Ceka se Seselj !

...nenaviknuta zora
svijetlo hrani
počela je polako
bilo je to lani
a onda glas taman
Zoro stani
i
staće Sunce
u hodu svome
a niko neće biti kriv
nikome
lavina kad krene uspavana
tesko domu svakome...

Оно што је Шешељ синоћ изрекао ( у одложеном преносу се видело о чуло ) јесте за дивљење. Неће они Шешеља скоро пустити.

:rtfm::rtfm:Jedini koji moze da razbuca ove zute mutante.Mozda ce ovo zvucati pesimisticki ali da ga sad puste ne odgovara ni zapadnim gospodarima niti njihovim zutim mutantima na vlasti.Ja mislim da ce ga pustiti nakon parlamentarnih izbora iduce godine:rtfm::dash::rtfm::dash:

Ima da robija debeli sve u 16 :lol:

A ovi sto se nadaju da ce se vratiti su cisti luzeri ;)

To je ono... Sta god mu se desi u zivotu kao posledica njegove gluposti a on kaze - Bozja volja i opet isto gura :hahaha:

Gluperde :cool:

Bas sam pre neki dan gledao klipove sa neta o Seselju i Hagu, o nekim njegovim pricama i akcijama, citao biografiju....briljijantan pravni um...cak mi je na momente bio smislen i simpatican....:think:
a onda sam cuo ovu pricu, parafraziram: Hrvate treba klati zardjalom kasikom za cipele, jer se onda ne zna da li je ustasa umro od klanja ili od sepse.:eek:

Mozemo mi voleti ili mrzeti nekoga, biti liberal ili konzervativac, ali ovo je cist bolesnik...

Šešelj dolazi u roku u od tri meseca najkasnije,bogatiji za desetak miliona evrića za godine provedene na robiji.
Sto je babi milo ... odsteta uopste nije predvidjena statutom Tribunala, a to kad ce doci ... videces, hajde ne moram jos i oko toga da te ubijam u pojam.
Gledao sam veceras na Kopernikusu njegovo izlaganje,

sutra iznosi rec tuzilastvo.

Ljudi, pa jel to kraj sudjenja na pomolu?
Kakav kraj, na bilo kakav ishod bice upucene zalbe, jos ces se nacekati.

Back