Čega se najviše gadite?

Gadim se zivotinja,a pre neki dan sam procitala nesto skroz gadno uzas---da su se u 19veku kondomi pravili od zivotnjskog creva i koristili vise puta-ljaaakkkkk

Zasto,ali zasto se gadis zivotinja.?!:shock::rolleyes: Ja bez tih divnih stvorenja ne bih mogla da zivim..:( Vise ih od ljudi volim.Kako nekome mogu da se gade ptice...

Bolesno je cega se sve vi gadite.

Meni neko moze da pokaze sta god hoce,pa i dok jedem,i meni ne smeta to.:rolleyes:

Jedino se gadim dvolicnosti.

gadim se meda u usima fuj povraca mi se ,,,,,,,,,,,,,ali zanimljivo je to da dok jedem mogu da gledam svakakve gadosti ono kao fuj ali ipak jedem ma i kad ne jedem zzgadi mi se zivot tako da mi nista ne smeta dok jedem kad vidim sarmu,pored tanjira mi stavi sa oces ja cu pojesti sarmu.......e da gadim se i .....ma nemogu da se setim svasta ja ne volim da vidim i osetim!!!!!!!

"Ko ne voli zivotinje ne voli ni ljude"
Jel to tacno?
A tema...
Ovih nazovi novina u kojima je najvaznija vest ko je koga pritero uz tarabu itd

Ljudi su najvece zivotinje...:mrgreen:

Primer:
...jedna krvava bajka...na Balkanu...umrla je junachkom smrcu cheta djaka...:(
...ako si prochitala Anu Frank opet cesh shvatiti...
...ratovi,nasilje...

please try later...Nisam osecajna...

Covek s me uvred-ja cu njega,povredi-ja cu njega,opsuje-ja cu njega,udari-i ja cu njega...a zivitinja kad me ujede-???

Kad zivotinja bude mogla samnom da izadje u provod,da bude uz mene kad mi je tesko,da me saslusa I DA SAVET-voliecu ih...I stvarno je glupo porediti zivotinje i ljude...Apsurd!Neko ih voli neko ne...

p.s da se naovezem jos gore kaa zensko pljune na ulici

please try later...Nisam osecajna...

Covek s me uvred-ja cu njega,povredi-ja cu njega,opsuje-ja cu njega,udari-i ja cu njega...a zivitinja kad me ujede-???

Kad zivotinja bude mogla samnom da izadje u provod,da bude uz mene kad mi je tesko,da me saslusa I DA SAVET-voliecu ih...I stvarno je glupo porediti zivotinje i ljude...Apsurd!Neko ih voli neko ne...

p.s da se naovezem jos gore kaa zensko pljune na ulici

Veruj mi,ako neko moze da te voli, i saslusa ,uvek,bez IKAKVOG uslova,i uz tebe je kakav god da si prema njemu,to je pas,npr;).Zivotinje su uzasno osecajna i zahvalna bica.To ih razlikuje od ljudi :-(

Prosto mi se gadi koliko su zivotinje cistija i bolja bica od samih ljudi.:rolleyes:

Back