenim mrežama.
Brahimi je naveo da se oseća više nego ikad odlučnim da „nastavi sa svojim poslom“, navodeći da je zahvalan na podršci koju je dobio nakon pojavljivanja snimka na kom se vidi kako napada srpskog maturanta i vuče ga za vrat.

„Danas, više nego ikad, osećam se odlučnim da nastavim da posvećeno i časno i svim srcem radim za policijske snage koje su pravedne i bliske građanima. Hvala svima vama koji ste me podržali. Danas stojim pred vama sa dubokim osećajem zahvalnosti i ponosa. To je osećaj koji proizilazi iz izuzetne podrške koju sam dobio tokom svog puta u službi. Svaka reč ohrabrenja, svaka pružena ruka, svako poverenje koje mi je ukazano, sve je ostavilo neizbrisiv trag na mojoj posvećenosti ovom zadatku. Dali ste mi motivaciju da budem bolji svakog dana i podsetili ste me zašto je ovaj posao toliko važan… Hajde da zajedno krenemo napred“, preneo je Telegrafi objavu Brahimija.

Nova.rs
Dakle, ponosan na ono što je uradio?
Kakav stav je zauzeo, neće se ustručavati da tako i dalje radi?

Dakle to crvenilo na vratu maturanta, nije uzrokovalo
“ stezanje “ policajca.
Da ga je policajac “ stegao “ maturant bi jauknuo ili refleksno reagovao .
Policajac je preventivno reagovao da bi se izbegao konflikt. Na kraju se sve to dobro zavrsilo …

Nista se nije zavrsilo.
A kad se bude zavrsilo iskreno se nadam da ce i sitni botovi dobiti ono sto im sleduje, pa redom….

Kakve diplomatske pobede?
Boris Tadić nije imao mooda da Kosovo potpuno preda Šiptarima, pa su Britanci doveli Vučića, kome to nije predstavljalo ni najmanji problem.
Šta tu ima nejasno?
Oba su izdajnici, ali činjenica - nije Tadić predao Kosovo, već Vučić.
Valjda se računa da je bilo odavno pa se zaboravilo koliko nas je dotični ponižavao:
70456163-2128-4770-A4A7-23DEA166E1CA.jpeg

Kakve diplomatske pobede?
Boris Tadić nije imao mooda da Kosovo potpuno preda Šiptarima, pa su Britanci doveli Vučića, kome to nije predstavljalo ni najmanji problem.
Šta tu ima nejasno?
Oba su izdajnici, ali činjenica - nije Tadić predao Kosovo, već Vučić.
Evo i kako je Tadići molio za oprost u Vukovaru, na Jasenovac i zločine NDH naravno nije smeo ni da pomisli. Kakav je samo grohot i cerekanje ovo izazvalo po hrvatskim mrežama…
10F5586E-5BC3-469E-9F00-20ECA3E5D8EB.jpeg

Gde živiš tako neobavešten?Diplomatskom borbom je mnogo država povuklo priznanja Kosova kao države.Nego,da IPAK vi blokaderi nama to rešite sa Toninom i Bartulicom?Možda će ići lakše?
Tvoj Vučić se obavezao da Srbija više neće raditi na odpriznavanju Kosova.
Naprotiv, Vašingtonskom sporazumom je zatražio od Izraela da ga prizna.
I priznali su.

Valjda se računa da je bilo odavno pa se zaboravilo koliko nas je dotični ponižavao:
Pogledajte prilog 1733659
Nije se zaboravilo ni deset vanrednih sednica Saveta za bezbednost Srbije,na kojima je Vučić poručivao da Srbija neće uraditi ništa na Šiptarske provokacije.
Provokacije su, inače, vezane za kompletno zauzimanje severa Kosmeta.

Evo i kako je Tadići molio za oprost u Vukovaru, na Jasenovac i zločine NDH naravno nije smeo ni da pomisli. Kakav je samo grohot i cerekanje ovo izazvalo po hrvatskim mrežama…
Pogledajte prilog 1733660
1748364899130.jpeg

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Mostaru da se u Srebrenici desio "užasni zločin", ...

Pogledajte prilog 1733949

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Mostaru da se u Srebrenici desio "užasni zločin", ...
Eto vidiš,nije izjavio da se desio genocid.Inače,otišao je tamo sa delegacijom privrednika iz Srbije,jer ne smeš zaboraviti činjenicu da se Srebrenica nalazi u Republici Srpskoj,a Srbija ima izuzetnu saradnju sa njom.I hteo je da obiđe to mesto ali nekima to nije odgovaralo.

Back